kedilere hazır mama veriyorsunuz değil mi?Çok teşekkür ederim kızlarBen porsiyonları kontrol edemiyorum onu anladım. Buzdolabını boşalttım sadece yiyeceklerimi aldım. Neyse ki damak tadıma uygun bir diyet buldum tek sıkıntı protein yemek çünkü evde 4 tane kedi olunca yemek yemiyorsun savaş veriyorsun Onun dışında kahvaltı biraz zorladı ama olsun alışacağım.
tahin ekmeğini bir ara deneyeceğim. aklımda ama daha yapmadım. çok başarılı benceUnsuz ekmek
kuru mama yiyorlar bizimkine dalmasınlar diye ödül maması bile veriyoruz onu bitirip yine geliyorlarkedilere hazır mama veriyorsunuz değil mi?
ama tabi etin peşine düşerler
afiyet olsun. canım öğlen patates veya grissini yerine 1 yumurta yesen daha iyi olmaz mı? protein tok tutar seni. hem zorlanmazsın.İyi akşamlar hanımlar
Bugün alışma günüm dü biraz zorlandım
Sabah 2 grissini 1 kk yağsız süzme peynir,çay
Öğle 1 haşlanmış patates,1 grissini yeşillik salatası
Akşam 2 küçük tavuk but,çoban salata
Şu an baya açım. Bugünü atlatırsam yarına Allah kerim
Harikasın inşallah kapanış güzel olmuşturİyi akşamlar hanımlar
Ben denemiştim canim, tadına alışıyor insan zamanla. Gerçekten kurtarıcı .tahin ekmeğini bir ara deneyeceğim. aklımda ama daha yapmadım. çok başarılı bence
Benim küçük kuzum 3 aylık yaş Mama kuru mama karışık yiyor . Asla kuru mama yemiyor . Çok yoruldum. Üzüyor benikuru mama yiyorlar bizimkine dalmasınlar diye ödül maması bile veriyoruz onu bitirip yine geliyorlarBiraz fazla tombullar da sağolsunlar
Allah kolaylık versin canımİyi akşamlar hanımlar
Kaç tane yedin o önemli miktar önemli canim. Denegede tutabilirsek o zaman başarırız.Günaydın
Dün eve gittim annem sütlaç yapmış
Ama neden dedim. Çocuklar seviyor dedi
sıcaklar beni çok etkiliyor. yoğundum da çok yoruldum. eve gelince yemeği yedim oturdum. çok halsizim. bugün erken yatarım sanırım.Sizler nasılsınız kızlar?
Benim en büyük olan ciğerden başka birşey yemezdi hasta oldu mecbur kuru mama dediler eşim tuttu ben tek tek ağzına kuru mama attım 1 hafta uğraştıktan sonra kendi yemeye başladı.Ben denemiştim canim, tadına alışıyor insan zamanla. Gerçekten kurtarıcı .
Benim küçük kuzum 3 aylık yaş Mama kuru mama karışık yiyor . Asla kuru mama yemiyor . Çok yoruldum. Üzüyor beni
Allah kolaylık versin canım
Kaç tane yedin o önemli miktar önemli canim. Denegede tutabilirsek o zaman başarırız.
Ay sorma onu da oldum birkaç seneye kalmaz görümce de olurumElti mi oldun sen
Ayy canım burası serin oluyor yağmurlu havalar.sıcaklar beni çok etkiliyor. yoğundum da çok yoruldum. eve gelince yemeği yedim oturdum. çok halsizim. bugün erken yatarım sanırım.
İnsallah alışır canim , çok zor oluyor vallahi üzülüyorum halsiz bakıyor.Benim en büyük olan ciğerden başka birşey yemezdi hasta oldu mecbur kuru mama dediler eşim tuttu ben tek tek ağzına kuru mama attım 1 hafta uğraştıktan sonra kendi yemeye başladı.
Ayrıca daha çok küçükmüş maşallah yavru kedilere bayılırımalışır zamanla
Ooooo süper canim daha devamı gelecek inşallahİyi akşamlar
Sabah 2 grissini 1 kk süzme peynir,çay
Öğle dişçiye gittim geç yedim ağzımı da hissetmediğim için 1 haşlanmış patates yedim
Akşam 200 gr biftek ızgara, yazın vazgeçilmezimiz çoban salata
Bu sabah -1 i gördüm
Valla pek dengeledigimi düşünmüyorumBen denemiştim canim, tadına alışıyor insan zamanla. Gerçekten kurtarıcı .
Benim küçük kuzum 3 aylık yaş Mama kuru mama karışık yiyor . Asla kuru mama yemiyor . Çok yoruldum. Üzüyor beni
Allah kolaylık versin canım
Kaç tane yedin o önemli miktar önemli canim. Denegede tutabilirsek o zaman başarırız.
Harikasın canım maşallah daim olsun inşallahİyi akşamlar
Sabah 2 grissini 1 kk süzme peynir,çay
Öğle dişçiye gittim geç yedim ağzımı da hissetmediğim için 1 haşlanmış patates yedim
Akşam 200 gr biftek ızgara, yazın vazgeçilmezimiz çoban salata
Bu sabah -1 i gördüm
Canın sağolsun canım. Önümüze bakalım geçmişi silelimValla pek dengeledigimi düşünmüyorum
Harikasın canım maşallah daim olsun inşallah