Kızlar ya bıraktınız mı hepiniz ? Sadece kilo bildirimi mi yapacaksınız yoksa toptan mı bıraktınız ?
yok canım ben bırakmadım. birkaç haftadır giremedim sadece. il dışındaydım.Kızlar ya bıraktınız mı hepiniz ? Sadece kilo bildirimi mi yapacaksınız yoksa toptan mı bıraktınız ?
neyin var bonusum?Buralardayım da pek tadım yok bu ara yazasım gelmiyor.
Siz yazın lütfen bana bakmayın
Belli bir şey yok içe kapanma hali içsel durumlar işteneyin var bonusum?
Ben bırakmadım ama başka grupta aktif yazıyorum burda iki gün kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim kimse yazmayınca bende yazmadım. Diğer grup baya aktif ben sanırım ordan devam edicem :)Kızlar ya bıraktınız mı hepiniz ? Sadece kilo bildirimi mi yapacaksınız yoksa toptan mı bıraktınız ?
oyyy benim hassas balığımmmBelli bir şey yok içe kapanma hali içsel durumlar işte
diğer gruba da yazıp buraya da devam edebilirsin canım. ben de öyle yapıyorum.Ben bırakmadım ama başka grupta aktif yazıyorum burda iki gün kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim kimse yazmayınca bende yazmadım. Diğer grup baya aktif ben sanırım ordan devam edicem :)
Buraya da devam et. Ben de gelebilirim o gruba başka yere de yazıyorum toplam 3 olacakBen bırakmadım ama başka grupta aktif yazıyorum burda iki gün kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim kimse yazmayınca bende yazmadım. Diğer grup baya aktif ben sanırım ordan devam edicem :)
afiyet olsunSelamlar buraya da menümü yazmaya devam edeyim. Ben farklı bir yere de yazıyorum orda resim atıyorum.
Sabah chia puding 2 kayısı ve 6 kiraz ve 20 gr fıstıkla
Öğle biraz geçe kaldı 2 adet minik ihe ekmeği üzerine süzme peynir sürüp yedim.
Akşam tavuklu kabak spagetti yedim ama ne doydum ne sevdim. Hiç keyif almadım açıkçası.
Toplam 1200 kal. etti
Sağolasın.afiyet olsun
Ben burayı seviyorum amaaaaYazmak zorunda değilsiniz nerde rahat düzgün kilo veriyorsanız orda devam edin önemli olan kilo vermeniz
aynen ben de öyleBen burayı seviyorum amaaaa
burayı da devam ettirmek istiyoruz.Yazmak zorunda değilsiniz nerde rahat düzgün kilo veriyorsanız orda devam edin önemli olan kilo vermeniz