Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nasıl olayim canım çok şükür iyiyim, son zamanlarda doyumsuzluk baş gösterdi. Ne yesem anlamsız di doktora gittim troid ilacı fazka gelmiş oysa 1 yıldır aynı oranda kullanıyordum. İnsülin direnci çıktı. Onlardan dedi doktor. Kansızlık zaten sürekli var olan bir durum. Bu değerlerin yerine gelmesi için uğraşıyorum. İnşallah çabucak duzelir.

Geçmiş olsun sana da beslenme düzeldimi ilaçlar da daha etkili oluyor

Sıkı diye bişey nasıl yok la her gün börek çörek yiyerek olmaz. Az yerim diye kendimizi kandırmış oluruz psikolojik yiyicileriz azla yetinemiyoruz.

Vucudun düzene girmesi içinde biraz temizlenmesi lazım
Bugüne kadar sıkmaya çalıştın ne oldu bacım. Bugün sorunluysa yarın dengele. Bu bizim hayatımız ve bazı yerleri degistiremiyoruz. O zaman dengeleyecegiz. Tıpta bile kitaptakiyle uygulamadaki birbirini tutmuyor.
Valla birgün yumurta diyeti yaptım ertesi gün poğaça yedim. Akşam spor yaptım. Duygusal çöküntüler olmasa daha güzel gidecek eminim. Git gide metabolizma yavaşlıyor. İnsan eti ağır. Elimden geleni yapıyorum ne yapayım. Salmakla olmuyor.
Senin bize yaptığın gibi yapamıyorum bu motivasyon işini ama anladığını düşünüyorum 😘

IMG20230619095828.jpg
mutlu haftamız olsun inşallah daha hafif bir güne merhaba diyelim 😍

Bugüne kadar sıkmaya çalıştın ne oldu bacım. Bugün sorunluysa yarın dengele. Bu bizim hayatımız ve bazı yerleri degistiremiyoruz. O zaman dengeleyecegiz. Tıpta bile kitaptakiyle uygulamadaki birbirini tutmuyor.
Valla birgün yumurta diyeti yaptım ertesi gün poğaça yedim. Akşam spor yaptım. Duygusal çöküntüler olmasa daha güzel gidecek eminim. Git gide metabolizma yavaşlıyor. İnsan eti ağır. Elimden geleni yapıyorum ne yapayım. Salmakla olmuyor.
Senin bize yaptığın gibi yapamıyorum bu motivasyon işini ama anladığını düşünüyorum 😘

Anlıyorum canım hepimiz ayrı motivasyon veriyoruz öyle düşünme ❤

Selammm

2 gün önce tartıldım 123,50 çıktı. Bu sabah kahvaltıdan sonra tartıldım 122 çıktı.🙏 Biraz moralim düzeldi. K.validemin sürekli yediklerimi sayması ve hastanedeki olaydan sonra çok hırs yaptım benim kesin ilk etapta 100 e düşmem lazım. Sonra o şevkle arkasını getiririm diye düşünüyorum 🙏 Geçen gün bir pantalonumu gördüm düzenleme yaparken beline şimdi tek bacağım girmez 😭😭😭

Hayatımızın bazı yerlerini değiştirmiyoruz çok doğru bu söz , öyleyse yolumuza engelse görmezden gelip devam etmek lazım. İnşallah bu sefer olacak canım, sağlıklı bir hale gelecegiz.

X