ahaaaa topiğe bomba düştü herkes biyere kaçtı kaydirigubbakcemile3 bi senle ben kaldık galiba cimcimecim bu arada nasılsın canım benimkaydirigubbakcemile5
bu arada durduramıyom kendimi ben ya canım habire abur cubur istiyo ne yapsam kızım yanımda kuruyemiş yiyo allahım yedim valla 1 avuç yok ben şişko olarak devam edecem iradesizim işte kocam boşuna demiyomuşsenağlama
iyiyim sağol canım sen nasılsın
ya gerçekten benim moralim çok bozuk bunu anladım...sizi çokkkk seviyorum...ama gerçekten kötüyüm ama sizin için zayıflıcam ne pahasına olursa olsun sizin için...nolur dua edin bi 79 göreyim ondan sonrası kolay lütfen.... yokmu bildiğiniz iyi bi ilaç felan bu elmalı krom hiç işe yaramıyo bunu biliyorum...ya of sizide sıktım demii çok özür dilerim...çıkamıyorum işin içinden ya offf sabah iş akşam ev çocuk ben,ruhum mutsuz sizede mutsuzluk verdim çok özür dilerim
Gunaydın herkese :) Nasılsınız
cizelgeme dikkat !!!
bu arada durduramıyom kendimi ben ya canım habire abur cubur istiyo ne yapsam kızım yanımda kuruyemiş yiyo allahım yedim valla 1 avuç yok ben şişko olarak devam edecem iradesizim işte kocam boşuna demiyomuşsenağlama
bişi görünmüyoki:)))))))))cizelgeme dikkat !!!
kızlar bu arada benim için çok önemli birinin doğumgünü bugün...
seçilimmmmmmm bitanecik arkadaşım...doğumgünün kutlu olsun....
özlemedin mi kız beni bugün...:)))))))))))))
bu arada seçilcim bugün doğum gününmüş tebrik ederim canım yeni yaşını nice mutlu yıllara zayıf sevdiklerinle istediğin herşeyin kabul olduğu bir dünyada dileğiyle canım :Saruboceq:
Selam Kizlar,
naber?
ya ben size birsey sormak istiyorum. Siz nasil bir Diyet programi uyguluyorsunuz? Herkez kendi mi yapiyor yoksa hep beraber ayni Diyet planinimi uyguluyorsunuz? Peki sizden biri hic Lahana Kapsülünü denedimi??? Bi ise yariyormu gercekten??? Nadide Sultan onla zayiflamis ya (güya???)?
tatlım tşk ederimmmmmm
özledim kız seniii:):)
tursari çok güzel olmuş yazdıkların saol bayan bilgilndirici benmişim:):)