Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrr 🤩🤩🤩

FB_IMG_1690987198538.jpg

O zaman buraya da devam edeyim canlar :) bugün dışarıda olacağım için sabah sadece türk kahvesi içtim sonra dışarı çıktık ve hamburger yemek zorunda kaldım :) az da patates. Bu sebeple akşam yemicem toplamda 1100 kalori almış olucam :)

Selamm sabah büyük bir şok geçirdim artı gördüm çok canım sıkıldı. Kalori aşmadım sporumu yaptım suyumu içtim. Anlamadım ne oluyor. 21 ine randevu aldım tahlil yaptıracağım yine tsh mı yükseldi bilmiyorum 3 aydır regl de olmuyorum. Menapoza girmekten şüpheleniyorum sıcak basmaları aşırı terleme pek normal değil.
Bugün yine chia puding yedim kahvaltıda
Öğle haşlanmış karabuğday ve yoğurt yedim akşama da aynısını yiyeceğim.
30 dk leslie yaptım.

Merhaba
Sabah chia puding 10 kirazla
Öğle karabuğday haşlama ve yoğurt
Akşam karabuğday haşlama ve yoğurt
Gün içerisinde yağsız sütle filtre kahve

2.5 lt su ve 30 dk Leslie

Selamm sabah büyük bir şok geçirdim artı gördüm çok canım sıkıldı. Kalori aşmadım sporumu yaptım suyumu içtim. Anlamadım ne oluyor. 21 ine randevu aldım tahlil yaptıracağım yine tsh mı yükseldi bilmiyorum 3 aydır regl de olmuyorum. Menapoza girmekten şüpheleniyorum sıcak basmaları aşırı terleme pek normal değil.
Bugün yine chia puding yedim kahvaltıda
Öğle haşlanmış karabuğday ve yoğurt yedim akşama da aynısını yiyeceğim.
30 dk leslie yaptım.
moralini bozma sakın. premenapoz döneminde olabilirsin. o da TSH da artıya neden olabilir.

Yıllarım fulya şahitsin son 5 senesine. Böğüre böğüre ağlamak istiyorum ağlasam neye faydası var hiç bir şeye.

Darlanıp yazıyorum işte herkes aynı durumda aynı yılgınlık.

Rabbim sağlıklı günler gösterecek mi bana diye düşündüm bugün.

Belim o kadar ağrıyor ki bikaç gündür vardı zaten bugün zirve yaptı tutuldum kaldım öyle.
bu mesajını alıntılamışım. yazmamışım şimdi gördüm.
aynı durumdayım inan. al ver al ver yoruldum, yıldım.... ama kendimizde de çok hata var. daha başında bırakıyoruz :KK43:

Bende katılmak istiyorum ama grup aktif mi acaba
hoşgeldiniz arkadaşlar :KK68:

Tek istediğim metabolizmamım düzgün çalışması ve emeklerimin karşılığını almak. Sabah artı görünce cinler tepeme çıktı
verirsin ama kaloriyi çok azaltma. bir de protein mutlaka olsun. daha hızlı verdiriyor.
spor da çok etkili. az düzene gireyim akşamları az da olsa leslie yapacağım.

Ben cuma tam baslicam insallah🤲 troid ilacimida 3 aydir icmiyorum tamamen aptallik benimkisi batti balik hesabi gidiyordum bir yerde durmam lazimdi hayatimda hic cikmadigim rakamlardayim😭

Selammm ben cumaya kadar hep aynı yiyeceğim
Sabah chia puding öğle ve akşam karabuğday ve yoğurt
Bir çeşit kür gibi düşündüm.
O yüzden h.sonundan itibaren yine menü yazarım.

X