Canım hastanede ne olmuştu. Kv dedikleri hırs olsun sana . Kiloların gittikce güvenimiz yerine gelecek.Selammm
2 gün önce tartıldım 123,50 çıktı. Bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 122 çıktı.Biraz moralim düzeldi. K.validemin sürekli yediklerimi sayması ve hastanedeki olaydan sonra çok hırs yaptım benim kesin ilk etapta 100 e düşmem lazım. Sonra o şevkle arkasını getiririm diye düşünüyorum Geçen gün bir pantalonumu gördüm düzenleme yaparken beline şimdi tek bacağım girmez
Mr çekilecekti ve hemşireler benim yanımda çok kilolu olduğumu, sığmayacağımı söyledilerCanım hastanede ne olmuştu. Kv dedikleri hırs olsun sana . Kiloların gittikce güvenimiz yerine gelecek.
bende de o var.Kahvaltı sonrası tatlı arayışındayım ciddi zorlanıyorum
valla benim bugün evet günümdüBugün güzel geçmiştir umarım. Ben bugün benim o tarzı bir bisküvi ve karpuza hayır dedim. Siz nelere hayır dediniz
canım bende hemen her çeşit glutensiz ve glisemik indeksli un var. şu an elimde olmayanlar da var. alışverişe gideceğim. bazıları eksik.Ne unun var canım. Neler neler yapıyorsun? Bende şimdilik çavdar ekmeği ile idare ediyorum.
hep beraber başlıyoruz o zamanSelammm
2 gün önce tartıldım 123,50 çıktı. Bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 122 çıktı.Biraz moralim düzeldi. K.validemin sürekli yediklerimi sayması ve hastanedeki olaydan sonra çok hırs yaptım benim kesin ilk etapta 100 e düşmem lazım. Sonra o şevkle arkasını getiririm diye düşünüyorum Geçen gün bir pantalonumu gördüm düzenleme yaparken beline şimdi tek bacağım girmez
beyaz un gibi olmuyor ama. baştan yiyorsun ama sonra ayarlıyorsun. glisemik indeksi düşük oluyor.60kiloyum senin o yaptıklarını da ben çok yerim ki benim için kurtarıcı değil onlar
çok güzel ekmekler, pideler, lavaşlar, hamurişleri, poğaça, kek, kurabiye, kraker yapılıyo
İçime oturdu şu cümleler.Mr çekilecekti ve hemşireler benim yanımda çok kilolu olduğumu, sığmayacağımı söylediler
son aylarda 90 a çıkınca bana bile çevrem dik dik bakıyor sanki suçmuş gibi. hani boğazına sahip çıkamıyor gibiİçime oturdu şu cümleler.
Evet canım inşallah sagligin yerindedir mr da korkunç geliyor bana .Mr çekilecekti ve hemşireler benim yanımda çok kilolu olduğumu, sığmayacağımı söylediler
Eskinden çalışırken çok iyi beslenirdim şimdi çalışırken çok zor geliyor . Sen bugün güzel beslenmissin. Bravo erkenden de bitirmişsin darısı yarın bana.Menüm
Sabah kayısılı cay
Arada türk kahvesi
Öğlen patlıcan kebabı bol salata limonlu
Arada ceviz badem
Akşam yeşil fasulye pilav 2-2 kaşık salata sirkeli 18.30 da bitti herşey
Su yok gibi bişey
Adım 4 bin adım
Bugün masa başı çalıştım
Maşallah arkadaşım marketten çok çeşit varmis. Ben de çavdar unu almak istiyorum ama markete çıkamadım .canım bende hemen her çeşit glutensiz ve glisemik indeksli un var. şu an elimde olmayanlar da var. alışverişe gideceğim. bazıları eksik.
hindistancevizi, yulaf, karabuğday, kinoa, teff, sorgum, akdarı, nohut, mecimek, bezelye vs unları. yulaf kepeği de var.
ayrıca atalık tam buğday unları.... siyez, karakılçık, kavılca, mor buğday, dinkel unları
bunlarla tek ya da karışım çok güzel ekmekler, pideler, lavaşlar, hamurişleri, poğaça, kek, kurabiye, kraker yapılıyor. tabi kuruyemiş ve tohum takviyeleriyle...
Biraz kaçırmış olabilirim neyse görmedim duymadım iyi geceler
belli oranlarda alıyorum. elimin altında oluyor. aynı anda hepsi yok şu an.Maşallah arkadaşım marketten çok çeşit varmis. Ben de çavdar unu almak istiyorum ama markete çıkamadım .
Nerden alıyorsun canim. Ben küçük sehirdeyim. Bizim burda migrosa bakacağım. Oyle her çeşit yoktur burda.belli oranlarda alıyorum. elimin altında oluyor. aynı anda hepsi yok şu an.
çavdar ununun ekmeği güzel oluyor.