Geçmiş olsun2 gündür dikkat edeyim dedikçe yoldan çıktım. Hiçbir zaman 1 dürümü tamamen yiyemezken dün bir bütün durum yedim
Bugün boynum tutulmuş hareket etmekte zorlanıyorum. Kendime iğne yaptım o bile rahatlatmadi
Benim de 119 bi inemedim gittiCumartesi bildirimim 111 idi.
Biliyosunuz benim lanetli sayım
Sağol canımGeçmiş olsun
geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.2 gündür dikkat edeyim dedikçe yoldan çıktım. Hiçbir zaman 1 dürümü tamamen yiyemezken dün bir bütün durum yedim
Bugün boynum tutulmuş hareket etmekte zorlanıyorum. Kendime iğne yaptım o bile rahatlatmadi
Valla somun su nasıl yaptım bilmiyorum. Lavasta bitmezdi bende. İş yerinde aldığımızda ben hep eve getiririm kalanı. Çocuklardan birini doyuracak kadar olur genelde.geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
dürüm ince olursa yerim. yani ince lavaştan olursa.... ama kalın dürümse ben de yiyemem. fazla geliyor.
bize en iyi kahvaltı: yumurta+peynir+zeytin+söğüş salata ve yeşillik çiğ kuruyemiş ve 1 dilim tahıl ekmeğiİyi akşamlar ❤
İki gün iyi gittim de bugün çok yedim. Eksi bile görmüştüm.
Miktar olarak değil sık sık çok acıktım kafamı dağıtamadım çok işim olmasına rağmen.
Hep aklım ordaydı.
Niye böyle oldu eleştirisi yapayım kahvaltı hazırlamaya üşendim kızımın yemediği gözlemelerle kahvaltı yaptım.
Güne böyle başlayınca insülini de hoplattım sanıyorum ki bir türlü doyamadım.
Yarın inşallah iyi bir kahvaltı ile başlıycam diye niyetleniyorum ama okul kermesimiz var nasıl olucak bilmiyorum
Beden agirken bu kadar zorlama. 30 dk ile başla. 2 parçaya böl. Sabah akşam gibi. Dizlerini yipratirsan daha zor. Ben gün boyu hareketim 5 bini buluyor. Ek çok birşey yapmıyorum şimdilik baya aktif geçiyor günümKızlar 93 kgyim. Günde 5bin adım atayım dedim vallahi yorgunluktan öldüm. Günde kaç bin adım atıyorsunuz? Ayaklar taşımıyor kiloyu resmen
Hoşbuldum tesekkür ederim.Hoşgeldin
Beden agirken bu kadar zorlama. 30 dk ile başla. 2 parçaya böl. Sabah akşam gibi. Dizlerini yipratirsan daha zor. Ben gün boyu hareketim 5 bini buluyor. Ek çok birşey yapmıyorum şimdilik baya aktif geçiyor günüm
Bunu bazen bende düşünüyorum hiç içmem ama belki biseylere çare olurHoşbuldum tesekkür ederim.
Bakalım haftada 2 gün özel pilates dersi alacağım sadece bana yönelik. Hocaya dedim çok fazla hamım diye. İlk dersten canıma okumaz inşallah.
Sigarayı bırakmadan önce 75 kgdim gayet memundum halimden. Sigarayı bırakınca vucut deli gibi kilo aldı. Hatta sigaraya tekrar başlasam mı diye düşünmeden edemiyorum