Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar ya bıraktınız mı hepiniz ? Sadece kilo bildirimi mi yapacaksınız yoksa toptan mı bıraktınız ?
Ben bırakmadım ama başka grupta aktif yazıyorum burda iki gün kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim kimse yazmayınca bende yazmadım. Diğer grup baya aktif ben sanırım ordan devam edicem :)

Ben bırakmadım ama başka grupta aktif yazıyorum burda iki gün kendi kendime konuşuyorum gibi hissettim kimse yazmayınca bende yazmadım. Diğer grup baya aktif ben sanırım ordan devam edicem :)
diğer gruba da yazıp buraya da devam edebilirsin canım. ben de öyle yapıyorum.

ben 1-2 haftadır yoktum. izindeydim uğrayamadım.

Selamlar buraya da menümü yazmaya devam edeyim. Ben farklı bir yere de yazıyorum orda resim atıyorum.
Sabah chia puding 2 kayısı ve 6 kiraz ve 20 gr fıstıkla
Öğle biraz geçe kaldı 2 adet minik ihe ekmeği üzerine süzme peynir sürüp yedim.
Akşam tavuklu kabak spagetti yedim ama ne doydum ne sevdim. Hiç keyif almadım açıkçası.
Toplam 1200 kal. etti

Buraya da devam et. Ben de gelebilirim o gruba başka yere de yazıyorum toplam 3 olacak

afiyet olsun

ben de
sabah: sucuklu omlet, peynir, 1 zeytin, avokadolu kahvaltı salatası (zeytinyağ ve nar ekşisi), 1/2 simit
öğlen: 1/2 mısır
ara: 1 avuç çekirdek ve 30 gr fıstıklı çikolata

akşam: airfry da 1 küçük çipra ve tatlı patates, salata, 1 dilim ekşimaya ekmek

Ayy unuttum 2.5 lt su ve 30 dk leslie 2 tane de karabuğday patlağı
Dizlerimi kırmadan spor yapacak alet buldum. Air walker almak istiyorum.

Son düzenleme:
Merhabalar arkadaslar ben seneler oncesinde bu grupta guzel kilolar verdim lakin suan dogumda aldigim kilolara artilar eklemis durumdayim tekrar sizlerleyim.bonusum burdamisin hala asuman abla falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…