Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım hastanede ne olmuştu. Kv dedikleri hırs olsun sana . Kiloların gittikce güvenimiz yerine gelecek.

Menüm
Sabah kayısılı cay
Arada türk kahvesi
Öğlen patlıcan kebabı bol salata limonlu
Arada ceviz badem
Akşam yeşil fasulye pilav 2-2 kaşık salata sirkeli 18.30 da bitti herşey
Su yok gibi bişey
Adım 4 bin adım
Bugün masa başı çalıştım

Ne unun var canım. Neler neler yapıyorsun? Bende şimdilik çavdar ekmeği ile idare ediyorum.
canım bende hemen her çeşit glutensiz ve glisemik indeksli un var. şu an elimde olmayanlar da var. alışverişe gideceğim. bazıları eksik.
hindistancevizi, yulaf, karabuğday, kinoa, teff, sorgum, akdarı, nohut, mecimek, bezelye vs unları. yulaf kepeği de var.
ayrıca atalık tam buğday unları.... siyez, karakılçık, kavılca, mor buğday, dinkel unları

bunlarla tek ya da karışım çok güzel ekmekler, pideler, lavaşlar, hamurişleri, poğaça, kek, kurabiye, kraker yapılıyor. tabi kuruyemiş ve tohum takviyeleriyle...

hep beraber başlıyoruz o zaman

Eskinden çalışırken çok iyi beslenirdim şimdi çalışırken çok zor geliyor . Sen bugün güzel beslenmissin. Bravo erkenden de bitirmişsin darısı yarın bana.

Maşallah arkadaşım marketten çok çeşit varmis. Ben de çavdar unu almak istiyorum ama markete çıkamadım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…