Sabah dışarı çıkacağım diye acil atıştırıp çıktım. Öğlen hatta öğleden sonra çok aç gelip acil yedim derken böyle oldu.afiyet olsun canım. yarın listene uyarsın üzülme bugün geldi geçti.
labne yerine normal peynir olsaydı, yanında söğüş sebze olsaydı ve sabah 1 adet de yumurta olsaydı daha iyi olurmuş.
Sağol canım ben de memnunum diyetistene başlamaktan herşeyden önce beni dinledi.AAA çok güzel bende her sabah limonlu sirkeli sıcak su içiyorum, umarım faydası oluyordur. kaç günde bir konturolün bu diyetisyen işi iyi oldu senin adına seviniyorum
bugünü beğenmedim zaten canım haklısın kahvaltıda da ekmek fazla kaçtı yarın pazara gideceğim biraz kabak filan alayım bari. akşamda anca kendimi böyle frenliyebildim. inan sana bunu yazarken bilee profiterol ile çizkeke bakarak yazıyorum bir an elemanaa amaaan diyip waffle yaptıracaktım saçmadım iyice diye kendimi durdurdum tek tesellim spora asılmam bu ara işte ....afiyet olsun canım. menün bence çok güzelama akşam ve sonrası kalorili olmuş
doğrudur canım. bazen acele ettiğimizde ayarlayamıyoruz yediklerimizi.Sabah dışarı çıkacağım diye acil atıştırıp çıktım. Öğlen hatta öğleden sonra çok aç gelip acil yedim derken böyle oldu.
Yarın muhtemelen listem değişecek ben de merak ediyorum bakalım yeni liste nasıl olacak.
gözüm üzerinde diyorsun yaniii eee tamam öyle olsun işyerindeyim halla bugün böylee oldu yarım saat bir saate eve geçerim
ben de hepsini çok seviyorum inan ama bunları yiyince de kilo veremediğimiz gibi bir de alıyoruz. bugüne kadar fazlasıyla yedik. seçim yapmak zorundayız kuzumbugünü beğenmedim zaten canım haklısın kahvaltıda da ekmek fazla kaçtı yarın pazara gideceğim biraz kabak filan alayım bari. akşamda anca kendimi böyle frenliyebildim. inan sana bunu yazarken bilee profiterol ile çizkeke bakarak yazıyorum bir an elemanaa amaaan diyip waffle yaptıracaktım saçmadım iyice diye kendimi durdurdum tek tesellim spora asılmam bu ara işte ....
ayva iyi yaa bir kere arkadaşım folyaya sarıp pişirimişti bütün olarak tarçın serpip yemiştikdoğrudur canım. bazen acele ettiğimizde ayarlayamıyoruz yediklerimizi.
ama senin listende dikkatimi çeken önemli bir nokta var. senin kilon benden bile fazla. 110-120 kilo olan bir insanın sadece organların çalışması için bile alması gereken kalori miktarı daha fazladır.
bu kalori sana şu an hızla kilo verdirir hoşuna gider ama sonra yemeğe saldırırsın. çünkü yetmez.
bir de glisemik indeksi düşük besinler tüket. mesela kuru dutu bir avuç yiyorsun. bu çok fazla. yaş haliyle 3 avuç dut eder ve dut glisemik indeksi çok yüksek bir meyvedir. kan şekerini zıplatır, acıktırır.
illa kuru meyve yiyeceksen kuru kayısı, kuru erik en ideali.
ya da yaş olarak tarçın serpilmiş elma. ayva da çıkar yakında. onun indeksi çok düşük.
Evet 2 yıl önce mr cektirdigimde cikmisti ama ilerlemesi biraz da kg almama bağlı oldu galibasende skolyoz olduğunu unutmuşum. üzüldüm canım.
inşallah fizik tedaviden güzel sonuç alırsın. platese gitsen çok güzel olur ama tabi çocuklar var senin
Yakınımda belediyenin spor salonu yok. Baya da uzak mesafede var. Gitmek istesem bile imkan yok, biri birinci sınıf diğeri daha küçük kreşe de veremedim iki çocukla çok zor. Evde yapmaya kalkışsam doğru yapamazsam daha sıkıntı olur.AAA çok güzel bende her sabah limonlu sirkeli sıcak su içiyorum, umarım faydası oluyordur. kaç günde bir konturolün bu diyetisyen işi iyi oldu senin adına seviniyorum
Canım bir araştırsan ilaa reformer olmasa mat plateside olsa olur. gurup dersleri uyguna geliyor. yada belediyenin yakınlarda spor salonu varsa ordada gurup dersleri oluyor. hiç yoktan iyi gelir bende sabahları tibet egzersizi yapıyorum ensemin arkasında bir yumru oluştu telefona bakmaktan bilgisayara bakmaktan omurga eğiliyor şimdilerde herkeste bu sorun var tabiii sendeki daha fazladır muhakak araştırsan muhakak uygun bişey bulunur diyorum
bugün işyerimize eski anadolu ateş, kurucularından olan hoca bir arkadaşımız geldi. sen zayıfladın mı dedi hayır dedim kii herkes zayıfladığımı söylüyor vucut vikstürün değişmiş ben anlarım ne yapıyorsan yapmaya devem et dedi
kız öyle deme. gerçek olur bak Allah korusunEvet 2 yıl önce mr cektirdigimde cikmisti ama ilerlemesi biraz da kg almama bağlı oldu galiba
Yakınımda belediyenin spor salonu yok. Baya da uzak mesafede var. Gitmek istesem bile imkan yok, biri birinci sınıf diğeri daha küçük kreşe de veremedim iki çocukla çok zor. Evde yapmaya kalkışsam doğru yapamazsam daha sıkıntı olur.
Daha 30 yaşı görmeden böyle ağrılar yaşıyorum. 40-50 de ne yapacağım acaba... eşimde de ankilozan spondilit var ya. Diyorum ona zaten Allah bizi birbirimize kararlamis. İkimizde de sıkıntı var. Birimiz sağlıklı olsak diğerini beğenmezdik belki. Artık kambur kambur nine dede olunca kol kola gezeriz
gözüm üzerinde diyorsun yaniii eee tamam öyle olsun işyerindeyim halla bugün böylee oldu yarım saat bir saate eve geçerim
Büşracım çok geçmiş olsun sana da çocuklara da.İstediğim givi olmadı yine beslenme. Nasıl olcak bende bilmiyorum. Hayatımın en stresli dönemini yaşıyorum sanki bitmiyor daha da çoğalıyor. Kızımın kolunda da egzama tarzı birsey vardı kaşınıyor yaraya çevirdi. Taşınırken ilgilenemedim.hastanrden geldim ikisini de aile hekimine götürdüm. Hastalarda... Dr kızın kolunu bir gördü, uyuz bu diye carladi. Çocuklar korktu, odadan cikardi resmen başka doktora yönlendirdi. O da egzama bu uyuz değil dedi, kortizonlu krem yazdı. Çok sinirlendim, üzüldüm. Birde kafama taktım şimdi ya uyuzsa diye. Zaten tam taşınma haftası çocuklar bitlenmişti 1 ay onunla uğraştık, huylandim da iyice kasinip duruyodum. Birde bu çıktı delirmeme çok az var
uyuz değil diyorsa değildir canım kafana takma. öbürü terbiyesizlik etmiş. carlamak ne yaİstediğim givi olmadı yine beslenme. Nasıl olcak bende bilmiyorum. Hayatımın en stresli dönemini yaşıyorum sanki bitmiyor daha da çoğalıyor. Kızımın kolunda da egzama tarzı birsey vardı kaşınıyor yaraya çevirdi. Taşınırken ilgilenemedim.hastanrden geldim ikisini de aile hekimine götürdüm. Hastalarda... Dr kızın kolunu bir gördü, uyuz bu diye carladi. Çocuklar korktu, odadan cikardi resmen başka doktora yönlendirdi. O da egzama bu uyuz değil dedi, kortizonlu krem yazdı. Çok sinirlendim, üzüldüm. Birde kafama taktım şimdi ya uyuzsa diye. Zaten tam taşınma haftası çocuklar bitlenmişti 1 ay onunla uğraştık, huylandim da iyice kasinip duruyodum. Birde bu çıktı delirmeme çok az var
Ama yediklerimin hepsini bugünkü hariç diyetisyen verdi. Hâttâ 2 ara öğünüm var normalde spor yapamadım diye tek ara örün yapıyorum.doğrudur canım. bazen acele ettiğimizde ayarlayamıyoruz yediklerimizi.
ama senin listende dikkatimi çeken önemli bir nokta var. senin kilon benden bile fazla. 110-120 kilo olan bir insanın sadece organların çalışması için bile alması gereken kalori miktarı daha fazladır.
bu kalori sana şu an hızla kilo verdirir hoşuna gider ama sonra yemeğe saldırırsın. çünkü yetmez.
bir de glisemik indeksi düşük besinler tüket. mesela kuru dut yiyorsun. bu çok fazla. yaş haliyle 3-4 katı dut eder ve dut glisemik indeksi çok yüksek bir meyvedir. kan şekerini zıplatır, acıktırır.
illa kuru meyve yiyeceksen kuru kayısı, kuru erik en ideali.
ya da yaş olarak tarçın serpilmiş elma. ayva da çıkar yakında. onun indeksi çok düşük.
yok doğrudur ama ne bileyim menülerin çok kısıtlı ama glisemik indeksi yüksek kuru meyve vermiş.Ama yediklerimin hepsini bugünkü hariç diyetisyen verdi. Hâttâ 2 ara öğünüm var normalde spor yapamadım diye tek ara örün yapıyorum.
Yok canım özelde. İlk görüşmede 1.5 saat konuştuk. Ben tatlı krizlerim çok oluyor deyince o da tatlı krizimi kessin diye sanırım kuru dut verdi.yok doğrudur ama ne bileyim menülerin çok kısıtlı ama glisemik indeksi yüksek kuru meyve vermiş.
neyse sen bana bakma, ona uy canım. bakayım yarınki listende neler olacak
bu diyetisyen devlette mi?
Günaydıngünaydın kızlar
Evet etkisi olabilir. Bugün çok ağrım var. Yapmaya çalışmak zorundayım beklemenin kimseye faydası yokki. Her beklediğim gün benim aleyhime isliyorBüşracım çok geçmiş olsun sana da çocuklara da.
Benim tavsiyem kendini ruhunu dinle diyet yapma bu süreçte. Zaten dolu işin gücün içindesin bunu yükleme birde.
Biraz sakinlen inşallah öyle yaparsın. Daha önce de bunu yaparken en zor şartta olan sendin buna rağmen yaptın. Yine yaparsın inş.
Hastalıklar için umutsuzluğa kapılma bu ağrını bile çoğaltır o kadar kötü etkisi var
ağustosta biraz yüzdüm ondanda olabilir de değil tibet egzersizi benim kambur duruşumu yürüyüşümü bile değiştiriyor dik durmamı sağlıyor onda olabilir eee bacaklarımda inceldi sağlam yokuş yürüyürum ondan demiştirNe yapıyorsun da böyle farketmiş