Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlar. Sağlam bir kahvaltı ile başladım. Bu hafta çok güzel olmalı ❤️

IMG_6151.jpeg

07.07.202314.07.202321.07.202328.07.2023
LenaG LenaG 118.2119120
Mthn83 Mthn83 80.479.481.4
rishrose rishrose 112.1108.7107.8
papatyaozu papatyaozu 10.07.2023
90.65
89.4588.35
Bonus Bonus -111109.8
60kiloyum 60kiloyum 17.07.2023
90.4
bu ayı hep taradım. bu şekilde. tablo yapmak kolaymış. onceden hep birilerinin tablosunu alıyordum. sadece kiloları gözden kaçırmak zor. Bonus Bonus bu konuda çok emek verdi sağolsun.
diyet olurmu bilmem ama buralardan ayrılırsam ipin ucu kaçabilir. şu grip işi bitsin inşallah bide spora başlarım duygusal olark iyi gelmesini umuyorum.

Ben de dün baktım da bi iki not aldım çok ses vardı yapamadım.
Geçmiş mesajları okurken yazıyodum isimle kiloları sonra favorilere eklediğim son tabloyu açıp düzenleyip tekrar paylaşıyodum.
Telefondan bazen çok zor oluyor..

Benim temmuz başı bildirimim nerde bi bakim

Dün o suyumu bitirdim 😍

Kiraz sapı alıcam çok iyi geldi geçen gün içtiğim. Ya da ben öyle olsun istiyorum.

Hep kaynatıyodum bu sefer poşet alıcam uğraşmak istemiyorum fazla doğal olmasın sorun değil.

Çok geçmiş olsun toprağım daha iyi misin? Çocuklara da geçmez inşallah
Burun tıkanıklığı var o da daralıyor beni. Hem sıcak hem hastalık terletiyor. Ama daha iyiyim baş donmelerim geçti en azından
Ben de dün baktım da bi iki not aldım çok ses vardı yapamadım.
Geçmiş mesajları okurken yazıyodum isimle kiloları sonra favorilere eklediğim son tabloyu açıp düzenleyip tekrar paylaşıyodum.
Telefondan bazen çok zor oluyor..

Benim temmuz başı bildirimim nerde bi bakim
Valla PC den yaptım. Telefon hiç denemedim.
İlk cumadan baktım ay başına bakmadım ne yalan söyleyeyim.
Geçmişi taramak bile yeterince zaman zaten. Ellerine sağlık.
Dün face de bı paylaşım gördüm 1cay bardağı nohutu 1su bardağı elma sirkesi katıp cam kavanozu ışık geçirmeyen bez ile sarıp karanlığa kaldiriyorsunuz. Kavanoz hava alacak ama. 3 gün sonunda sabah aç karnına 2-3 tane yiyip 1 bardak su yada maden suyu içilecek diyor. İştah kesmeye iyi geliyormuş.
Biraz inceledim. O tür başka paylaşım yok ama Feridun Kunak ta yemekten önce 10-20 nohut yiyip su içilirse onun şişkinliği ile iştah kesilmesi olur diye paylaşım yapmış.

Burun tıkanıklığı var o da daralıyor beni. Hem sıcak hem hastalık terletiyor. Ama daha iyiyim baş donmelerim geçti en azından

Valla PC den yaptım. Telefon hiç denemedim.
İlk cumadan baktım ay başına bakmadım ne yalan söyleyeyim.
Geçmişi taramak bile yeterince zaman zaten. Ellerine sağlık.
Dün face de bı paylaşım gördüm 1cay bardağı nohutu 1su bardağı elma sirkesi katıp cam kavanozu ışık geçirmeyen bez ile sarıp karanlığa kaldiriyorsunuz. Kavanoz hava alacak ama. 3 gün sonunda sabah aç karnına 2-3 tane yiyip 1 bardak su yada maden suyu içilecek diyor. İştah kesmeye iyi geliyormuş.
Biraz inceledim. O tür başka paylaşım yok ama Feridun Kunak ta yemekten önce 10-20 nohut yiyip su içilirse onun şişkinliği ile iştah kesilmesi olur diye paylaşım yapmış.

İştah için bunlara ihtiyacım yok ki aslında senin de yok kuzum.

Mutlu güvenli hissetmemiz yetiyor bize inanmak kesiyor iştahı.

Tam aksine güvensiz olmak yine bozdum diye pişman olmak bizi bozuyor.

Yazmıştım ya ilk mesaja onu hiç unutma ben öyle yapıyorum. Pişman olmak bana iyi gelmiyor dibe çekiyor beni.

Tabiki keşlelerim var ama zaman geçti bir kere ne yapayım keşkelerle üzülüp bundan sonrasında ne kadar günü olduğunu bilmediğim ömrümü harap etmek istemiyorum

Ay delireceğim zencefil alayım diye aktara gideyim dedim yok böyle bir sıcak 🌞🌞🌞
Haşlama limon ve zencefil kürü yapacağım. Şu ekstra aldığım 1-2 kiloyu acil vermem gerek sonra tekrar düzene gireceğim inşallah.
IMG_0098.jpeg

İştah için bunlara ihtiyacım yok ki aslında senin de yok kuzum.

Mutlu güvenli hissetmemiz yetiyor bize inanmak kesiyor iştahı.

Tam aksine güvensiz olmak yine bozdum diye pişman olmak bizi bozuyor.

Yazmıştım ya ilk mesaja onu hiç unutma ben öyle yapıyorum. Pişman olmak bana iyi gelmiyor dibe çekiyor beni.

Tabiki keşlelerim var ama zaman geçti bir kere ne yapayım keşkelerle üzülüp bundan sonrasında ne kadar günü olduğunu bilmediğim ömrümü harap etmek istemiyorum
Çok haklısın
İnsan doğası böyle işte
Keşke bazı şeylerin fişini cekebilsem beynimden kalbimden ruhumdan
Çok gereksiz yükler altındayım korkular besliyorum
Banane diyemiyorum
Acıları açım oluyor
Olmayan acıyı dert ediniyorum 😔😭

Günaydın :) nasılmış bahsettiğin kür biraz anlatsana 😍
Limon başına 1 bardak su ekleyip haşlıyoruz.(ben 6 limon 6 bardak su ekledim) 10 dk kaynadıktan sonra biraz zencefil ekleyip (bu mevsimde sadece kurusunu buldum) 10 dk daha kaynatıyoruz. Sonra süzüp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce birer bardak içiyoruz.
Ödem attırıp yağ yakımını destekliyormuş. 10 gün devam ediyoruz. Sonra 1 ay ara veriyoruz.

Limon başına 1 bardak su ekleyip haşlıyoruz.(ben 6 limon 6 bardak su ekledim) 10 dk kaynadıktan sonra biraz zencefil ekleyip (bu mevsimde sadece kurusunu buldum) 10 dk daha kaynatıyoruz. Sonra süzüp kahvaltıdan ve akşam yemeğinden yarım saat önce birer bardak içiyoruz.
Ödem attırıp yağ yakımını destekliyormuş. 10 gün devam ediyoruz. Sonra 1 ay ara veriyoruz.
Bende denicem 😍 inşallah işe yarar 🙈

Günaydın ❤️
Dün coook saçma bir yeme şekli vardı
Sabah yumurta salatası yaptım çocuklar yedi ben açıkta kaldım 😅
Öğlen işte nohut vardı onu yiyemedigim için simitle gecistirdim. Kvldeme geldim salçalı makarna vardı. Akşama doğum günü vardı. Çok hafif bir gündü 🤪

Kızlar günaydın. Dün çok karışık bir gündü o yüzden yazamadım sonra şöyle geriye bakıp neler yediğime bakınca da yazmaya çekindim o sebeple bugün toparlanma günüm sabah sadece bir tane haşlanmış yumurta yedim şu an limonlu ılık suyumu içiyorum içine biraz zencefil kattım öğleni atlayıp dört gibi taze fasülye ve bulgur pilavı yemeyi planlıyorum ve günü bitirmeyi planlıyorum emzirdiğim için öğlen kötü olursam yoğurt şeftali gibi bir şey yiyebilirim buraya yazarım tartıya son iki gün :)

Kızlar öğlen oldu ve 150 gr bulgur pilavı 150 gr taze fasülye yedim ❤️ 14:30 civarı türk kahvesi içerim akşam da bu şekilde yicem ve sonra yeşilçay seansı 🙈

Tünaydın hanımlaaarrr bu hafta hiç dikkat edemiyorum sadece limon kürümü düzenli içiyorum.Onun dışında o kadar terliyorum ki sanırım bu sebepten gram almadım.
IMG_0100.jpeg

X