Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Listede dut kurusu kurabiyesi var ara öğünde ve pırasa mücveri var akşam yemeği olarak ilk kez deneyeceğim ikisini de baya merak ediyorum.

Bugün yediklerim

Kahvaltı saat 12:00
2 dilim siyez ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, iki çatal peynir 5 adet zeytin, bir tatlı kaşığı Lapbe krem peynir, domates, salatalık

Ara: bir kupa sütlü neskafe 4 adet ceviz, adı miksmey gibi bileydi sanırım marketlerde satılıyor meyve pestili

Akşam: çay eşliğinde 4 Galeta biraz peynir

İçim yemek almadı🤷🏻‍♀️

Sabah limonlu sirkeli sıcak su 8850 adım yürüyüş
afiyet olsun canım.

Bugün yediklerim

Kahvaltı saat 12:00
2 dilim siyez ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, iki çatal peynir 5 adet zeytin, bir tatlı kaşığı Lapbe krem peynir, domates, salatalık

Ara: bir kupa sütlü neskafe 4 adet ceviz, adı miksmey gibi bileydi sanırım marketlerde satılıyor meyve pestili

Akşam: çay eşliğinde 4 Galeta biraz peynir

İçim yemek almadı🤷🏻‍♀️

Sabah limonlu sirkeli sıcak su 8850 adım yürüyüş
Afiyet olsun e bugün de çok güzel 😍

günaydın kızlarrr :halay::halay::halay:

FB_IMG_1698084919649.jpg

merhabalaaar bugün bir delilik yapıp Netflix e takıldım sanki yapılacak dünya kadar iş yokmuş gibiii :KK14: bir diziyi 6 bölüm filan seyrettim şimdi iş yerine uğradım size bir selam vereyim dedim adım sayarım bu gün ki adımlarımı 9.768 olarak gösteriyor eve gidince 10 bini geçer sizler neler yapıyorsunuz :KK37:

merhabalaaar bugün bir delilik yapıp Netflix e takıldım sanki yapılacak dünya kadar iş yokmuş gibiii :KK14: bir diziyi 6 bölüm filan seyrettim şimdi iş yerine uğradım size bir selam vereyim dedim adım sayarım bu gün ki adımlarımı 9.768 olarak gösteriyor eve gidince 10 bini geçer sizler neler yapıyorsunuz :KK37:
ben de kore dizisi izledim canım. çok güzeldi 😍 şimdi yenisine başladım.

Sanırım ben bütün dizileri bitirdim artık izleyecek şey bulamıyorum eski dizilerin tekrarını izlemeye başladım.

Sanırım ben bütün dizileri bitirdim artık izleyecek şey bulamıyorum eski dizilerin tekrarını izlemeye başla
Sürekliyici geldi biraz beni ekrana kitledi yeterki alt yazılı olmasın mutfakta iş yaparken veya ütü yaparken iyi gidiyor

X