- 10 Mayıs 2014
- 3.081
- 3.140
- 33
bu ayı hep taradım. bu şekilde. tablo yapmak kolaymış. onceden hep birilerinin tablosunu alıyordum. sadece kiloları gözden kaçırmak zor.
07.07.2023 14.07.2023 21.07.2023 28.07.2023 LenaG 118.2 119 120 Mthn83 80.4 79.4 81.4 rishrose 112.1 108.7 107.8 papatyaozu 10.07.2023
90.6589.45 88.35 Bonus - 111 109.8 60kiloyum 17.07.2023
90.4Bonus bu konuda çok emek verdi sağolsun.
diyet olurmu bilmem ama buralardan ayrılırsam ipin ucu kaçabilir. şu grip işi bitsin inşallah bide spora başlarım duygusal olark iyi gelmesini umuyorum.
Burun tıkanıklığı var o da daralıyor beni. Hem sıcak hem hastalık terletiyor. Ama daha iyiyim baş donmelerim geçti en azındanÇok geçmiş olsun toprağım daha iyi misin? Çocuklara da geçmez inşallah
Valla PC den yaptım. Telefon hiç denemedim.Ben de dün baktım da bi iki not aldım çok ses vardı yapamadım.
Geçmiş mesajları okurken yazıyodum isimle kiloları sonra favorilere eklediğim son tabloyu açıp düzenleyip tekrar paylaşıyodum.
Telefondan bazen çok zor oluyor..
Benim temmuz başı bildirimim nerde bi bakim
Ne kadar düşüncelisinGünayydınnn ❤
Mutlu pazarlar
Eki Görüntüle 3276218
60kiloyum
74FRIDA
Mthn83
LenaG
rishrose
papatyaozu
Burun tıkanıklığı var o da daralıyor beni. Hem sıcak hem hastalık terletiyor. Ama daha iyiyim baş donmelerim geçti en azından
Valla PC den yaptım. Telefon hiç denemedim.
İlk cumadan baktım ay başına bakmadım ne yalan söyleyeyim.
Geçmişi taramak bile yeterince zaman zaten. Ellerine sağlık.
Dün face de bı paylaşım gördüm 1cay bardağı nohutu 1su bardağı elma sirkesi katıp cam kavanozu ışık geçirmeyen bez ile sarıp karanlığa kaldiriyorsunuz. Kavanoz hava alacak ama. 3 gün sonunda sabah aç karnına 2-3 tane yiyip 1 bardak su yada maden suyu içilecek diyor. İştah kesmeye iyi geliyormuş.
Biraz inceledim. O tür başka paylaşım yok ama Feridun Kunak ta yemekten önce 10-20 nohut yiyip su içilirse onun şişkinliği ile iştah kesilmesi olur diye paylaşım yapmış.
Çok haklısınİştah için bunlara ihtiyacım yok ki aslında senin de yok kuzum.
Mutlu güvenli hissetmemiz yetiyor bize inanmak kesiyor iştahı.
Tam aksine güvensiz olmak yine bozdum diye pişman olmak bizi bozuyor.
Yazmıştım ya ilk mesaja onu hiç unutma ben öyle yapıyorum. Pişman olmak bana iyi gelmiyor dibe çekiyor beni.
Tabiki keşlelerim var ama zaman geçti bir kere ne yapayım keşkelerle üzülüp bundan sonrasında ne kadar günü olduğunu bilmediğim ömrümü harap etmek istemiyorum
Günaydın :) nasılmış bahsettiğin kür biraz anlatsanaAy delireceğim zencefil alayım diye aktara gideyim dedim yok böyle bir sıcak
Haşlama limon ve zencefil kürü yapacağım. Şu ekstra aldığım 1-2 kiloyu acil vermem gerek sonra tekrar düzene gireceğim inşallah.
Eki Görüntüle 3276356
Limon başına 1 bardak su ekleyip haşlıyoruz.(ben 6 limon 6 bardak su ekledim) 10 dk kaynadıktan sonra biraz zencefil ekleyip (bu mevsimde sadece kurusunu buldum) 10 dk daha kaynatıyoruz. Sonra süzüp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce birer bardak içiyoruz.Günaydın :) nasılmış bahsettiğin kür biraz anlatsana
Bende denicemLimon başına 1 bardak su ekleyip haşlıyoruz.(ben 6 limon 6 bardak su ekledim) 10 dk kaynadıktan sonra biraz zencefil ekleyip (bu mevsimde sadece kurusunu buldum) 10 dk daha kaynatıyoruz. Sonra süzüp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce birer bardak içiyoruz.
Ödem attırıp yağ yakımını destekliyormuş. 10 gün devam ediyoruz. Sonra 1 ay ara veriyoruz.