Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bayram bitiyor nasıl geçti sabah güzel başlayıp akşama fos durumdayım. İşe başlasam çok güzel olacak
sakin geçti. herkes bir yerde olunca apartman içi iki komşuya geçtik. onlar da bize geldi o kadar.
bana sakinlik iyi geldi. biraz kendime zaman ayırdım. kendimi sorguladım falan. düşünmeye fırsatım oldu

bugün hindistancevizi sütü yaptım kendime. geçen gün yeni hindistancevizi rendesi almıştım. ununu falan da 1-2 hafta önce aldım. ben de dolaptaki eskileri bitireyim hem de bana süt olsun dedim hindistancevizi sütü yaptım pazar günü yine yaparım.

Merhaba canım
Bayram bitiyor nasıl geçti sabah güzel başlayıp akşama fos durumdayım. İşe başlasam çok güzel olacak
İdare eder. Bugün kendimi çok aç hissediyorum . Bayramda ne yediğim belli ne yemedigim.
sakin geçti. herkes bir yerde olunca apartman içi iki komşuya geçtik. onlar da bize geldi o kadar.
bana sakinlik iyi geldi. biraz kendime zaman ayırdım. kendimi sorguladım falan. düşünmeye fırsatım oldu
Sakinliği bende Cook severim. Ne konuda kendini sorguladin beslenme konusunda mi?
Afiyet olsun canım. Ben de bu ara ekmek yapmadım bosluktayim. Karnıyarık otu tozu alacağım var mı bildigin marka?

Merhaba kızlar
2 gün dışarıdaydık hamura tatlıya doyduk bugün sabah iyi başladım ama öğle ve akşam yine yoldan çıktım.
Tekrar motivasyon yüklemesi yapıp devam edeceğim yarından itibaren. Temmuz ayında 2 özel gün var onun dışında sıkıntı olmadan devam ederim diye düşünüyorum

Merhaba canım

Sakinliği bende Cook severim. Ne konuda kendini sorguladin beslenme konusunda mi?

Afiyet olsun canım. Ben de bu ara ekmek yapmadım bosluktayim. Karnıyarık otu tozu alacağım var mı bildigin marka?
namaza başlama, ibadetler konusu en başta olmak üzere diğer konular... dileklerim yani olmasını istediğim bazı şeyler var onlar, ayrıca sağlıklı kilo verme gibi.

evde özel unlarla ekmek yapınca iyi oluyor. evvelsi gün yaptım birşeyler. canım ben önceki yıl trendyoldan güzel gıdanın karnıyarık otu tozunu almıştım. kupondu indirimdi derken uyguna gelmişti 1 kg lık. hala kullanıyorum.
ben büyükşehirdeyim burada açık satan bir yer de var. hani bahsetmiştim alışveriş yaptığım yer.
ama sanırım senin oralarda açık satan yer yoktur. netten bak yine trendyol falan. dur uygun fiyatlı bulursam sana link atayım.

Tekrar motivasyonunu dön canim iyi olur.
Canim benim bura küçük sehir açık satan yoktur . Link bulursan iyi olur. Ya da kendi aldığının markasını. Şöyle yumuşak bir ekmek yapmak istiyorum. İçine yumurtami koymak.

rishrose

bence glutensiz fabrikanınki iyidir.

benimki güzel gıda diye bir markanın. şu ürün

kuponla daha iner fiyatı ama bence 300 gramlık glutensiz fabrikanınkini al. yeter o sana. az kullanılıyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…