Nasıl olayim canım çok şükür iyiyim, son zamanlarda doyumsuzluk baş gösterdi. Ne yesem anlamsız di doktora gittim troid ilacı fazka gelmiş oysa 1 yıldır aynı oranda kullanıyordum. İnsülin direnci çıktı. Onlardan dedi doktor. Kansızlık zaten sürekli var olan bir durum. Bu değerlerin yerine gelmesi için uğraşıyorum. İnşallah çabucak duzelir.
Bugün kız tarafı bohça getirdi. 2 gündür onun telaşı vardı. Bu hafta evi toparlayıp haftaya köye gidicem. Tempo bitmiyorki
benim özel olarak mutfağa girmem lazım. özel unlarla vs ile birşeyler yapmam lazım. öyle olunca karbo alımını ayarlayabiliyorum.Bugün bende çok güzel başladım ama devam ettiremedim. Yarın mesai var daha iyi olacaktır
Kolay gelsin. İnşallah hayırlı olur herkes için.Bugün kız tarafı bohça getirdi. 2 gündür onun telaşı vardı. Bu hafta evi toparlayıp haftaya köye gidicem. Tempo bitmiyorki
Ne unun var canım. Neler neler yapıyorsun? Bende şimdilik çavdar ekmeği ile idare ediyorum.benim özel olarak mutfağa girmem lazım. özel unlarla vs ile birşeyler yapmam lazım. öyle olunca karbo alımını ayarlayabiliyorum.
Teşekkür ederim canım. Beslenmeyi düzene koymak da artık bir anda olmuyor.zamanla herşey yoluna girecek.Geçmiş olsun sana da beslenme düzeldimi ilaçlar da daha etkili oluyor
60kiloyum senin o yaptıklarını da ben çok yerim ki benim için kurtarıcı değil onlar
Bugüne kadar sıkmaya çalıştın ne oldu bacım. Bugün sorunluysa yarın dengele. Bu bizim hayatımız ve bazı yerleri degistiremiyoruz. O zaman dengeleyecegiz. Tıpta bile kitaptakiyle uygulamadaki birbirini tutmuyor.Sıkı diye bişey nasıl yok la her gün börek çörek yiyerek olmaz. Az yerim diye kendimizi kandırmış oluruz psikolojik yiyicileriz azla yetinemiyoruz.
Vucudun düzene girmesi içinde biraz temizlenmesi lazım
Bugüne kadar sıkmaya çalıştın ne oldu bacım. Bugün sorunluysa yarın dengele. Bu bizim hayatımız ve bazı yerleri degistiremiyoruz. O zaman dengeleyecegiz. Tıpta bile kitaptakiyle uygulamadaki birbirini tutmuyor.
Valla birgün yumurta diyeti yaptım ertesi gün poğaça yedim. Akşam spor yaptım. Duygusal çöküntüler olmasa daha güzel gidecek eminim. Git gide metabolizma yavaşlıyor. İnsan eti ağır. Elimden geleni yapıyorum ne yapayım. Salmakla olmuyor.
Senin bize yaptığın gibi yapamıyorum bu motivasyon işini ama anladığını düşünüyorum
Senin konuşmaların kadar varlığında teşvik edici kaybolma buralardan. Eksi geldiğimde ilk buraya geliyorum. Olmasanız bile okuyup gittiğiniz biliyorum. Ama olun lütfen
Senin konuşmaların kadar varlığında teşvik edici kaybolma buralardan. Eksi geldiğimde ilk buraya geliyorum. Olmasanız bile okuyup gittiğiniz biliyorum. Ama olun lütfen
Hayatımızın bazı yerlerini değiştirmiyoruz çok doğru bu söz , öyleyse yolumuza engelse görmezden gelip devam etmek lazım. İnşallah bu sefer olacak canım, sağlıklı bir hale gelecegiz.Bugüne kadar sıkmaya çalıştın ne oldu bacım. Bugün sorunluysa yarın dengele. Bu bizim hayatımız ve bazı yerleri degistiremiyoruz. O zaman dengeleyecegiz. Tıpta bile kitaptakiyle uygulamadaki birbirini tutmuyor.
Valla birgün yumurta diyeti yaptım ertesi gün poğaça yedim. Akşam spor yaptım. Duygusal çöküntüler olmasa daha güzel gidecek eminim. Git gide metabolizma yavaşlıyor. İnsan eti ağır. Elimden geleni yapıyorum ne yapayım. Salmakla olmuyor.
Senin bize yaptığın gibi yapamıyorum bu motivasyon işini ama anladığını düşünüyorum
Ohhhh miss gibi bir kahve hem de atamız ile birlikte.Eki Görüntüle 3263122 mutlu haftamız olsun inşallah daha hafif bir güne merhaba diyelim