Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cimcime ben bu cizelge işini yapamadım bu 12.si kilom 84 le başladım ama bugün 84.7:çok üzgünüm:

ninanurcum hayır sakın pes etme canım gün içerisinde tartılırsan kilon farklı hatta olduğundan daha fazla çıkması normal. yasakkelime şimdi kbırakırsan yarın buraya 90 hatta 95 100 le bile dönebilirsin. sen başlayarak zaten yolun yarısını atlattın bile ilk.yerimseniben ilk hafta vermemen normal yaf bırakma sakın çünkü sen bırakırsan yarın bi başkası bırakacak bence çünkü zincir var. bir kişinin vazgeçtiğini gören diğerleride en ufak bir ümitsizlikle hemen vazeçicekler seni düşünüp yapma lütfen bırakma bizisenağlama kızlar yanlışmıyım yafff bişeyler söyleyin sizde:çok üzgünüm:

aaaaaaaaa
olmuş süper olmuş canım benimmmmm ay walla o kadar çok sevindimki canımsın cimcime çok sağol tatllım benim...sen beni mutlu ettin gönlünde ne varsa versin allah...ay çok mutluyum wallahihoyyyt

aaaaaaaaa
olmuş süper olmuş canım benimmmmm ay walla o kadar çok sevindimki canımsın cimcime çok sağol tatllım benim...sen beni mutlu ettin gönlünde ne varsa versin allah...ay çok mutluyum wallahihoyyyt

amin güzelim hepimizin inşallahŞeniz

hem oğlunun sünneti hemde senin giden yeni kiloların hayırlı olsun canımcımmmmkaydirigubbakcemile5

kızlar helal olsun valla iki dakkada işi halletmişsiniz vallyerimseniben valla ödüm patlıyo biri ayrılcak diye topik dağılır diye kafamçokkarıştı bidaha böyle istekle gelmeyin yaff valla döfcemm heeeklava: akıllı olun daha kilo verip pikneeee gitcez hepberaber yazın :dance::roflol:

bırakmıyorum tursani bırakmıyorum o cielge sona gelecek inşallah...

hadi bakalım ninanurcum göriim seni durmak yokkkk. yerimsenibencanın sıkıldımı gel sohbete yaff öle hemen pes etmekte neymişklava: döferim heeeeklava: :roflol:

kızlar bende kaçiim yaw beynim zonkluyor valla ii geceler sanada ii geceler bu arada cimcimecima.s.
hadi kızlar yatağa uzanınca benim gibi zayıflayıp güzel kıyafetler giydiğinizi hayal edin. ertesi gün ne yapıcağınızda bayaa iyi oluyor. ertesi gün programlı oluyorsunuz valla :1hug::enbuyukkk:

günaydın kızlar dün yazamadım dişimin derdinden iyiyim şimdi valla maşşallah hamişler, oğluşu sünnet olanlar, canı sıkılanlar, baya hareketli gün olmuş allah herkeze hayırlısını versin cimcimecim inşallah yeni bi güne canının sıkıntısı geçmiş olarak uyanırsın kalorisiz günlerr öpüyorummmm kahvaltımı hazırlamaya gidiyorum kahve zamanı gelirimmmmm cokacimcoook

citol kirildinmi yoksa maksatim kirmak deil verdigimiz 1grm bile cok önemli cnm sade seni motive etmekdi
yok be cnm kırılırmıyımm sadece yemek istedigim geçsin diye uzanmıştımm uyuyp kalmışımm .. özür valla cnm senide bi anlık sitrese soktuysam kaydirigubbakcemile5

citol kirilmazz kizzz .. SIKMA canini :)

Şeniz

ehh cnm o kadar olmasadaa tabi en azından bir rahatsızlıgımın olmayışı ve kilo verebiliyor olmam güzel bunun olsun kıymetini bileyim dimi ,

kapi gibi gacidir o yumrukla tekmele kirilmaz rahat ol :)))
herüfü gelmistir onu doyurayim derken dalmistir yine masadakilere..

saol cnm uyuyup kalmışımm ama msj ları okuyunca kendime geldim vallaa hepinizi öperim

citolüm en azimlilerimizdensin.hakim ol kendine.örnek olma niyet bozcaklarakaydirigubbakcemile3

ewet yaa ama tuhf oldum bu gunlerde topladım ama inşallah kendimi
sabah iyi başladım günee devamınıda aynen getitririm inş..
ya dururken yemek istegi içmde hakim olamadım kendimee

kızlar içim çok sıkılıyo ....niye acaba..Allah hayır etsin....

noluyo kızz sendemi bendensinn ... ben toparlandım azcıkk inşallah seninde sıkıntın geçmiştirra.s.

yatsanda uyuyamassın canım .kal dağıtalım seni... aslında benimde moralim bazuk ama burası iyi geliyo.yatınca daha cok düşünüyorum...

noluyoo bee dolunaymı çıktıı yoksa hepimizie bir haller olduuu kaydirigubbakcemile3

haftada bir kere tartılmak en iyisi
başka günler tartılma be cnmm
ya verdim diye sevinir kendini salarsın
ya veremedim diye sinir olur tüm düzenin bozulurr
en iyisi cumadanbaşka gün tartılmaa kaydirigubbakcemile5

kızz amann bu l-cartine yi iyi kullan takip ette bende alcam sen faydasını görürsen
günde nasıl içiyosun ne kadar içiyosun peşinden neler yapıyosunn kaydetsen kız benim içinnn a.s

ben uzun süre önce kullandım keten tohumuu iyice çigneyip bol su ile yutuyodum
benim hoşuma gidiyodu
kabızlık sorununa bire bir uzun süreli çözüm oluor
tabi düzenli kullan tümünü bitir
hiç zararnını görmedim
bu ara benim bir komşum dişlerinden çigneyemedigi için tavada kavuruyodu ve dövüyodu sanırım o şekildede yapabilirsin.. yada boş bi vaktinde git aldıgın yere çektiriverr.a.s

klava: klava: klava: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
anladın sen onuuuuu

Sağol canım benim Allah bekarlara önce koca sonra bebek, evli olupda bebeği olmayanlarada tez zamanda hayırlı evlatlar versin (AMİN)

amin herşeyin hayırlısını versin rabbim hepimiz hakkındaa

ninanur bak şamaroğlanına çevirdik seni iki dakkada:))))))))))))))))))

:roflol: nasıl güldüm
tüh akşam erkenden yattım yoksa bir ikide ben sallardımm lülülülülülü

macun türü bişeyler alsana aktarlardan faydası oluyo bir dönem ben baya ilo verdim o yöntemlee
geçen haftalardada aldım ama kullanmadım maleseff bnende kullanayım cumaya kadar inşallah fayda görürüm
bide cnm hepimiz aynı ewin tüm yükü üstümüzde
çocuklar yemek ister kıyafet ister bize bakar
heriff sınırsız hizmet isterr
evin işi gücü ooo bide dılşarda çalışıyosann tamm
ama yaptıgın işlerden zevk almaya çalışş
yoksaaa zaman geçmezz sinir sitress kendimize yapıyoruzz cnmm
kendin için yaşa önce

cimcime ben bu cizelge işini yapamadım bu 12.si kilom 84 le başladım ama bugün 84.7:çok üzgünüm:
kızz hasta ettin beni zırt pırt tartılmayı yasaklıyorum sanaaa
cumadan cumayaaa tmm mııı?

aynen katılıyorum sanaa kızzz seçimlerde oyum sanaa:teytey:

[E]

günaydın arkadaşlar askitom tursarm alevsim seçilim hepinize teşekkürler. başımın dönmesi birazcık geçti ama henüz yürüyüşümü yapacak düzeyde değilim. sadece oturabiliyorum. bugün işyerime geldim dün genelde hastanede olduğum için sebze türü şeyler yiyemedim açıkcası. ama bugün daha dikkatli olurum hepinizi öpüyorum. arasıra bana sorun tamam mı ipin ucunu kaçırmayayım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…