günaydın arkadaşlar askitom tursarm alevsim seçilim hepinize teşekkürler. başımın dönmesi birazcık geçti ama henüz yürüyüşümü yapacak düzeyde değilim. sadece oturabiliyorum. bugün işyerime geldim dün genelde hastanede olduğum için sebze türü şeyler yiyemedim açıkcası. ama bugün daha dikkatli olurum hepinizi öpüyorum. arasıra bana sorun tamam mı ipin ucunu kaçırmayayım :))))
kahvaltımı yaptım 5 zeytin yarım domates yarım salatalık 1kaşık lor peynir 1tane yağsız kepekli ekmekle tost içineince kaşar kydum kaşar harici iyiydi galiba neyse çayımı içiyorum şimdi senağlama
kızlar bi şey soracam ben çayı şekersiz içemiyom tatlandırıcı alsam eczaneden sakarin galiba bi zararı olurmu sizce
Sayfaları okumak vakit alıyo seçilim ya :1hug:
Dolunay etkisi bendede var sanırsam kendi içimde kendimle savaş halindeyim.Akşam yürüyüp öyle yatıcaktım kayınvaldem bizdeydi eşiminde pc nin olduğu odada işi vardı yürüyemedim sinirim bozuldu yapamadığım için.
Öğlen yemeğimi düzgün yemiştim ama akşam enfes lezzette yaptığım lahana dolmasına dayanamadım bi kaç tane fazladan yemişim bid eona sinirim bozuldu.
İnsanız sürekli bişeyler oluyo hayatımızda sürekli bişeyler değişiyo yada sil baştan durumlar oluyo böyle zamanlarda biliyorum hepimiz en zayıf yerimizden yakalanıyoruz.
İnanın çok kötü bir gece geçirdim ruhumu çok yorgun hissediyorum.Bi taraftan canım yemek istemiyo 6 da kalktım hala kahvaltı yapmadım ama bi taraftanda gözüm kapalı bi şekilde hiç bişey düşünmeden yemek istiyorum.
Yapmiycam bunu bi daha kendimi o duruma getirmicem.Bunaldıkça defterime bişeyler yazmaya çalışıyorum.Sizi okuyup rahatlamak için açtım öylede oldu teşekkürler burda olduğunuz için.
Ve bonus bunalımdan sıyrılıp güne başlar....öhöm....
Günaydınnn kızlar delikafadulden
Şimdi kahvaltı yapıcam sonrada bitmek bilmeyen ama her biri ayrı bir zevk olan -tatlicadiarzu- ev işlerimi yapıcam kaydirigubbakcemile2
2 dilim kepekli ekmek ve köy peyniri yidim yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3
Nursenacım sağol canım
kahvaltımı yaptım 5 zeytin yarım domates yarım salatalık 1kaşık lor peynir 1tane yağsız kepekli ekmekle tost içineince kaşar kydum kaşar harici iyiydi galiba neyse çayımı içiyorum şimdi senağlama
offfff ya alintiyi karistirmisim allahim yaaaaaa size kahvaltimi söyleyeyim 1dilim ekmek kepekli tabiki,3domates,1biber,1kahve ,1cay minicik kasar simdilik bu kadar dün az fazla yedim sandim ama tarti öyle demedi sabahhhhhhhhh:dance:insallah son gaz devam etcem
ben anladım canım denicem valla dün eve zor düştüm varya kendimi sıka sıka kocamada yedirmedim oh canıma deysinnnnn