Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaslar ben seneler oncesinde bu grupta guzel kilolar verdim lakin suan dogumda aldigim kilolara artilar eklemis durumdayim tekrar sizlerleyim.bonusum burdamisin hala asuman abla falan
PolyannaEski üyelik neydi?
Polyanna
Nasilsin canim nasil gidiyor eski arkadaslardan birileride varmiHatırladım.
Aslında kilo veriyoruz şu an ama aktif değiliz pek.
Diğer gruplara da yazıyor arkadaşlar
Merhaba hoşgeldinBende katılmak istiyorum ama grup aktif mi acaba
moralini bozma sakın. premenapoz döneminde olabilirsin. o da TSH da artıya neden olabilir.Selamm sabah büyük bir şok geçirdim artı gördüm çok canım sıkıldı. Kalori aşmadım sporumu yaptım suyumu içtim. Anlamadım ne oluyor. 21 ine randevu aldım tahlil yaptıracağım yine tsh mı yükseldi bilmiyorum 3 aydır regl de olmuyorum. Menapoza girmekten şüpheleniyorum sıcak basmaları aşırı terleme pek normal değil.
Bugün yine chia puding yedim kahvaltıda
Öğle haşlanmış karabuğday ve yoğurt yedim akşama da aynısını yiyeceğim.
30 dk leslie yaptım.
bu mesajını alıntılamışım. yazmamışım şimdi gördüm.Yıllarım fulya şahitsin son 5 senesine. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum ağlasam neye faydası var hiç bir şeye.
Darlanıp yazıyorum işte herkes aynı durumda aynı yılgınlık.
Rabbim sağlıklı günler gösterecek mi bana diye düşündüm bugün.
Belim o kadar ağrıyor ki bikaç gündür vardı zaten bugün zirve yaptı tutuldum kaldım öyle.
Polyanna
hoşgeldiniz arkadaşlarBende katılmak istiyorum ama grup aktif mi acaba
Tek istediğim metabolizmamım düzgün çalışması ve emeklerimin karşılığını almak. Sabah artı görünce cinler tepeme çıktımoralini bozma sakın. premenapoz döneminde olabilirsin. o da TSH da artıya neden olabilir.
verirsin ama kaloriyi çok azaltma. bir de protein mutlaka olsun. daha hızlı verdiriyor.Tek istediğim metabolizmamım düzgün çalışması ve emeklerimin karşılığını almak. Sabah artı görünce cinler tepeme çıktı
Tesekkurler canimbu mesajını alıntılamışım. yazmamışım şimdi gördüm.
aynı durumdayım inan. al ver al ver yoruldum, yıldım.... ama kendimizde de çok hata var. daha başında bırakıyoruz
hoşgeldiniz arkadaşlar