kaç kilosun canım? boyun kaç?Ben cuma tam baslicam insallahtroid ilacimida 3 aydir icmiyorum tamamen aptallik benimkisi batti balik hesabi gidiyordum bir yerde durmam lazimdi hayatimda hic cikmadigim rakamlardayim
Hele de bitter çikolataysa yapılabilecek en iyi kaçamakbugün yine çikolata yedim
spor ekle canım verirsin. hareket kiloyu kımıldatıyor netKızlar günaydın dün yazamadım hemen yazayım sabah kahvaltıda tarçınlı türk kahvesi
Öğlen 1 kase tavuk çorbası 1 domates 1 salatalık
Sonra 1 avuç patlamış mısır
Akşam da 1 salatalık 2 domates:) 84 lerde takıldım kırmam lazım uyuz oldum
Kızlar günaydın dün yazamadım hemen yazayım sabah kahvaltıda tarçınlı türk kahvesi
Öğlen 1 kase tavuk çorbası 1 domates 1 salatalık
Sonra 1 avuç patlamış mısır
Akşam da 1 salatalık 2 domates:) 84 lerde takıldım kırmam lazım uyuz oldum
Papatya sanki biraz fazla kısmışsın. Katılıyorum spor eklesen daha hızlı sonuç alırsın.spor ekle canım verirsin. hareket kiloyu kımıldatıyor net
Teşekkürler hoşbuldumMerhaba hoşgeldin
Regl çok etkiliyor lütfen motivasyonunuz düşmesinSelamm sabah büyük bir şok geçirdim artı gördüm çok canım sıkıldı. Kalori aşmadım sporumu yaptım suyumu içtim. Anlamadım ne oluyor. 21 ine randevu aldım tahlil yaptıracağım yine tsh mı yükseldi bilmiyorum 3 aydır regl de olmuyorum. Menapoza girmekten şüpheleniyorum sıcak basmaları aşırı terleme pek normal değil.
Bugün yine chia puding yedim kahvaltıda
Öğle haşlanmış karabuğday ve yoğurt yedim akşama da aynısını yiyeceğim.
30 dk leslie yaptım.
Teşekkür ederimRegl çok etkiliyor lütfen motivasyonunuz düşmesin
Allah kolaylık versinTeşekkür ederimTakmamaya çalışıyorum ama ben biraz endişeli bir tipim hatta bunu kontrol etmek için dr ilaç verdi. Elimden geleni yapıyorum