MaşallahArkadaşım geldi arabayla beni yürüyüş parkuruna götürdü 9500 küsür adım atmışım iyi oldu
Evet zaten isteksiz şuan zorlamak istemiyorum. Çünkü ileride 1.sinifa da erken vermek istemiyorum4 küçükmüş ya bişey demiyorum o yüzden ben daha büyük gibi hatırladım. Böyle 4-5 yaş üst üste gidince de bıkıyor çocuklar
Ne güzel arkadaşArkadaşım geldi arabayla beni yürüyüş parkuruna götürdü 9500 küsür adım atmışım iyi oldu
Harika keşke bende atabilsemArkadaşım geldi arabayla beni yürüyüş parkuruna götürdü 9500 küsür adım atmışım iyi oldu
ben de dalgalıyım şu araGeldim canım bazen, iş yoğunlaşıyor modumu toparlıyamıyorum havalar serinledi yürüyüşümü aksatıyorum evde lesli filan mı yapsam diye düşünüyorum.
Her ne kadar yürüyüş yapsamda hareketli olsamda yediklerimden kısmadığım için kilo verimi olmuyor mağlesef ….
Sağol canım aşırı yavaş bir şekilde hallediyorum işleriKolay gelsin canım taşınmak zor iş yerleşirsin yavaş yavaş bende 1 yıl önce taşındım 20 yılı geçkin taşınmadığım için zor oldu tembelikte var demek kiii büyük eve eşyalarda uymayınca (dolap eksikliği filan var) tam bir düzen kuramadım inan ….
Aman dikkat et canım hiçbir eşya senden değerli değilSağol canım aşırı yavaş bir şekilde hallediyorum işleriaman napim arkamdan atlı kovalamıyor ya diyorum. Bir de tansiyonum çok yükseliyor bu ara başımı eğemiyorum eşime söylemiyorum panik oluyor yoksa ama bugün az kalsın merdivenlerden yuvarlanacaktım. Bir tane hapım var onu alıyorum o da günde 1 defa işte kafamın dönmesi müsaade ettiğince hallederim işleri tabi dışardan sağlıksız yemeklerden oldu sanırım.
Sağol canımAman dikkat et canım hiçbir eşya senden değerli değil
Sağol canım
,Sağol canım
açıkçası yürüyüş arkadaşım var çok şanslıyım olmasa zorlanıyorum helede bu soğuklarda yatak beni çağırıyor yazın 6:30 - 7 gibi çıkıyorduk şimdi kış geldi 8 de sokakta olsak süper oluyor bugün geç yürüdükNe güzel arkadaş
Herkese lazım. Bazen adımlarına gülle bağlı gibi gelir. Bazen yollar su olur akar ayaklarının altından
güzel bir başlangıç yapmıştık sürdüremedik bu şekildede olmuyor napıcaazben de dalgalıyım şu ara
geçmiş olsun canım benide arada yüksek tansiyon yokluyor bayağı iyi bir başlangıç yapıp sürdürüyordun lütfen sağlıklı beslenmene geri dön eskiden yiyipte rahatsız olmadığımız yiyeceklerle şimdi hasta oluyoruz mağlesef...Sağol canım aşırı yavaş bir şekilde hallediyorum işleriaman napim arkamdan atlı kovalamıyor ya diyorum. Bir de tansiyonum çok yükseliyor bu ara başımı eğemiyorum eşime söylemiyorum panik oluyor yoksa ama bugün az kalsın merdivenlerden yuvarlanacaktım. Bir tane hapım var onu alıyorum o da günde 1 defa işte kafamın dönmesi müsaade ettiğince hallederim işleri tabi dışardan sağlıksız yemeklerden oldu sanırım.
atıyoruz da noluyor beslenmem yine kötüydüHarika keşke bende atabilsem
taşınmak başlı başına stresli bir olay zaten bu ev nasıl yerleşicek diye düşünmek seni yordu demek ki kendine dikkkat et lütfenSağol canım aşırı yavaş bir şekilde hallediyorum işleriaman napim arkamdan atlı kovalamıyor ya diyorum. Bir de tansiyonum çok yükseliyor bu ara başımı eğemiyorum eşime söylemiyorum panik oluyor yoksa ama bugün az kalsın merdivenlerden yuvarlanacaktım. Bir tane hapım var onu alıyorum o da günde 1 defa işte kafamın dönmesi müsaade ettiğince hallederim işleri tabi dışardan sağlıksız yemeklerden oldu sanırım.
Sağol canımgeçmiş olsun canım benide arada yüksek tansiyon yokluyor bayağı iyi bir başlangıç yapıp sürdürüyordun lütfen sağlıklı beslenmene geri dön eskiden yiyipte rahatsız olmadığımız yiyeceklerle şimdi hasta oluyoruz mağlesef...
geçen hafta acıbağdemde bir hoca kardiolokla görüştüm mağlesef özelikle küçük tansiyonun yükselmesi iyi değilmiş bu durumun vucuda sinyali yaşlanıyorsun muş dr. kibar olayım büyüyorsunuz dedi birde sosyaleşmek lazım mış kafa rahatlığıda çok önemliymiş çok şaşırdım. ( bir yakınımı götürmüştüm yoksa hoca bana sosyaleş demedi :))
bilmiyorum canım. hepimiz düzenli menü yazsak belki biraz motive toplarızgüzel bir başlangıç yapmıştık sürdüremedik bu şekildede olmuyor napıcaaz