Etkisi olmaz mı direk ağrı sebebi zaten. Sıkma üzme kendini.Evet etkisi olabilir. Bugün çok ağrım var. Yapmaya çalışmak zorundayım beklemenin kimseye faydası yokki. Her beklediğim gün benim aleyhime isliyor
gittin mi diyetisyene kimi diyetisyenler ilk hafta veya ilk iki hafta çok az verebiliyor sonra normale dönüyor sen aynen devam et canımGünaydın
Evet etkisi olabilir. Bugün çok ağrım var. Yapmaya çalışmak zorundayım beklemenin kimseye faydası yokki. Her beklediğim gün benim aleyhime isliyor
sağlıklı beslenip hafif hafifde spora başlamak kime iyi gelmezki. şöyle bişey varki yapmamız kerekeni yaptığımızda daha çok mutlu oluyoruz esas salınca kötü oluyor üstelik kendimiz için bişey yapmak bile başlı başına bir mutluluk sebebi değil mi?Etkisi olmaz mı direk ağrı sebebi zaten. Sıkma üzme kendini.
sağlıklı beslenip hafif hafifde spora başlamak kime iyi gelmezki. şöyle bişey varki yapmamız kerekeni yaptığımızda daha çok mutlu oluyoruz esas salınca kötü oluyor üstelik kendimiz için bişey yapmak bile başlı başına bir mutluluk sebebi değil mi?
Gittim canım listem gayet memnun edici bir şekilde değişti. Tüm kilom yağdan gitmişgittin mi diyetisyene kimi diyetisyenler ilk hafta veya ilk iki hafta çok az verebiliyor sonra normale dönüyor sen aynen devam et canım
çok sevindim canım. hadi bakalım bu hafta neler var menünde merak ettim?Gittim canım listem gayet memnun edici bir şekilde değişti. Tüm kilom yağdan gitmişçok sevindim. 113 kg başlamıştım. 3 kg gitti
2 hafta sonra yine kontrolüm var. Keşke daha önce gitseydim o kadar memnunum ki reglimin 2.günündeyim yarın da hormon testlerim yapılacak. Mens.döngüm de düzene girerse harika olacak
Tebrik ederim azmin devam etsin, testlerinde güzel ciksin inşallahGittim canım listem gayet memnun edici bir şekilde değişti. Tüm kilom yağdan gitmişçok sevindim. 113 kg başlamıştım. 3 kg gitti
2 hafta sonra yine kontrolüm var. Keşke daha önce gitseydim o kadar memnunum ki reglimin 2.günündeyim yarın da hormon testlerim yapılacak. Mens.döngüm de düzene girerse harika olacak
gayet güzel menü afiyet olsun canımBugünkü menümü yazayım sabah limonlu suyumu içtikten sonra işyerine geçip bir ekspreso içtim ve yürüyüşe gittim 10 bin adımı geçtim
Kahvaltı 11:30 2 yumurta ile omlet peynir domates az roka 5 adet zeytin 2 dilim siyez ekmeği 2 yemek kaşığı kızarmış patates
Ara: 2 tutam kuru üzüm
Akşam 19:30 : tavuklu salata
Çamaşırı asıp yatsam iyi olucak midem bir hoş ….
Sabah o patates kızartması olmasaydı iyi olucaktı kendime kereviz sapı aldım pazardan smoti yaparım diye işyerinde unuttum dünkü yaptığım spordan dolayı bacaklarım çok ağrıyor ….gayet güzel menü afiyet olsun canım
Güzel haberlerGittim canım listem gayet memnun edici bir şekilde değişti. Tüm kilom yağdan gitmişçok sevindim. 113 kg başlamıştım. 3 kg gitti
çorba, et, sebze, makarna, pilav, bazen tatlı, meyve, ayran, yoğurt, salataSabah o patates kızartması olmasaydı iyi olucaktı kendime kereviz sapı aldım pazardan smoti yaparım diye işyerinde unuttum dünkü yaptığım spordan dolayı bacaklarım çok ağrıyor ….
İşyeri yemeklerin nasıl?
Afiyet olsunBugünkü menümü yazayım sabah limonlu suyumu içtikten sonra işyerine geçip bir ekspreso içtim ve yürüyüşe gittim 10 bin adımı geçtim
Kahvaltı 11:30 2 yumurta ile omlet peynir domates az roka 5 adet zeytin 2 dilim siyez ekmeği 2 yemek kaşığı kızarmış patates
Ara: 2 tutam kuru üzüm
Akşam 19:30 : tavuklu salata
Çamaşırı asıp yatsam iyi olucak midem bir hoş ….
Al benden de o kadarBen malzemeleri alsam birisi her öğün yemeğimi hazirlayiverse
neler var?Kızlar yeni listemde durmadan yiyeceğim gibi görünüyor