Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amanda amannn hamismi oldun sennn:1hug: cok sevindim canim yaa saglikla kucagina almayi nasip etsin allah a.s.

teşekkür ederim hüzüncüm :))) 85 kilo ile hamiş kaldım kısmetse en az 100 kilo ile doğum yaparım :roflol: sedyede taşımaz beni.. Neyse hepinize diyette başarılar 2009 yazının çıtır bayanları...

nurhayatk nasil gidiyor hamilelik cnm

iyi gidiyor ama henüz doktora gitmedim doktoru aradım değeri söyledim 1 hafta sonra gel henüz çok küçük dedi görünmezmiş :) haftaya gidicem. Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.. Pek bişey anlamıyorum aslında bi geçen cuma çok fenaydım midem bulandı ayakta duramadım üşüdüm falan. Hatta oyüzden buraya kilo bildirimide yapamadım.meğersem hasta değilmişim :))) buarada ilk bebişim olacak bi arkadaş sormuştuda.. :1hug:

Herkese merhaba ben geldımmmm :)

Nurhayatk degıstırmıssın tickerini cookkk guzel olmus darısı tum ısteyenlerın basına inş..

ay yüreğim ağzıma geldi...aha dedim buda bırakıyo heralde...öyle bi yazmışsınki güzelim...kaydirigubbakcemile3

anaaaaa noldu topik niye ayaga kalktıı hayırdır ben ne kaçırdımm tühh yaaa neoldu ya biri bana anlatsın catladımmm:))delikafaduldenhihoyyyt
e güzelim oku yazılanları nası anlatayım tek tek sanakaydirigubbakcemile3

merhaba topiğimin güzelleri. kaydirigubbakcemile5 evet bugün ENer günü ilan ediyoorum kendi kendimekaydirigubbakcemile3 eevet bugününü
ENNNN hamilesi NURHAYAT tebrikler canım Allah kucağına almayı nasıp etsin inşallah:CüvCüv:
ENNNN bunalımlısı BONUS ama erken atlattı tebrikler :lepi:
ENNNN meraklısı ZEYNEP2630 bu arada merakın geçmediyse ben sana anlatırım canım:sm_confused:
ENNNN motive edicisi NıNANUR tebrikler ninanur valla süpersin bugün :sm_cool:
ENNNN kontrolcüsü BUSE valla ne yalan söyliim topiğin demirlbaşlarındansın örtmenimm :hooray:
ENNNN bilgilendiricisi SECıLL00 valla güzel bilgiler canım harikasınsengözlerimebaksanab
ENNNN cool u CıTOL çok rahatlamış gördüm seni canım yaf harikasın sengözlerimebaksanab
ENNNN canı bişeyler çekenii MUTLUYUZ süpersin canım hem canın çeker hem yola devam harika valla yerimseniben
ENNNN geezeside kendimi ilan ediyorum-tatlicadiarzu-

( kızlar inşallah sizleri kızdırıcak bişey yapmadım. yaptıysam özür dilerim simdiden.senağlama biraz gülelim diye yaptım bunu yerimseniben ismini yazmadıklarımsizleride çok seviyorum canlarımmm

kızlar bu arada benim için çok önemli birinin doğumgünü bugün...

seçilimmmmmmm bitanecik arkadaşım...doğumgünün kutlu olsun....

özlemedin mi kız beni bugün...:)))))))))))))

ahaaaa topiğe bomba düştü herkes biyere kaçtı kaydirigubbakcemile3 bi senle ben kaldık galiba cimcimecim bu arada nasılsın canım benimkaydirigubbakcemile5

bu arada seçilcim bugün doğum gününmüş tebrik ederim canım yeni yaşını nice mutlu yıllara zayıf sevdiklerinle istediğin herşeyin kabul olduğu bir dünyada dileğiyle canım :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…