Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 küçükmüş ya bişey demiyorum o yüzden ben daha büyük gibi hatırladım. Böyle 4-5 yaş üst üste gidince de bıkıyor çocuklar
Evet zaten isteksiz şuan zorlamak istemiyorum. Çünkü ileride 1.sinifa da erken vermek istemiyorum şubat doğumlu olduğu için ya 5.5 yaş yada 6.5 yaş vermem gerekecek

ben de dalgalıyım şu ara

Sağol canım aşırı yavaş bir şekilde hallediyorum işleri aman napim arkamdan atlı kovalamıyor ya diyorum. Bir de tansiyonum çok yükseliyor bu ara başımı eğemiyorum eşime söylemiyorum panik oluyor yoksa ama bugün az kalsın merdivenlerden yuvarlanacaktım. Bir tane hapım var onu alıyorum o da günde 1 defa işte kafamın dönmesi müsaade ettiğince hallederim işleri tabi dışardan sağlıksız yemeklerden oldu sanırım.

Aman dikkat et canım hiçbir eşya senden değerli değil

Ne güzel arkadaş
Herkese lazım. Bazen adımlarına gülle bağlı gibi gelir. Bazen yollar su olur akar ayaklarının altından
açıkçası yürüyüş arkadaşım var çok şanslıyım olmasa zorlanıyorum helede bu soğuklarda yatak beni çağırıyor yazın 6:30 - 7 gibi çıkıyorduk şimdi kış geldi 8 de sokakta olsak süper oluyor bugün geç yürüdük

aslında çıkamadığım zaman lesli filan yapmam lazım

geçmiş olsun canım benide arada yüksek tansiyon yokluyor bayağı iyi bir başlangıç yapıp sürdürüyordun lütfen sağlıklı beslenmene geri dön eskiden yiyipte rahatsız olmadığımız yiyeceklerle şimdi hasta oluyoruz mağlesef...

geçen hafta acıbağdemde bir hoca kardiolokla görüştüm mağlesef özelikle küçük tansiyonun yükselmesi iyi değilmiş bu durumun vucuda sinyali yaşlanıyorsun muş dr. kibar olayım büyüyorsunuz dedi birde sosyaleşmek lazım mış kafa rahatlığıda çok önemliymiş çok şaşırdım. ( bir yakınımı götürmüştüm yoksa hoca bana sosyaleş demedi :))

taşınmak başlı başına stresli bir olay zaten bu ev nasıl yerleşicek diye düşünmek seni yordu demek ki kendine dikkkat et lütfen

Sağol canım valla saldım artık 1 koli boşaltıyorum biraz oturuyorum sonra istersem 1 koli daha boşaltıyorum öyle öyle bitireceğim. Şu an şey gibi hissediyorum hani misafirliğe gidersin mutfağa girince bir garip olursun ya o kadar yabancı ki bana alışmaya çalışıyorum
yok yok toparlayacağım yine bir kere vücut kabul etmiyor artık dürümler mürümler gömdüm o da beni uyardı ben de seni toprağa gömerim dedi resmen vücudum beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…