Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
dürüm ince olursa yerim. yani ince lavaştan olursa.... ama kalın dürümse ben de yiyemem. fazla geliyor.

iyi akşamlar kızlarrr bugün dışarıya çıktım. yarım kollu bluz üstüne uzun gömlek giymiştim sabah. eve dönerken öğlen gömleği çıkardım hava çok sıcak diye. aynaya baktım göğüsler ve karın devasa büyüklükte çok rahatsız oldum
Allahın izniyle Cumaya ben de başlacağım. 3-5 kilo bile çok şey değiştiriyor görünüşte.

geçmiş olsun canım. dikkat et kendine.
dürüm ince olursa yerim. yani ince lavaştan olursa.... ama kalın dürümse ben de yiyemem. fazla geliyor.
Valla somun su nasıl yaptım bilmiyorum. Lavasta bitmezdi bende. İş yerinde aldığımızda ben hep eve getiririm kalanı. Çocuklardan birini doyuracak kadar olur genelde.

İyi akşamlar ❤

İki gün iyi gittim de bugün çok yedim. Eksi bile görmüştüm.
Miktar olarak değil sık sık çok acıktım kafamı dağıtamadım çok işim olmasına rağmen.
Hep aklım ordaydı.

Niye böyle oldu eleştirisi yapayım kahvaltı hazırlamaya üşendim kızımın yemediği gözlemelerle kahvaltı yaptım.
Güne böyle başlayınca insülini de hoplattım sanıyorum ki bir türlü doyamadım.

Yarın inşallah iyi bir kahvaltı ile başlıycam diye niyetleniyorum ama okul kermesimiz var nasıl olucak bilmiyorum

Merhaba kızlar
Bugün küçük oğlanın doğum günüydü.
Bir doğum günü bu kadar acitirmiymis acıtıyor. Büyümese keşke. Rabbim cennetle müjdeler mi bilmem ama gerçekten çok zor. Yedim demek için geldim. Yarın toplamaliyim. Yarın sorun topladın mı diye. Kızlar soracak kendimi toplamaliyim demeliyim size ihtiyacım var. Kendimi anlatmadan beni anlayacak siz varsınız

bize en iyi kahvaltı: yumurta+peynir+zeytin+söğüş salata ve yeşillik çiğ kuruyemiş ve 1 dilim tahıl ekmeği
yoksa şaşıyoruz

Hoşgeldin
Kızlar 93 kgyim. Günde 5bin adım atayım dedim vallahi yorgunluktan öldüm. Günde kaç bin adım atıyorsunuz? Ayaklar taşımıyor kiloyu resmen
Beden agirken bu kadar zorlama. 30 dk ile başla. 2 parçaya böl. Sabah akşam gibi. Dizlerini yipratirsan daha zor. Ben gün boyu hareketim 5 bini buluyor. Ek çok birşey yapmıyorum şimdilik baya aktif geçiyor günüm

Hoşbuldum tesekkür ederim.
Bakalım haftada 2 gün özel pilates dersi alacağım sadece bana yönelik. Hocaya dedim çok fazla hamım diye. İlk dersten canıma okumaz inşallah.

Sigarayı bırakmadan önce 75 kgdim gayet memundum halimden. Sigarayı bırakınca vucut deli gibi kilo aldı. Hatta sigaraya tekrar başlasam mı diye düşünmeden edemiyorum

Bunu bazen bende düşünüyorum hiç içmem ama belki biseylere çare olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…