Afiyet olsunBol kacamakli oldu
Sabah cappucino içtim (tamamen meraktan çok sekerliymis siz içmeyin)
Öğlen 11 gibi 3 yumurta küçük mandalina
3 gibi komşum sebzeli pizza yapmış avuç içi kadar ondan
20.30 da 2 yumurta süt küçük muz
1200 kal gibi bişi yapıyor. İnşallah yarın eksik gelirim
Afiyet olsun yarın tartı günü diyetisyen öncesi büyük bir umutla 108 i görmeyi bekliyorumsabah
1 küçük muz tarçınlı
peynirli biberli omlet
7 zeytin
söğüş salata
1/2 simit
aralarda helva, biraz nutellalı ekmek, 2 yulaflı kurabiye
akşam
5-6 mücver
3-4 yk makarna
salata
Evet canım hazırdı. Maksat şenlik olsunAfiyet olsunJapon diyeti vardı süt muz ve yumurtadan oluşan ona benzemiş. Bir de meyve beni çok acıktırıyor yaf.
hazırsa içtiğin cappucinolar öyle oluyor ama kahveciden o sırada yaptırırken sütünü vs sana sordukları için gerçekten çok lezzetli oluyor şahsen en sevdiğim kahvelerden biri.
Sabah ben de tartılacağım inşallah ben de 108 i görmek istiyorum
Güzel sonuçlar olsun inşallahAfiyet olsun yarın tartı günü diyetisyen öncesi büyük bir umutla 108 i görmeyi bekliyorum
Kontrolüm yarın canım ama 2 haftadır sadece 1 kg vermiş görünüyorum ertelesem mi diye düşünüyordum
Merhabaaaa biz menülerimizi buraya yazıyoruz isterseniz siz de katılınMerhaba kızlar bendee +90 grubundayım malesef1 aydır sağlıklı beslenmeye başladım hız kesmeden devam edebilmek için yiyip ictigimizi yazacak motive de tutacak bi gruba ihtiyacım var. Var mıdır whatsapp grubunuz veya bu grubu olusturmak isteyen
Canım bizim tartı gibi değil onlarınki belki hepsi yağdır. Belki şu tutulumu vardırKontrolüm yarın canım ama 2 haftadır sadece 1 kg vermiş görünüyorum ertelesem mi diye düşünüyordum
Önemli değil. Kas kaybın yok öyle düşün108.5 ve hepsi yağdan gitmiş daha fazla olmasını beklemiştim ama en azından yağdan gitmiş.
kolay gelsin canım. yine ev mi taşıyorsun? Allah kolaylık versinMerhabaaaa taşınma aşamasındayım çok yoğunum hafta sonuna kadar menü yazamayacağım. +1 kilo görünüyor ama dert etmiyorum hallederim
Teşekkür ederim. Sorma bıktım artık taşınmaktan ama kiracı olunca böyle oluyorkolay gelsin canım. yine ev mi taşıyorsun? Allah kolaylık versin