Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar menüm 973 kalori

Sabah yağ yakıcı kahve
Kahvaltı 1 adet süzme peynirli tost,4 kiraz domates,25 gr yeşil zeytin salatası,çay

Ara 2 sütlü filtre kahve,1 yk.dut kurusu

Öğle 1 küçük kase kabak çorbası,100 gr yoğurt,3 yk haşlanmış buğday

Akşam 200 gr tavuk göğüs ızgara,1 bardak salatayla bızzlattığım kefir

22 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 13.00
sucuklu biberli omlet
peynir, 5 zeytin, 1 tk bal
söğüş salata
2 dilim ekşimaya karakılçık tbe

ara
2 tb çekirdekli galeta (ev yapımı)
peynir, 1 taze incir

akşam 19.15
2 yk kıymalı yeşil domates yemeği
1 parça tavuk kemiksiz baget
3 yk basmati pilavı
3 yk yoğurtlu kırmızı lahana, 1-2 çatal turşu, yeşil biber

az sonra tarçınlı kavun yerim az

Günaydın ☺️
Bugün 8de kalktık hızlıca kek yaptım, kahvaltı yaptık kızla. Okula bıraktım. Miniğim uyandı, yemeğimi koydum ocağa. 1 saat sonra doktora gidicem.
Bu sabah 84.7 geldim. Uzun zamandır 84 bile görmemiştim keyfim yerine geldi. Bugün tam buğday ekmeği alcam artık düzen kurmaya başlıyorum 😌
Tabi hesap kitapsız olur mu 🤪 kendime 10 kg vermek için 4 ay verdim. Biraz yayarak olsun. Acelem yok. Yani şubatta kizin dogumgununde hedefim 74 olmak olsun. Kalan 4 kg yu da Mayıs'a kadar sindirerek veririm. Muhtemelen Haziran da kaynimin düğünü olacak 🥴😂🤓

Merhabalaar benden haberler şu şekilde mağlesef frensiz yiyerek cumartesi ve pazarım kötü geçti:KK43: bu sabah 1.5 saat spor yaptım yürüyüş değil beden hareketleri bir nevi mat platesini ayakta yapar gibi parkta bir gurup var her sabah çam ağaçlarının altında spor yapıyorlar onlara katıldım, vucudum çok ağrıyor şu an işteyim. bugünlerde bağırsaklarım çalışmıyor mağlesef buda iyi bişey değil eskiden bu sorunu yürüyüşle hallediyordum fakat artık yürüyüşte fayda etmiyor......

İyi akşamlar menüm 973 kalori

Sabah yağ yakıcı kahve
Kahvaltı 1 adet süzme peynirli tost,4 kiraz domates,25 gr yeşil zeytin salatası,çay

Ara 2 sütlü filtre kahve,1 yk.dut kurusu

Öğle 1 küçük kase kabak çorbası,100 gr yoğurt,3 yk haşlanmış buğday

Akşam 200 gr tavuk göğüs ızgara,1 bardak salatayla bızzlattığım kefir
Sabahları yağ yakıcı kahveyi diyetisyen mi öneriyor sen mi listeye ilave ediyorsun:KK64: bende sabahları türk kahvesi içiyordum ama şu ara neskafe veya filitre kahve içiyorum aslında yürüyüşe gitmeden içsem mi gerçi sabahları birde limonlu sirkeli suyum var üstüne hemen kahve olmayabilir kafalar karışık yaniii :confused:
22 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 13.00
sucuklu biberli omlet
söğüş salata
2 dilim ekşimaya karakılçık tbe

ara
2 tb çekirdekli galeta (ev yapımı)
peynir, 1 taze incir

akşam 19.15
2 yk kıymalı yeşil domates yemeği
1 parça tavuk kemiksiz baget
3 yk basmati pilavı
3 yk yoğurtlu kırmızı lahana, 1-2 çatal turşu, yeşil biber

az sonra tarçınlı kavun yerim az
Evvet puaçadan sonra tb. galeta yapılmış süpeer :KK37:kavuna hiç tarçın serpmemiştim dur denk gelirsem deneyeyim bir

Günaydın ☺️
Bugün 8de kalktık hızlıca kek yaptım, kahvaltı yaptık kızla. Okula bıraktım. Miniğim uyandı, yemeğimi koydum ocağa. 1 saat sonra doktora gidicem.
Bu sabah 84.7 geldim. Uzun zamandır 84 bile görmemiştim keyfim yerine geldi. Bugün tam buğday ekmeği alcam artık düzen kurmaya başlıyorum 😌
Tabi hesap kitapsız olur mu 🤪 kendime 10 kg vermek için 4 ay verdim. Biraz yayarak olsun. Acelem yok. Yani şubatta kizin dogumgununde hedefim 74 olmak olsun. Kalan 4 kg yu da Mayıs'a kadar sindirerek veririm. Muhtemelen Haziran da kaynimin düğünü olacak 🥴😂🤓
hadi hayırlısı olsun 🤲🏻

napıyorsun nasılsın bugün ortopediye gitcekmişsin bugünlük bittimi dr. işlerin :KK60:

hadi hayırlısı olsun 🤲🏻
Gittim. Malesef rontgende skolyoz ilerlemiş, kamburlaşma artmış sırt ağrısı yapar dedi. Sırt ve bel ağrıyor zaten.. fizik tedavi doktoruna gidicem zaten randevu da almıştım. Bir sürü ilaç yazmış bana sadece ağrı kesici dedi. Eczacı 290 deyince ne yazmis dedim 8-9 ilaç yazmış dedi. Hepsini almadım, ağrı kesiciyi aldım. Fizik doktoruna gidince o ne onerirse ona başlarım. Tabi birde pilates onerdi

Sabahları yağ yakıcı kahveyi diyetisyen mi öneriyor sen mi listeye ilave ediyorsun:KK64: bende sabahları türk kahvesi içiyordum ama şu ara neskafe veya filitre kahve içiyorum aslında yürüyüşe gitmeden içsem mi gerçi sabahları birde limonlu sirkeli suyum var üstüne hemen kahve olmayabilir kafalar karışık yaniii :confused:

Evvet puaçadan sonra tb. galeta yapılmış süpeer :KK37:kavuna hiç tarçın serpmemiştim dur denk gelirsem deneyeyim bir
Diyetisyen sadece limonlu veya sirkeli su söyledi. Kahveyi ben ekledim ama yarın kontrolüm var soracağım.

Gittim. Malesef rontgende skolyoz ilerlemiş, kamburlaşma artmış sırt ağrısı yapar dedi. Sırt ve bel ağrıyor zaten.. fizik tedavi doktoruna gidicem zaten randevu da almıştım. Bir sürü ilaç yazmış bana sadece ağrı kesici dedi. Eczacı 290 deyince ne yazmis dedim 8-9 ilaç yazmış dedi. Hepsini almadım, ağrı kesiciyi aldım. Fizik doktoruna gidince o ne onerirse ona başlarım. Tabi birde pilates onerdi
Çok geçmiş olsun aletli pilatesin iyi geldiğini duymuştum.

sende skolyoz olduğunu unutmuşum. üzüldüm canım.
inşallah fizik tedaviden güzel sonuç alırsın. platese gitsen çok güzel olur ama tabi çocuklar var senin

23 Ekim 2023

sabah yok

öğlen 13.30
1 mandalina, 1 küçük muz
az sucuklu omlet
domates, kapya biber
1/2 simit

akşam 19.00
3 köfte, biber
1 kase spagetti
domates marul salatası
1 fındık ezmeli pestil sarması (muska)

Diyetisyen sadece limonlu veya sirkeli su söyledi. Kahveyi ben ekledim ama yarın kontrolüm var soracağım.
AAA çok güzel bende her sabah limonlu sirkeli sıcak su içiyorum, umarım faydası oluyordur. kaç günde bir konturolün bu diyetisyen işi iyi oldu senin adına seviniyorum :KK36:
Teşekkür ederim keşke gidebilsem iyi gelirdi belki
Canım bir araştırsan ilaa reformer olmasa mat plateside olsa olur. gurup dersleri uyguna geliyor. yada belediyenin yakınlarda spor salonu varsa ordada gurup dersleri oluyor. hiç yoktan iyi gelir bende sabahları tibet egzersizi yapıyorum ensemin arkasında bir yumru oluştu telefona bakmaktan bilgisayara bakmaktan omurga eğiliyor şimdilerde herkeste bu sorun var tabiii sendeki daha fazladır muhakak araştırsan muhakak uygun bişey bulunur diyorum :KK64:

bugün işyerimize eski anadolu ateş, kurucularından olan hoca bir arkadaşımız geldi. sen zayıfladın mı dedi hayır dedim kii herkes zayıfladığımı söylüyor vucut vikstürün değişmiş ben anlarım ne yapıyorsan yapmaya devem et dedi

bende yediklerimi yazayım

kahvaltı 11:30
3 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin domates salatalık bir çay kaşığı kadar tereyağı

akşam : saat 18:30
bir adet kurabiye, bir kase yeşil fasülye, 3 yemek kaşığı barbunya, 2 yemek kaşığı çiğ köfte

sonrasında avuç içi kadar ceviz ve fındık 5 adet kadar üzüm tanesi yarım cennet hurması

gün içinde çeşitli kahveler ve bir kupa yeşiy çay içtim şimdide su içiyorum havalar serinlediği için suyu azaltım sanki :KK64:

bende yediklerimi yazayım

kahvaltı 11:30
3 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin domates salatalık bir çay kaşığı kadar tereyağı

akşam : saat 18:30
bir adet kurabiye, bir kase yeşil fasülye, 3 yemek kaşığı barbunya, 2 yemek kaşığı çiğ köfte

sonrasında avuç içi kadar ceviz ve fındık 5 adet kadar üzüm tanesi yarım cennet hurması

gün içinde çeşitli kahveler ve bir kupa yeşiy çay içtim şimdide su içiyorum havalar serinlediği için suyu azaltım sanki :KK64:
afiyet olsun canım. menün bence çok güzel 😍😍😋 ama akşam ve sonrası kalorili olmuş 😬

İyi akşamlar
Bugün kalori 996

Sabah 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne,çay
Öğle yine 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne ve çay
Ara sütlü filtre kahve 1 avuç dut kurusu,2 gün kurusu,5 badem,5 fındık,3 ceviz
Akşam 1 tabak z.yağlı taze fasulye,1 yemek kaşığı da makarnanın tadına baktım.

Hiç listeme uyamadım.
4 lt su içtim ve 5000 adım attım ama spor yapamadım.

İyi akşamlar
Bugün kalori 996

Sabah 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne,çay
Öğle yine 1 dilim mestemacher ekmeği üzerine labne ve çay
Ara sütlü filtre kahve 1 avuç dut kurusu,2 gün kurusu,5 badem,5 fındık,3 ceviz
Akşam 1 tabak z.yağlı taze fasulye,1 yemek kaşığı da makarnanın tadına baktım.

Hiç listeme uyamadım.
4 lt su içtim ve 5000 adım attım ama spor yapamadım.
afiyet olsun canım. yarın listene uyarsın üzülme bugün geldi geçti.
labne yerine normal peynir olsaydı, yanında söğüş sebze olsaydı ve sabah 1 adet de yumurta olsaydı daha iyi olurmuş.

X