Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyiz canım çok şükür. Ben evimde değilim. Burada yesem bile bol bol yürümeyi gezmeyi planlıyorum. Bugün mecbur evdeydim ama yarından itibaren dışarı çıkıcam Allah’ın izniyle

İyi akşamlar
24.04.2023 p.tesi
Sabah 11:00 3 yumurtadan yumurta salatası, çay
Öğle 14:30 Z.yağlı enginar,1 ihe sandviç ekmeği
Akşam 20:30 maş fasulyesi salatası
3 dilim soğuk baklava

İlk gün beslenmesi tabiki düzgün olmadi. 1 hafta 10 gün düzgün olamaz zaten 1 yıldır diyet yapmadım. Ama olabildiğince akşamları yemeyerek bu hafta eksiye geçeceğim inanıyorum

Aijoo çokkk teşekkürederim canım benimmm cok mutlu oldum. Bilmiyenlere söyleyim Aijoo arkadasımız en cok kilo verene ödül olarak çicek yolliycakdı ve kazanan bendimm

Eklentiler

• IMG-20230425-WA0022.jpeg
    90,4 KB · Görüntüleme: 46
Merhaba
25.04.2023 salı
Kahvaltı 10:30 Yarım su bardağı yulafdan sütle yaptığım lapa ve 1 kaşık kuru üzüm, sütlü filtre kahve
Öğle 14:30 yulaf lapası,1 muz,3 ceviz
Ara 16:30 4 adet eti form, sütlü filtre kahve
Akşam 20:30 1 bardak tarhana çorbası, 150 gr.yağsız tavuk ızgara,3 kaşık pilav ve salata

Slm kızlar. Hepiniz geçmiş bayramı mübarek olsun.

Bayram haftası izmirdeydik. Pazar günü döndük. Pazartesi nöbetteyim. Salı gununnibet çıkışı tartıldım arkadaşla beraber baslicam diye. Hem nöbet şişkinliği hemde İzmir de yemisligin sonucu 115.9 çıktım.

Canım hosgeldin. Nasıl bir diyet yapmayı düşünüyorsun

bi tür lesli gibi bunu yaptım bugun hepsini bitiremedim.
kol pazılaım bile ağrıyor ne kadar hamlamış vucudum

21 gün şekersiz yapıp paylaştığın yazıları mı okusan acaba. yine sensin. sana hitap edecek en güzel kişi yine sensin.
Birşeyler yapmam şart. Yine kıyafetlerimin hiç biri olmuyor. Kg vermekde mesele değil korumayı bilmiyorum.. neyse şuan önceliğim temmuza kadar 10 kg vermek olsun çünkü haşemaya girmem lazım. Kaynimin nişanı olcak birde. Hadi ona normal elbise giysem bile diğer pantolonlar hep dolap bekçisi mi kalacak ya. Nefret ettim bu durumdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…