Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet etkisi olabilir. Bugün çok ağrım var. Yapmaya çalışmak zorundayım beklemenin kimseye faydası yokki. Her beklediğim gün benim aleyhime isliyor

Etkisi olmaz mı direk ağrı sebebi zaten. Sıkma üzme kendini.
sağlıklı beslenip hafif hafifde spora başlamak kime iyi gelmezki. şöyle bişey varki yapmamız kerekeni yaptığımızda daha çok mutlu oluyoruz esas salınca kötü oluyor üstelik kendimiz için bişey yapmak bile başlı başına bir mutluluk sebebi değil mi?

Öyle tabiki. Düzgün beslenince uykudan yürümeye günlük her şeye etki ediyor

gittin mi diyetisyene kimi diyetisyenler ilk hafta veya ilk iki hafta çok az verebiliyor sonra normale dönüyor sen aynen devam et canım
Gittim canım listem gayet memnun edici bir şekilde değişti. Tüm kilom yağdan gitmiş çok sevindim. 113 kg başlamıştım. 3 kg gitti
2 hafta sonra yine kontrolüm var. Keşke daha önce gitseydim o kadar memnunum ki reglimin 2.günündeyim yarın da hormon testlerim yapılacak. Mens.döngüm de düzene girerse harika olacak

çok sevindim canım. hadi bakalım bu hafta neler var menünde merak ettim?

Tebrik ederim azmin devam etsin, testlerinde güzel ciksin inşallah

ben 4-5 gün daha idare edicem ama işyerine yemek zor oluyor. götüremiyorum. öğlen kahvaltı da her zaman canım istemiyor. falan filan... işyerinde ne gelirse onu yiyeceğim. tatlıları yemem. pilavı az alırım falan.

Kızlar bugün hiçbir şey yemedim neredeyse tüm gün dışarıdaydım omad yapacağım akşam lahmacun yiyeceğim 1 tane ve yanına bol yeşillikli salatayla ayran var.

24 Ekim 2023

sabah yok

ara 11.00
1 küçük tarçınlı muz, 2 ceviz

öğlen 12.00
az sucuklu biberli omlet
peynir
avokadolu kapyalı domatesli salata
1 dilim karakılçık tbe

ara
10 badem
1 fındıklı pestil sarma
kahve

akşam 19.10
2 tavuk baget
2 zeytinyağlı biber dolması
salata

Bugünkü menümü yazayım sabah limonlu suyumu içtikten sonra işyerine geçip bir ekspreso içtim ve yürüyüşe gittim 10 bin adımı geçtim

Kahvaltı 11:30 2 yumurta ile omlet peynir domates az roka 5 adet zeytin 2 dilim siyez ekmeği 2 yemek kaşığı kızarmış patates

Ara: 2 tutam kuru üzüm

Akşam 19:30 : tavuklu salata

Çamaşırı asıp yatsam iyi olucak midem bir hoş ….

gayet güzel menü afiyet olsun canım

Güzel haberler

çorba, et, sebze, makarna, pilav, bazen tatlı, meyve, ayran, yoğurt, salata
4 çeşit oluyor bunlardan.

Afiyet olsun gayet başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…