- 24 Nisan 2013
- 2.230
- 1.523
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela;60kiloyum canım sen kendi ekmeklerini yapıyordun güvendiğin bir tarif var mı tam tutar dediğin glutensiz ekmek yapmak istiyorum, karabuğday da olabilir. Tam buğday falan
Çok teşekkür ederim. Hemen malzemeleri temin edip yapiciiimmmesela;
5 cup çiğ karabuğday unu
Silme 5 yk karnıyarık otu tozu
İçme suyu
Kayatuzu
Esmer şeker
Kuru maya
Zeytinyağı
karnıyarık otu tozu şart değil ama normal undan yapılmış hamur gibi esnek olması için gerekli. ya da bu tarifi yulaf unuyla da yapabilirsin.
eşinin iş durumu ne oldu canım?Selam nasılsınız, herkes iyi mi
Ben koydeyim daha. Eşim cuma günü dönecek, bende annemin köyünde kalacağım bir süre daha.
Eşim memlekette iş başvurulari yaptı eğer olursa buraya yyerleşecegiz. Olmazsa da İstanbul da evi değiştireceğiz, belirsizliklerle dolu zamanlar var hiç te sevmem
ben biliyorum onuKızlar sonunda gönül rahatlığıyla noodle yiyebileceğim inşallah. Konjak noodle diye geçiyor 100 gr ı 10 kalori. Bitkisel noodle mış. Kalorisini okuyunca gözlerimden kalpler çıktı
Belirli bir tadı yokmuş ve eklediğin malzemelerin tadını alıyormuş. Siz de benim gibi ramen vs. seviyorsanız varayım da bir haber edeyim dedim.
yedin mi peki güzel oluyor mu?ben biliyorum onu
Çanakkale'de ki başvurulardan dönüş olmadı. Çalıştığı yerde devam ediyor.eşinin iş durumu ne oldu canım?
Hoş geldin :) bende emziriyorum ama bana geç dank etti kızım 9 aylıkken başladım diyete :) artık 10 aylık benimde ikinci çocuğum:) erken başlamışsın tebrik ederim ki başlangıç kilolarımız da aynı :)Arkadaşlar inşallah bugünden itibaren yediklerimi sizinle paylaşacağım.İlk olarak kendimi tanıtayım.4 ay önce doğum yaptım ve artık harekete geçmek istiyorum.4 tane çocuğum var
95 ile başladım şu an 93 lerdeyim.Emziriyorum çok katı diyet uygulayamasam da ekmek hamur işi ve şekerli olan şeyleri tüketmemeye özen gösteriyorum.3 lt su içiyorum.Ve akşam 7 sonrası bir şey yemiyorum.Diyetim bu şekilde
Sabah kahvaltımda 2 adet haşlanmış yumurta
40 gr Beyaz peynir
8 adet yeşil zeytin
Maydanoz domates salatalık yedim şekersiz çay ile birlikte
çok güzel görünüyor afiyet olsunEvet canlar bence hakettiğim bir kahvaltı :) bu tarifi bir arkadaş vasıtasıyla öğrendim ve 10 kg vermeden yemek istemedim :)
Merhabaaaa hoşgeldinMeraba neler yapıyosunuz kilo vermek için bana da yardımcı olur musunuz
Tekrar hoşgeldinSelam bende start veriyorum 87 3 ile