Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cold brew kahve; 30-40 gram filtre kahveyi 600 mlt suda buzdolabında 8 saat bekletiyorum. sonra süzüyorum.

ya da makinede filtre kahve yapıp soğutup dolaba koyabilirsin.

bir de buz kalıplarında ekspresso küpleri yapıp derindorucuya atıyorum.

soğuk kahve içine istersen süt de ekleyebilirsin.
Filtre kahvem var denerim
Geçen nette bı kahve gördüm az şeker soğuk su granül kahveli bizzz yaptı köpük köpük oldu. İçine süt koyabilirsiniz dedi
O nasıl tüketilecek. Az şekerli olsa tam krem şanti yada makina dondurması gibiydi dur bulup atayım sizede

Screenshot_2023-08-20-00-03-23-30_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6.jpg

60kiloyum 60kiloyum
Video ekleyemedim görüntü aldım

Geçen nette bı kahve gördüm az şeker soğuk su granül kahveli bizzz yaptı köpük köpük oldu. İçine süt koyabilirsiniz dedi
O nasıl tüketilecek. Az şekerli olsa tam krem şanti yada makina dondurması gibiydi dur bulup atayım sizede
Meşhur dalgona kahve çok lezzetli oluyor bayılırım

O nasıl oluyor canımm.

Ne diyorsun süper bir azim örneği ❤️ arada 48 kilo var hayran oldum sana 😍 bişey sorsam vücut çok sarkıyomu ya
O kiloyu birden vermedim yürüyüşle bazen eliptikle bazen hareketlerle sporumu destekledim. 2020 ekimden 2021 Kasım civarı o kgyu verdim. 2022 de Mayıs'a kadar 67-70 arası gidip gelip korudum. Ama sonra yavaş yavaş artmaya başladı. En son geçen eylülde 74 tüm. Bu yıl 87 oldum...

granül kahve az şeker ve suyu çırpıyor. kremamsı köpük oluyor canım. sonra bardağın içine buz ve süt koyup üstüne bu köpüğü döküyor. ama tabi bu şekerli seçenek. bir de ben nescafe kullanmıyorum zararlı diye.

O kiloyu birden vermedim yürüyüşle bazen eliptikle bazen hareketlerle sporumu destekledim. 2020 ekimden 2021 Kasım civarı o kgyu verdim. 2022 de Mayıs'a kadar 67-70 arası gidip gelip korudum. Ama sonra yavaş yavaş artmaya başladı. En son geçen eylülde 74 tüm. Bu yıl 87 oldum...
bence bu bir iki hafta ön hazırlık olsun bizim için. ilk etapta fazla karboyu çıkaralım. mesela benim için şu an çikolatayı kesmek çok önemli bir konu. hergün yiyorum çünkü 🤦‍♀️ Eylülde havalar daha serin olacakmış. onunla da motive olup,tam başlarız aşırı sıkmadan. özel menüler falan hazırlayınca çok iyi oluyor.

bence bu bir iki hafta ön hazırlık olsun bizim için. ilk etapta fazla karboyu çıkaralım. mesela benim için şu an çikolatayı kesmek çok önemli bir konu. hergün yiyorum çünkü 🤦‍♀️ Eylülde havalar daha serin olacakmış. onunla da motive olup,tam başlarız aşırı sıkmadan. özel menüler falan hazırlayınca çok iyi oluyor.
Benim gözüm çikolata gormuyoda çok dondurma yiyorum ya

İyi akşamlar
Sabah 2 tane ihe minik ekmek,2 dilim kaşar,domates, salatalık ve çay
Ö.sonra 4 gibi 1 porsiyon kıymalı börek,1 dilim kakaolu ıslak kek,çay (misafir geldi gelirken getirmişler)
Akşam yemeği yemeceğim h.cevizi sütlü filtre kahve içerim. 1500 kaloriyi 100 kalori aşmışım ama sabah çok temizlik yaptık ter içinde kaldım.
Leslie yapamadım. Su 2 litre içebildim.

sabah
salçalı sucuk, peynir, az zeytin, 1 simit, söğüş salata, reçelin meyvesi

öğlen
Saya çöreği
peynir, zeytin, domates salatalık, reçelin meyvesi

akşam
tavada balık, salata, 2-3 lokma tbe

bolca su

X