GünaydınGünaydınlar
Yardıma gelirimMenopoza giriyor olabilirim. rahatım aslında ama iştahım çok açıldı, kilo veremiyorum birde bazen sinir basıyor birilerini öldürsemde rahatlasam diyorum
Hoşgeldin sen nasılsın? Ben düzenimi oturttum çok şükür diyetisyene başladım.Merhaba canlar nasılsınız,
1 ay olmuş gelmemisim buraya. İnşallah sıkıntı yoktur
Kaldığım sayfaya bı baktım şöyle Büşra yerlesmissin çok şükür
Diğerleri nasıl durumlar düzen oturtan oldu mu?
Yine gel git donemdeyim ağlama krizleri filan tekrar ederse doktora gideceğim artık. Bas edemiyorum.Hoşgeldin sen nasılsın? Ben düzenimi oturttum çok şükür diyetisyene başladım.
afiyet olsun. dut kurusu kurabiyesinin tarifini verir misin?İyi akşamlar bugün 1056 kalori ve karb.116
Sabah yağ yakıcı kahve
Kahvaltı 2 yumurtadan menemen,3 dilim ekmek(h.sonu torpili),çay
Öğle yarım bardak süt,1 tk chia,1 elma,1 gün kurusu
Ara 3 mandalina,3 ceviz
Ara 3 minik dut kurusu kurabiyesi,sütlü filtre kahve
Akşam 150 gr tavuk göğüs ve yeşil salata 1 yk z.yağıyla
4 lt su
1 su bardağı dut kurusu ve 1 su bardağı çiğ fındık un haline gelene kadar bızzt istersen 1 tatlı kaşığı kakao, 2 yumurta (benim küçüktü 2 yaptım 1 büyük de olur) karıştır top yap 160 derecede üzeri çatlayana kadar pişir. Afiyet olsunafiyet olsun. dut kurusu kurabiyesinin tarifini verir misin?
güzelmiş. bak bunu yaparım1 su bardağı dut kurusu ve 1 su bardağı çiğ fındık un haline gelene kadar bızzt istersen 1 tatlı kaşığı kakao, 2 yumurta (benim küçüktü 2 yaptım 1 büyük de olur) karıştır top yap 160 derecede üzeri çatlayana kadar pişir. Afiyet olsun
Evet baya lezzetligüzelmiş. bak bunu yaparımtadı güzel oluyordur
aslında içine kakao yerine tarçın konabilir. hem şeker dengesini ayarlar hem de tadı güzel olurEvet baya lezzetli
O isteğe bağlı zaten hiç gerekmiyor bence tarçın da çok güzel olur.aslında içine kakao yerine tarçın konabilir. hem şeker dengesini ayarlar hem de tadı güzel olur
ben tarçınlı deneyeceğim.O isteğe bağlı zaten hiç gerekmiyor bence tarçın da çok güzel olur.