İlk hafta olduğu için diyetisyen az vermiş bildik demek ki bazı diyetisyenler bu yöntemi uyguluyor artık bir çoğu gerçiKızlar yeni listemde durmadan yiyeceğim gibi görünüyor
Ve bazen canın sağlıklı yemen gereken öğünü istemez ne yesem diye düşünüp durursun pooooffBen malzemeleri alsam birisi her öğün yemeğimi hazirlayiverse
Çok iyi hemde öğlen menüsü nadir olur senin yemek istemiyeceğin menü bence işyerinde ye evden taşımana gerek yokçorba, et, sebze, makarna, pilav, bazen tatlı, meyve, ayran, yoğurt, salata
4 çeşit oluyor bunlardan.
Daim olur inşallahAfiyet olsungayet başarılı.
bu ara hiçbirşey taşımak istemiyorum canım. sıkıldım herşeydenÇok iyi hemde öğlen menüsü nadir olur senin yemek istemiyeceğin menü bence işyerinde ye evden taşımana gerek yok
özel bir dolabın filan varsa oraya ara öğün tarzı şeyler bırakabilirsin
sabah 8 kahvaltısını kaldır. illa o saatte yemek zorunda değilsin. eve gelince rahat rahat yersin. bu daha mantıklı bence.Günaydın. Sabah 8 mesai başlıyor. Birazdan minikte uyanır. Nescafe içtim, yarım omlet ve az peynir yedim kızla. Ama okula yetişcez derdine düzgün yiyemiyorum. Sonra diğeriyle bir daha yiyorum. Bunu düzene sokmam lazımşimdi saat 10 da ne yesem acaba
Aç durabilsem öğürme geliyorsabah 8 kahvaltısını kaldır. illa o saatte yemek zorunda değilsin. eve gelince rahat rahat yersin. bu daha mantıklı bence.
niye öğürme oluyor kiAç durabilsem öğürme geliyorama mecbur deneyeceğim gibi duruyor
Senelerdir hep var ki bu zaten. Kalkar kalmaz su içerim. O yüzden hızlıca kahvaltı hazırlarim ve hazirlarkende iki lokma atistiririm illa. Büyük güzel bir sofra hazirlayamamniye öğürme oluyor kibence bunun nedenini öğrenmek gerekir. çok ilginç
illa bir nedeni vardır ama. o zaman madem öyle mesela 1 ceviz 1 kuru kayısı ye. gelince de yumurtalı falan kahvaltı yaparsın canım.Senelerdir hep var ki bu zaten. Kalkar kalmaz su içerim. O yüzden hızlıca kahvaltı hazırlarim ve hazirlarkende iki lokma atistiririm illa. Büyük güzel bir sofra hazirlayamam