Günaydın canım belki vaktin yoktur belki de halin yoktur bilmiyorum ama gün içinde 10 dk bile mi yok kendin için. O sırada ister bi kahve iç ister ne bileyim cilt bakımı yap ister gözlerini kapat dinlen sadece derin nefes al ver. İnan çok iyi gelecektir.Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Yapmaya çalışırım canımGünaydın canım belki vaktin yoktur belki de halin yoktur bilmiyorum ama gün içinde 10 dk bile mi yok kendin için. O sırada ister bi kahve iç ister ne bileyim cilt bakımı yap ister gözlerini kapat dinlen sadece derin nefes al ver. İnan çok iyi gelecektir.
Allah kolaylık versin. Musiat olunca bekleriz.Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Neden ki ödem falan mı yoksa kaçamakmıFena halde artıdayım. Şahane
İkisi de maalesef. Temmuz ayında ailemde d.günü,evlilik yıldönümü vs çok var. O günlerde çok kaçtı çünkü eşim dışında kimseye diyet yapmaya çalıştığımı söylemiyorum. Ben böyleyim artık diyorum. O günlerde yiyorum.Neden ki ödem falan mı yoksa kaçamakmı
Afiyet Olsun.Evet kızlar 17:30 son öğün. Havuç roka kuzu kulağı ve marul la yeşil salata üstüne 1 kaşık yoğurt be kırmızı biberle sos ve ton balığı + şehriye çorbası1200 ile gün kapanır. Akşam yeşil çay ve sabah tartı
Eki Görüntüle 3275093
Ama vazgeçmek zorundasın. Fedakarlık olmadan olmuyor maalesef. Bütün dünya her istediğini yiyor tek ben açım gibi hissediyorum ama gün gelecek bizde normale dönücez ama dönene kadar böyle olmak zorunda. Diyetteyim deme acıkmadım de midem ağrıyor de yani yememek için söylenecek şey çok aslındaİkisi de maalesef. Temmuz ayında ailemde d.günü,evlilik yıldönümü vs çok var. O günlerde çok kaçtı çünkü eşim dışında kimseye diyet yapmaya çalıştığımı söylemiyorum. Ben böyleyim artık diyorum. O günlerde yiyorum.
Bir de tabi şekersiz içemediğim buzlu kahve var suçlu ondan yazın vazgeçemiyorum.
Şekersiz tatlılara mum ekleyiverin.Hersey olurAma vazgeçmek zorundasın. Fedakarlık olmadan olmuyor maalesef. Bütün dünya her istediğini yiyor tek ben açım gibi hissediyorum ama gün gelecek bizde normale dönücez ama dönene kadar böyle olmak zorunda. Diyetteyim deme acıkmadım de midem ağrıyor de yani yememek için söylenecek şey çok aslında
Yarın tartı günü iyi akşamı hafif grcirmissin.Evet kızlar 17:30 son öğün. Havuç roka kuzu kulağı ve marul la yeşil salata üstüne 1 kaşık yoğurt be kırmızı biberle sos ve ton balığı + şehriye çorbası1200 ile gün kapanır. Akşam yeşil çay ve sabah tartı
Eki Görüntüle 3275093
Neden üzüldün geçen hafta kaçtıGünaydın kilom 81.4
Merhaba herşeyden yiyerek de kilo verilebilir ama sağlıklı şeyleri de eklememiz gerekiyor ve biraz hareketİkisi de maalesef. Temmuz ayında ailemde d.günü,evlilik yıldönümü vs çok var. O günlerde çok kaçtı çünkü eşim dışında kimseye diyet yapmaya çalıştığımı söylemiyorum. Ben böyleyim artık diyorum. O günlerde yiyorum.
Bir de tabi şekersiz içemediğim buzlu kahve var suçlu ondan yazın vazgeçemiyorum.
Çok iyi :) haydi bugün ufaktan başlangıç olsunGünaydın kilom 81.4