Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bu ara kendimle ilgilenmiyorum. Bı sure düzenli gelmeyebilirim. Yarın bı kiloma bakayım ne durumdayım
Günaydın canım belki vaktin yoktur belki de halin yoktur bilmiyorum ama gün içinde 10 dk bile mi yok kendin için. O sırada ister bi kahve iç ister ne bileyim cilt bakımı yap ister gözlerini kapat dinlen sadece derin nefes al ver. İnan çok iyi gelecektir.

Yapmaya çalışırım canım
Dünya para verip masaj aleti aldım lazer aldım. Eşim boşuna para verdin kullanmiyorsun diye söyleniyor bazen. Bazen hayat çok uzun geliyor. Geride biraktiklarin olmasa işte

Neden ki ödem falan mı yoksa kaçamakmı
İkisi de maalesef. Temmuz ayında ailemde d.günü,evlilik yıldönümü vs çok var. O günlerde çok kaçtı çünkü eşim dışında kimseye diyet yapmaya çalıştığımı söylemiyorum. Ben böyleyim artık diyorum. O günlerde yiyorum.
Bir de tabi şekersiz içemediğim buzlu kahve var suçlu ondan yazın vazgeçemiyorum.

Bugünden itibaren ağustos 5 e kadar özel günler bitti çok şükür. 15 günlük dukan birası kürüne başladım akşam içiyorum.
Sabah 2 tost yedim
Öğle dünden kalan küçük bir kase domatesli makarna yedim
Akşam mantar kavurma var yanında yağsız patates kızartması yapacağım

Ama vazgeçmek zorundasın. Fedakarlık olmadan olmuyor maalesef. Bütün dünya her istediğini yiyor tek ben açım gibi hissediyorum ama gün gelecek bizde normale dönücez ama dönene kadar böyle olmak zorunda. Diyetteyim deme acıkmadım de midem ağrıyor de yani yememek için söylenecek şey çok aslında

Şekersiz tatlılara mum ekleyiverin.Hersey olur

Yarın tartı günü iyi akşamı hafif grcirmissin.

Merhaba herşeyden yiyerek de kilo verilebilir ama sağlıklı şeyleri de eklememiz gerekiyor ve biraz hareket
Diyetteyim derseniz herkes üstünüze gelebilir ama kendinize hem o cıslardan hem de sağlıklılardan bir kabak hazırlayıp yavaşça yiyebilirsiniz
Hızlı bitirince aa bu aç daha çok yedirelem diyorlar çünkü

Günaydın kilom 81.4
Çok iyi :) haydi bugün ufaktan başlangıç olsun

Kızlar bu öğlen arkadaşım tavuk yapmış ama böyle dönerimsı kıvamda soslu muslu bir şey kendi Ekmeğimden kalmamıştı çok az bir şey lavaş yedim onun yanında ama ağır geldi sanırım ne zamandır bu kadar yağlı bir şey tüketmiyorum şu an bile hala tok gibiyim öğlen ağır olduğu için akşam muhtemelen kahve ve yeşil çayla geçiştirebilirim çünkü midem hala rahatsız şu an soda içiyorum ne demiştik dengelemek önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…