Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
Bugün menüde bir öğünü değiştirdim.
Sabah chia puding kiraz ve kayısılı
Öğle 5 köfte ,1 ihe minik sandviç ekmek,1 kase çoban salata
Akşam karabuğday haşlama,yoğurt ve közlenmiş biber
2 lt su içtim yatana kadar 3 e yaklaşır
Leslie yine yapamadım bugün temizlik yaptım spor yapmış kadar terledim
Ve 3 büyük kupa yağsız sütle kahve içtim

60kiloyum 60kiloyum canım sen kendi ekmeklerini yapıyordun güvendiğin bir tarif var mı tam tutar dediğin glutensiz ekmek yapmak istiyorum, karabuğday da olabilir. Tam buğday falan
mesela;
5 cup çiğ karabuğday unu
Silme 5 yk karnıyarık otu tozu
İçme suyu
Kayatuzu
Esmer şeker
Kuru maya
Zeytinyağı

karnıyarık otu tozu şart değil ama normal undan yapılmış hamur gibi esnek olması için gerekli. ya da bu tarifi yulaf unuyla da yapabilirsin.

mesela;
5 cup çiğ karabuğday unu
Silme 5 yk karnıyarık otu tozu
İçme suyu
Kayatuzu
Esmer şeker
Kuru maya
Zeytinyağı

karnıyarık otu tozu şart değil ama normal undan yapılmış hamur gibi esnek olması için gerekli. ya da bu tarifi yulaf unuyla da yapabilirsin.
Çok teşekkür ederim. Hemen malzemeleri temin edip yapiciiimm

Kızlar sonunda gönül rahatlığıyla noodle yiyebileceğim inşallah. Konjak noodle diye geçiyor 100 gr ı 10 kalori. Bitkisel noodle mış. Kalorisini okuyunca gözlerimden kalpler çıktı 😻😻😻
Belirli bir tadı yokmuş ve eklediğin malzemelerin tadını alıyormuş. Siz de benim gibi ramen vs. seviyorsanız varayım da bir haber edeyim dedim.

Selam nasılsınız, herkes iyi mi 😊

Ben koydeyim daha. Eşim cuma günü dönecek, bende annemin köyünde kalacağım bir süre daha.
Eşim memlekette iş başvurulari yaptı eğer olursa buraya yyerleşecegiz. Olmazsa da İstanbul da evi değiştireceğiz, belirsizliklerle dolu zamanlar var hiç te sevmem 😞
eşinin iş durumu ne oldu canım?

Kızlar sonunda gönül rahatlığıyla noodle yiyebileceğim inşallah. Konjak noodle diye geçiyor 100 gr ı 10 kalori. Bitkisel noodle mış. Kalorisini okuyunca gözlerimden kalpler çıktı 😻😻😻
Belirli bir tadı yokmuş ve eklediğin malzemelerin tadını alıyormuş. Siz de benim gibi ramen vs. seviyorsanız varayım da bir haber edeyim dedim.
ben biliyorum onu :dondurma:

eşinin iş durumu ne oldu canım?
Çanakkale'de ki başvurulardan dönüş olmadı. Çalıştığı yerde devam ediyor.
Bu yıl benim için pek güzel gitmiyor hayırlısı artık
Kafamda bin bir tilkiyle dolasiyorum yine. Kendimi diyete vermeye karar verdim.ama bu akşam azcik cekirdek yedim dayanamadım.
Ama 1 haftadır pilav makarna beyaz ekmek yemedim. Birden basarabilmem müthiş şuanki durumumda. Akşamları yemeyi tamamen kesersem koca göbek gitcek inşallah. Hamile misin soruları başlar yakında 😵😞

Arkadaşlar inşallah bugünden itibaren yediklerimi sizinle paylaşacağım.İlk olarak kendimi tanıtayım.4 ay önce doğum yaptım ve artık harekete geçmek istiyorum.4 tane çocuğum var 😁
95 ile başladım şu an 93 lerdeyim.Emziriyorum çok katı diyet uygulayamasam da ekmek hamur işi ve şekerli olan şeyleri tüketmemeye özen gösteriyorum.3 lt su içiyorum.Ve akşam 7 sonrası bir şey yemiyorum.Diyetim bu şekilde 🙂

Sabah kahvaltımda 2 adet haşlanmış yumurta
40 gr Beyaz peynir
8 adet yeşil zeytin
Maydanoz domates salatalık yedim şekersiz çay ile birlikte
Hoş geldin :) bende emziriyorum ama bana geç dank etti kızım 9 aylıkken başladım diyete :) artık 10 aylık benimde ikinci çocuğum:) erken başlamışsın tebrik ederim 🥳 ki başlangıç kilolarımız da aynı :)

Ya kızlar ben akşam toplu yazayım menülerimi diyorum sonra bi bakıyorum unutmuşum ya 🤦🏼‍♀️ ben yine öğün öğün yazayım daha iyi olucak heralde :) sabahın 6:40 ı ama malum bebeğim var 6:20 de kalktı ve ilk tartı benden gelsin 😀
Geçen hafta 84.6
Bugün 82.9
-1.7 :)
5 temmuzdan beri toplam kaybım 10.7 olmuş durumda 🧿 IMG_7253.jpeg

Günaydın 😃
Geçen hafta 117.15 bugün 116.35 fark 0.8
Olsun valla yavaş yavaş gidiyor.
Bugün ne yesem bilemiyorum. Karar veremedim bir türlü. Bu saat oldu sadece su içtim.

Bugün 4:3 diyetimin ilk günü. Çok sıcak hiçbir şey yapasım yok.

X