sorgum ve akdarı hariç, bunların hemen hemen hepsi migros gibi büyük marketlerde paketli olarak var. alışveriş sitelerinde de var. ben büyükşehirdeyim canım. çarşıda alışveriş yaptığım glutensiz ürünler ve bakliyat vs satan bir yer var. oradan açık kiloyla, gramla alıyorum. temiz küçük bir dükkan. daha ekonomik oluyor. hem de istediğim kadar alıyorum.Nerden alıyorsun canim. Ben küçük sehirdeyim. Bizim burda migrosa bakacağım. Oyle her çeşit yoktur burda.
çavdar ekmeği çok lezzetli olur. ama onu beyaz unla karıştırmak gerekiyor. çünkü saf çavdar unundan yapılan ekmek kum gibi dağılıyor.Çavdar ununun glisemik indeksi ne hiç bakmadım ama ben çok seviyorum tadını
çavdar ekmeğinin glisemik indeksi yaklaşık 58Çavdar ununun glisemik indeksi ne hiç bakmadım ama ben çok seviyorum tadını
Akıllı kadının halı başka. Az az daha iyi olur taze tuketirsin.sorgum ve akdarı hariç, bunların hemen hemen hepsi migros gibi büyük marketlerde paketli olarak var. alışveriş sitelerinde de var. ben büyükşehirdeyim canım. çarşıda alışveriş yaptığım glutensiz ürünler ve bakliyat vs satan bir yer var. oradan açık kiloyla, gramla alıyorum. temiz küçük bir dükkan. daha ekonomik oluyor. hem de istediğim kadar alıyorum.
Aman ben de neden seviyorum diyorum.çavdar ekmeği çok lezzetli olur. ama onu beyaz unla karıştırmak gerekiyor. çünkü saf çavdar unundan yapılan ekmek kum gibi dağılıyor.
Yüksek mişçavdar ekmeğinin glisemik indeksi yaklaşık 58
Günaydın canımGünaydın güzeller
Günaydın canım. Allah kolaylık versin hepimizeGünaydın arkadaşlar
Hadi bakalım başlıyorum… Allah bana dayanma gücü versin
Evet canım inşallah sagligin yerindedir mr da korkunç geliyor bana .
Günaydın arkadaşlar
Canım az çok vücudunu tanıyorsun. Kaçak olduğu günlerin ertesi detoks yapalım. Hatta uygun olursak toplu yapalım. 1 gün detoks kimseye zarar vermez. Hatta motive ederGünaydın arkadaşlar
Günaydın canım. Allah kolaylık versin hepimize
Biz sana birbirimize güveniyoruz bak gör güzel sonuçlar alıcaz. Ne zamandır burdasın tanıdın az çok bizi her koşulda desteğiz ❤
Çok teşekkür ederim kızlarCanım az çok vücudunu tanıyorsun. Kaçak olduğu günlerin ertesi detoks yapalım. Hatta uygun olursak toplu yapalım. 1 gün detoks kimseye zarar vermez. Hatta motive eder
Güzel sonuçlar sağlıklı yıllar olsun inşallah
Nasıl bişey buldun ?Çok teşekkür ederim kızlarBen porsiyonları kontrol edemiyorum onu anladım. Buzdolabını boşalttım sadece yiyeceklerimi aldım. Neyse ki damak tadıma uygun bir diyet buldum tek sıkıntı protein yemek çünkü evde 4 tane kedi olunca yemek yemiyorsun savaş veriyorsun Onun dışında kahvaltı biraz zorladı ama olsun alışacağım.
Sabah 2 grisini 1 k.k.yağsız süzme peynir,çayNasıl bişey buldun ?
İlk hafta müthiş bir düşüş olacak benceSabah 2 grisini 1 k.k.yağsız süzme peynir,çay
Öğle 1 haşlanmış patates yanında yeşillikler
Akşam 1 haşlanmış patates,1 protein (et,tavuk,balık) yeşillikler