sana isim verebilirim. mesela Mr. Queen i izledin mi? bir de Hawarang var. ikisi de harika. romantik komedi tarihi maceraSanırım ben bütün dizileri bitirdim artık izleyecek şey bulamıyorum eski dizilerin tekrarını izlemeye başladım.
Bakayım canımsana isim verebilirim. mesela Mr. Queen i izledin mi? bir de Hawarang var. ikisi de harika. romantik komedi tarihi macera
listen çok güzel ve az olmuş doğrusu26 Ekim 2023
ilk öğün 11.00
2 ceviz
öğlen 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim avokado ve çeyrek domates
ara 14.30
2 parça fındıklı pestil
1 tutam karışık kuruyemiş
akşam 18.30
2 adet karnıyarık
3 yk çoban salata
3-4 lokma ekşimaya siyez ekmeği (ev yapımı)
afiyet olsun canımbugün neler yedim
kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir az domates, ( maydanoz, elma, salatalık yarım limon ) yeşil smoothie 3 adet ceviz
ara: bir avuç fındık biraz gofret (bu biraz fazla kaçtı)
akşam : bir tabakta bir servis kaşığı makarna, 4 köfte kadar tavuk, 3 yemek kaşığı yoğurt
normal liste gibi görünüyor fakat çok şiştim herhalde gofretlerle fındığı fazla kaçırdım. şu hafta sonunu atlatayım önümüzdeki hafta içi dr. randevü alacağım kadın hastalıklarından 2 ayı geçti regl olmadım ....
Afiyet olsun26 Ekim 2023
ilk öğün 11.00
2 ceviz
öğlen 12.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 dilim avokado ve çeyrek domates
ara 14.30
2 parça fındıklı pestil
1 tutam karışık kuruyemiş
akşam 18.30
2 adet karnıyarık
3 yk çoban salata
3-4 lokma ekşimaya siyez ekmeği (ev yapımı)
Gayet başarılı bencebugün neler yedim
kahvaltı : 2 haşlanmış yumurta, 5 adet zeytin, peynir az domates, ( maydanoz, elma, salatalık yarım limon ) yeşil smoothie 3 adet ceviz
akşam : bir tabakta bir servis kaşığı makarna, 4 köfte kadar tavuk, 3 yemek kaşığı yoğurt
normal liste gibi görünüyor fakat çok şiştim herhalde gofretlerle fındığı fazla kaçırdım. şu hafta sonunu atlatayım önümüzdeki hafta içi dr. randevü alacağım kadın hastalıklarından 2 ayı geçti regl olmadım ....
Ben de 5 ay olmadım gittim illa ki söktüreceğim diye taktı dr 2 kere ilaç kullandım en sonunda oldum. İnşallah düzene girer senin denormal liste gibi görünüyor fakat çok şiştim herhalde gofretlerle fındığı fazla kaçırdım. şu hafta sonunu atlatayım önümüzdeki hafta içi dr. randevü alacağım kadın hastalıklarından 2 ayı geçti regl olmadım ....
Protein çok iyi canımbugün neler yedim
Bugün sabah limonlu sirkeli suyum var öğlende anaslı yeşil çay içtim salama olanındanProtein çok iyi canım
Bitki çayı içsene limonlu yeşil çay filan
Menopoza giriyor olabilirim. rahatım aslında ama iştahım çok açıldı, kilo veremiyorum birde bazen sinir basıyor birilerini öldürsemde rahatlasam diyorumBen de 5 ay olmadım gittim illa ki söktüreceğim diye taktı dr 2 kere ilaç kullandım en sonunda oldum. İnşallah düzene girer senin de
Evet bu konu üzerine çalışma yapmam lazım karnıyarık otu alcağım bildiğin şurda satılıyor dediğin yer var mı?afiyet olsun canımevde tatlı alternatifleri hazırla. daha iyi oluyor. ben de haftasonu yapacağım.
valla ben geçen yıl trendyoldan güzel gıdanınkini almıştım. kupon mupon denk getirdim 1 kiloluk almıştım. hala kullanıyorum :)) güzel bir marka. başka da var.Evet bu konu üzerine çalışma yapmam lazım karnıyarık otu alcağım bildiğin şurda satılıyor dediğin yer var mı?
Aslında bu konuda ben bittere karşı değilim. millet sağlıklı tatlı yapıcam diye hurmayı bittere banıp yiyor uğraşıcam o kadar yok benmari erit yok bilmem ne ….. vs.
Kabak tatlısı yapıyorum şekersiz tahinle ve cevizle harika oluyor mesela
Bende bakayım canım tahinimde bitti evde almam lazımvalla ben geçen yıl trendyoldan güzel gıdanınkini almıştım. kupon mupon denk getirdim 1 kiloluk almıştım. hala kullanıyorum :)) güzel bir marka. başka da var.
Benim de wefood cnmvalla ben geçen yıl trendyoldan güzel gıdanınkini almıştım. kupon mupon denk getirdim 1 kiloluk almıştım. hala kullanıyorum :)) güzel bir marka. başka da var.