Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bonusum ben de yiyorum ama şuna karar verdim; yesem bile porsiyon ayarlamaya çalışacağım. vücutta sakin olunca yani diyet telaşında olmayınca yavaş da olsa gidiyor kilolar.Ben bu hafta hiç uğrayamadım en son karne günü çok yoğun geçti dün de dışardaydım.
Ben dikkat edim dedikçe uygunsuz sofralarda buluyorum kendimi çok sıkıldım bundan. Sıkı yapmak istiyorum artık.
Bildirimim yok bu hafta tartılamadım bile.
Yapıcam inşallah yoksa böyle sonuç alamıycam.
Sıkı diye bişey yok canım onlar hayatımızın bir parçası. Açıklık oluşturmamız gerek sadece.Ben bu hafta hiç uğrayamadım en son karne günü çok yoğun geçti dün de dışardaydım.
Ben dikkat edim dedikçe uygunsuz sofralarda buluyorum kendimi çok sıkıldım bundan. Sıkı yapmak istiyorum artık.
Bildirimim yok bu hafta tartılamadım bile.
Yapıcam inşallah yoksa böyle sonuç alamıycam.
Allah kolaylık versin canım. Seni çok iyi anlıyorumMerhabalar kızlar
Ben azar azar yeme olayını yapamıyorum. Kestim mi tam kesmem lazım. 2 haftadır her gün hamur işi ayrı,tatlısı ayrı,yemeği ayrı yedik artık 119 değilim iyice yükseldi.
süt ürünleri ilaçlarımla sıkıntı yapıyor bıraktım badem ve h.cevizi sütü içiyorum. Sadece sabahları 1 parmak kadar yağsız,tuzsuz peynir biraz yerim o kadar.
Sıkı ve kesin bir diyet yapacağım. En azından deneyeceğim.
Sıkı diye bişey yok canım onlar hayatımızın bir parçası. Açıklık oluşturmamız gerek sadece.
Merhabalar kızlar
Ben azar azar yeme olayını yapamıyorum. Kestim mi tam kesmem lazım. 2 haftadır her gün hamur işi ayrı,tatlısı ayrı,yemeği ayrı yedik artık 119 değilim iyice yükseldi.
süt ürünleri ilaçlarımla sıkıntı yapıyor bıraktım badem ve h.cevizi sütü içiyorum. Sadece sabahları 1 parmak kadar yağsız,tuzsuz peynir biraz yerim o kadar.
Sıkı ve kesin bir diyet yapacağım. En azından deneyeceğim.
Selamlar kızlar, nasılsınız ? Sanırım buralar issizlasmis. Yaz geldi herkes kendi köşesine çekildi sanırım.
nasılsın canım? buralardayız aslında ama bu ara düzensiziz. sen de gel başlayalımSelamlar kızlar, nasılsınız ? Sanırım buralar issizlasmis. Yaz geldi herkes kendi köşesine çekildi sanırım.
Sağol canım ben de iyiyim çok şükür. Okul tatil.oldu biraz rahatladım. Havalar da sıcakları artık usumuyoruz . İnşallah güzel bir yaz olur hepimiz için. Sağlıklı huzurlu ve mutlu tatiller diliyorum hepimize.İyi olmaya çalışıyoruz işte sağol sen nasılsın?
Köşeye çekilmedik ya burdayız :)) arada kopukluk oluyor napalım
Nasıl olayim canım çok şükür iyiyim, son zamanlarda doyumsuzluk baş gösterdi. Ne yesem anlamsız di doktora gittim troid ilacı fazka gelmiş oysa 1 yıldır aynı oranda kullanıyordum. İnsülin direnci çıktı. Onlardan dedi doktor. Kansızlık zaten sürekli var olan bir durum. Bu değerlerin yerine gelmesi için uğraşıyorum. İnşallah çabucak duzelir.nasılsın canım? buralardayız aslında ama bu ara düzensiziz. sen de gel başlayalım
Canım ben aynı anda hem antidepresan hem şeker ilacı hem kolestrol ilacı içiyorum. Eğer onları içtikten sonra süt veya süt ürünleri tüketirsem hoop istifra maalesefSüt kimseye iyi gelmiyor sanırım. Süte aşık biriyim ben çok seviyorum.
Ablam eliminasyon diyeti yapmıştı çok çok zordu ama sonucu inanılmazdı lisbets ağrı sızı bile o kadar farkediyor ki.
Senin sıkıntın ne oluyor peynir yiyince falan?
Geçmiş olsun canım. Allah şifa versinCanım ben aynı anda hem antidepresan hem şeker ilacı hem kolestrol ilacı içiyorum. Eğer onları içtikten sonra süt veya süt ürünleri tüketirsem hoop istifra maalesef
Aijoo yavrucum artık gel bak nişanı da yapmışsınız
Canım ben aynı anda hem antidepresan hem şeker ilacı hem kolestrol ilacı içiyorum. Eğer onları içtikten sonra süt veya süt ürünleri tüketirsem hoop istifra maalesef