Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Okudum gidiyorum kontrole gelmiştim kaydirigubbakcemile3 oğluşum uyuyunca akşama burdayım muckkk

aaaaaaaaa
olmuş süper olmuş canım benimmmmm ay walla o kadar çok sevindimki canımsın cimcime çok sağol tatllım benim...sen beni mutlu ettin gönlünde ne varsa versin allah...ay çok mutluyum wallahihoyyyt

heralde cizelge için bu teşekkürler dimii.. benide sevindirenlerdendir kendileri..fermuarlı modelim ona ait Şeniz

çitol nerde yaaaaaaaaaaaaaaaaa özledim ixsirim nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee off yaaa nerdesinizzzzz

canımcım anca gelebildim.inan akşamdan beri sebebsiz sıkıntım var.canım bişey yapmak istemedi..(((((((((

2 kilo götürmüş hastalık enden haa
süper valla bende mi hastalansam napsamm
durr buz yesem ben buzluktann heehhe

kız citol bunu bende düşünmedim dersem yalan olur..düşün vermek için nelere katlanmak neleri istemek durumunda kalıyozda.azımızı tutmak zor geliyo yaff -tatlicadiarzu-

beğendiğine sevindim canım :asigim: artık kimsenin hoşuna gitmedi herhalde kızdılar diye düşünmüştüm :1no2:

ben yokum ama :çok üzgünüm: :mymeka: CADIARZU

Okudum gidiyorum kontrole gelmiştim kaydirigubbakcemile3 oğluşum uyuyunca akşama burdayım muckkk

kontrolörümüzde var haaa.onca telaşın arasında bak bizi aksatmıyo.:1hug:

Son düzenleme:
pardon ya .... sayfayi yenilemeyi unutmusum ))
tusari cevabin icin cok tesekkür ederim

2 kilo götürmüş hastalık enden haa
süper valla bende mi hastalansam napsamm
durr buz yesem ben buzluktann heehhe

:roflol: dellenme leemmm
walla keske hasta olmasaydimda 24 saat spor yapipta verseydim o kiloyuu
ama 2 deil haa 4 kg cumartesi 74,1 bu sabah 70,5 ..
4 günde 4 kilo :) böyle devam etse ne güzel olurdu mirmirmirmir 10 günde 60 kg olurdum

bu arada iyilesmedim hala yataktayim .. bugün daha bisi yiyemedim maalesef- az da olsa yiyebilsem keske. daha cabuk ayaga kalkardim biraz dondurma yedim . yemekten sayilirsa o da..

dogum günün kutlu olsun cnm daha nice yılaraaa
:uhm:
kimin dogum günü

Yanlıs mı okudum bılmıyorum askıtocum sen aralıktan berı mı 20 kılo verdın canım.. Kusura bakma yanlıs anlamıs olabılırım net hatırlamıyorum su anda
evet dattumm ..
16 aralikta basladim ben diyete. 3 ay 9 günde 20 kilo 200 gram :) vermis bulunuyorum ..
sarkma gibi bir durumlar söz konusu deil.

lahananin kapsülü yerine taze büyük bir lahana alin . pisirmeden .. incecik rendeleyip salatasini yapin .. ben ilk ay cok yaptim .. lahanayi yakmak icin vücut cok enerji harciyor,

benim diyetime gelince.. ekmek , hamur isleri , makarna ve kizartmalari haftada bir olarak azalttim .bazen onuda yemedim .
protein in yaninda karbonhidrat, karbonhidratin yanindada proteinli yiyecekler yemedim .
günlük kalori alimim 1000 kcal civari.
haftada 3 saat yüzme sabit.
vakit buldukca yürüyüs.
canim istedikce mekik.
(ilk 1 ay günde 100 mekik sabitdi)

SEÇİLİM

doğum günün kutlu olsun canımcım. a.s.

yeni yaşını güle güle eskit :1hug:

Şeniz :içelim: kaydirigubbakcemile5

ben yokum ama :çok üzgünüm: :mymeka: CADIARZU

canımcım sen üzülme canımcım alınma öğlene kadar topiğe girenleri yazdım böyle bugünün ENNNlerini ama seninde bugünün ENNNN alınganı ilan edebilirim kaydirigubbakcemile3 istersen

aaa öylemi bilmiyodum Zeynep tebrik ederim hayırlı olsun.Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin

ya kızlar ben korkuyom bidaha hamile kalcam diye spiral taktırıcaktım malesef yara çıktı rahimde yaktırmadan takmadılar. ne diyorsunuz doğum kontrol hapları kilo alımını tetikliyormu gerçi ben birbuçuk iki sene kulllandım ama ondan dolayımı yoksa başka şeyden dolayımı kilo aldım bilmiyorum onun için size soruyom napiiiimmmm

noluyos yaff zeyneptemi hamile yoksaaa ve hangi zeynep buu :1shok: valla şaşırdığım için soruyom yoksa sevindim tabiki çoooooookkkkkkk seviyom bebişleri ama benimki küçük olduğu için korkuyom ondan yaniii kaydirigubbakcemile3

kizmadim cnm :lepi:

slm kizlar ben bu gün neler yedim sayayim
sabah:1kepekli ekmek ,2tomates,1biber,azcik peynir,1kahve,2cay
ölen:1tabak ton baligiyla bugur pilavi
aksam:1ton baligi,1armut
ooooooo baya az yemisim dimi kizlar:dance:

canım öğlen saatinde coşan kızları görünce aklıma geldide yaptım yani o an kim varsa ve neyle ilgili konuşuyorsa die yoksa adam kayırmıyom canımmm benimm hepinizi yazmak isterdim ama yoktunuz yerimseniben hepinizi seviyorum yafff iyiki varsınız iyiki ben bu topiği bulmuşum hepiniz bu topiğin yolunun değerli taşlarındansız heririniz ayrı ayrı değerli
:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…