- 4 Eylül 2011
- 19.219
- 68.064
Kolilere oda yazmadin mi canımSağol canım valla sorma yığıldı bir odaya bütün koliler ara ki bulasın aradığını hava da birden bozdu çok zor oldu yahu
Ben 4 kez ev taşıdım. İkisi kendi evimdi. 1 ini kendim yerleştim ama çocuk yoktu. Yeni gelin evi olunca mutfak eşyası çoktu. Sonrasında hep elimin altında birileri oldu. Herkes gönlüne göre yerleştirin dedim. Arkasından 6 ay ne nerede onları aradım herşeye taşınırken kayboldu muamelesi yaptımToplanırken eşim hariç kimse yardım etmedi. Yerleşirken annem toplasam 1 saat geldi. Çocukların kıyafetlerini yerleştirirken bile hangi kıyafet hangisinin derken koliden aldı elime verdi aynı gün gorumcemle halası gelmişti onlarda yatak odasını bir nebze yerleştirdi. Kalan hersey yine benim elimden geçti
Canım uyuz ilaçları çok yakıcı oluyor. Bı dönem bende kasintidan öldüm. Uyuzum herhalde dedim yok bişi dedi. İlaç aldım 1 kez kullandım ama 1 kezden kesin çözüm olmaz sanırım psikolojik di benim kiAksine fazla uyuyorum ama sabah ölü gibi kalkıyorum. Dönem dönem uykusuzlukta oluyor. Ama kafama bir dusunce takılınca kurtulamiyorum. Bu uyuz muhabbeti beni 3 hafta mahvetti. Çocukları iki kez cildiyeye götürdüm yok dedi. Atopik dermatit dedi. Ve hâla bir yerleri kızarıp kasiniyorlar. Atopik dermatit için nemlendirici aldım daha az önce ikisinide yıkadım, nemlendirdim. Hala karşımda kaşınıyorlar