- 23 Haziran 2019
- 8.903
- 39.332
Bugün dışardaydım diye en basit olanı yaptım hatta 1 ara öğünü yapamadım bileLenaG menünü merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün dışardaydım diye en basit olanı yaptım hatta 1 ara öğünü yapamadım bileLenaG menünü merak ediyorum
menün güzel bence afiyet olsunBugün dışardaydım diye en basit olanı yaptım hatta 1 ara öğünü yapamadım bile
Teşekkür ederim sana da afiyet olsunmenün güzel bence afiyet olsun
afiyet olsun canım.Bugün yediklerim
Kahvaltı saat 12:00
2 dilim siyez ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, iki çatal peynir 5 adet zeytin, bir tatlı kaşığı Lapbe krem peynir, domates, salatalık
Ara: bir kupa sütlü neskafe 4 adet ceviz, adı miksmey gibi bileydi sanırım marketlerde satılıyor meyve pestili
Akşam: çay eşliğinde 4 Galeta biraz peynir
İçim yemek almadı
Sabah limonlu sirkeli sıcak su 8850 adım yürüyüş
Afiyet olsun e bugün de çok güzelBugün yediklerim
Kahvaltı saat 12:00
2 dilim siyez ekmeği, 2 haşlanmış yumurta, iki çatal peynir 5 adet zeytin, bir tatlı kaşığı Lapbe krem peynir, domates, salatalık
Ara: bir kupa sütlü neskafe 4 adet ceviz, adı miksmey gibi bileydi sanırım marketlerde satılıyor meyve pestili
Akşam: çay eşliğinde 4 Galeta biraz peynir
İçim yemek almadı
Sabah limonlu sirkeli sıcak su 8850 adım yürüyüş
Aa sordum sahi her sabah limonlu sudan yarım saat sonra gayet uygun dediLenaG im diyetisyenin yyk için ne dedi
afiyet olsun canım.
Sağolun kızlar iyi gecelerAfiyet olsun e bugün de çok güzel
ben de kore dizisi izledim canım. çok güzeldi şimdi yenisine başladım.merhabalaaar bugün bir delilik yapıp Netflix e takıldım sanki yapılacak dünya kadar iş yokmuş gibiii bir diziyi 6 bölüm filan seyrettim şimdi iş yerine uğradım size bir selam vereyim dedim adım sayarım bu gün ki adımlarımı 9.768 olarak gösteriyor eve gidince 10 bini geçer sizler neler yapıyorsunuz
merhabalaaar bugün bir delilik yapıp Netflix e takıldım sanki yapılacak dünya kadar iş yokmuş gibiii bir diziyi 6 bölüm filan seyrettim şimdi iş yerine uğradım size bir selam vereyim dedim adım sayarım bu gün ki adımlarımı 9.768 olarak gösteriyor eve gidince 10 bini geçer sizler neler yapıyorsunuz
Sanırım ben bütün dizileri bitirdim artık izleyecek şey bulamıyorum eski dizilerin tekrarını izlemeye başladım.ben de kore dizisi izledim canım. çok güzeldi şimdi yenisine başladım.
ben de kore dizisi izledim canım. çok güzeldi şimdi yenisine başladım.
Sürekliyici geldi biraz beni ekrana kitledi yeterki alt yazılı olmasın mutfakta iş yaparken veya ütü yaparken iyi gidiyorSanırım ben bütün dizileri bitirdim artık izleyecek şey bulamıyorum eski dizilerin tekrarını izlemeye başla