Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bol kacamakli oldu
Sabah cappucino içtim (tamamen meraktan çok sekerliymis siz içmeyin )
Öğlen 11 gibi 3 yumurta küçük mandalina
3 gibi komşum sebzeli pizza yapmış avuç içi kadar ondan
20.30 da 2 yumurta süt küçük muz
1200 kal gibi bişi yapıyor. İnşallah yarın eksik gelirim

Afiyet olsun Japon diyeti vardı süt muz ve yumurtadan oluşan ona benzemiş. Bir de meyve beni çok acıktırıyor yaf.
hazırsa içtiğin cappucinolar öyle oluyor ama kahveciden o sırada yaptırırken sütünü vs sana sordukları için gerçekten çok lezzetli oluyor şahsen en sevdiğim kahvelerden biri.
Sabah ben de tartılacağım inşallah ben de 108 i görmek istiyorum

sabah
1 küçük muz tarçınlı
peynirli biberli omlet
7 zeytin
söğüş salata
1/2 simit

aralarda helva, biraz nutellalı ekmek, 2 yulaflı kurabiye

akşam
5-6 mücver
3-4 yk makarna
salata
Afiyet olsun yarın tartı günü diyetisyen öncesi büyük bir umutla 108 i görmeyi bekliyorum

Evet canım hazırdı. Maksat şenlik olsun

Merhaba kızlar bendee +90 grubundayım malesef 1 aydır sağlıklı beslenmeye başladım hız kesmeden devam edebilmek için yiyip ictigimizi yazacak motive de tutacak bi gruba ihtiyacım var. Var mıdır whatsapp grubunuz veya bu grubu olusturmak isteyen

Merhabaaaa biz menülerimizi buraya yazıyoruz isterseniz siz de katılın

Bugün eşim evdeydi ona rağmen gittim yürüyüş yaptım dikkatli beslendim.
Sonra küçük beni zivanadan çıkardı deli gibi tatlı yedim yine çok moralim bozuk. Doktor yolu görünüyor bana. Hatta biraz yatış verseler huzur içinde yatsam off

İyi akşamlar

Hiç iyi bir gün geçirmedim. Sabah tartıda moralim bozulunca 3 tane muz yedim tıkınır gibi
Sonra 6 köfte 2 yk pirinç pilavı, yoğurt
Akşam birşey yemedim. Aralarda kahve içtim hep.
Kalori 818
Karb.112

3 lt su içtim ama spor yapamadım.

Merhabaaaa taşınma aşamasındayım çok yoğunum hafta sonuna kadar menü yazamayacağım. +1 kilo görünüyor ama dert etmiyorum hallederim

Hanımlar bir ayın sonunda 90 kiloya indim. Almam gereken proteinin altına düşmemeye çalışıyorum. Kas erimesi yaşamamamız için bu önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…