Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın arkadaşlar askitom tursarm alevsim seçilim hepinize teşekkürler. başımın dönmesi birazcık geçti ama henüz yürüyüşümü yapacak düzeyde değilim. sadece oturabiliyorum. bugün işyerime geldim dün genelde hastanede olduğum için sebze türü şeyler yiyemedim açıkcası. ama bugün daha dikkatli olurum hepinizi öpüyorum. arasıra bana sorun tamam mı ipin ucunu kaçırmayayım :))))

geçmiş olsun önce sağlık;
:teselli:
tatım sen gün içinde yediklerini mutlaka yaz bize kaçırdığında kızıcaz sana söz:):):)

kahvaltımı yaptım 5 zeytin yarım domates yarım salatalık 1kaşık lor peynir 1tane yağsız kepekli ekmekle tost içineince kaşar kydum kaşar harici iyiydi galiba neyse çayımı içiyorum şimdi senağlama

kızlar bi şey soracam ben çayı şekersiz içemiyom tatlandırıcı alsam eczaneden sakarin galiba bi zararı olurmu sizce

kahvaltımı yaptım 5 zeytin yarım domates yarım salatalık 1kaşık lor peynir 1tane yağsız kepekli ekmekle tost içineince kaşar kydum kaşar harici iyiydi galiba neyse çayımı içiyorum şimdi senağlama

bende bu aralar kaşar yiyorum bence sorun deil vücudun yağada ihtiyacı var afiyet olsun tatlımmm:1hug:

evdeyken çok iyim dyeti uyguluyom amma bi gezmeye gitmeye gör acıkıyom çarşıya gitsem ne görsem canım istiyo dayanamıyom ya nasıl verecem ben dili olacam sırf varya annemi çok özledim memlekete gitmek istemiyom çığrından çıkarım diiye offf offf

Sayfaları okumak vakit alıyo seçilim ya :1hug:

Dolunay etkisi bendede var sanırsam kendi içimde kendimle savaş halindeyim.Akşam yürüyüp öyle yatıcaktım kayınvaldem bizdeydi eşiminde pc nin olduğu odada işi vardı yürüyemedim sinirim bozuldu yapamadığım için.

Öğlen yemeğimi düzgün yemiştim ama akşam enfes lezzette yaptığım lahana dolmasına dayanamadım bi kaç tane fazladan yemişim bid eona sinirim bozuldu.

İnsanız sürekli bişeyler oluyo hayatımızda sürekli bişeyler değişiyo yada sil baştan durumlar oluyo böyle zamanlarda biliyorum hepimiz en zayıf yerimizden yakalanıyoruz.

İnanın çok kötü bir gece geçirdim ruhumu çok yorgun hissediyorum.Bi taraftan canım yemek istemiyo 6 da kalktım hala kahvaltı yapmadım ama bi taraftanda gözüm kapalı bi şekilde hiç bişey düşünmeden yemek istiyorum.

Yapmiycam bunu bi daha kendimi o duruma getirmicem.Bunaldıkça defterime bişeyler yazmaya çalışıyorum.Sizi okuyup rahatlamak için açtım öylede oldu teşekkürler burda olduğunuz için.

cokacimcoook
Sayfaları okumak vakit alıyo seçilim ya :1hug:

Dolunay etkisi bendede var sanırsam kendi içimde kendimle savaş halindeyim.Akşam yürüyüp öyle yatıcaktım kayınvaldem bizdeydi eşiminde pc nin olduğu odada işi vardı yürüyemedim sinirim bozuldu yapamadığım için.

Öğlen yemeğimi düzgün yemiştim ama akşam enfes lezzette yaptığım lahana dolmasına dayanamadım bi kaç tane fazladan yemişim bid eona sinirim bozuldu.

İnsanız sürekli bişeyler oluyo hayatımızda sürekli bişeyler değişiyo yada sil baştan durumlar oluyo böyle zamanlarda biliyorum hepimiz en zayıf yerimizden yakalanıyoruz.

İnanın çok kötü bir gece geçirdim ruhumu çok yorgun hissediyorum.Bi taraftan canım yemek istemiyo 6 da kalktım hala kahvaltı yapmadım ama bi taraftanda gözüm kapalı bi şekilde hiç bişey düşünmeden yemek istiyorum.

Yapmiycam bunu bi daha kendimi o duruma getirmicem.Bunaldıkça defterime bişeyler yazmaya çalışıyorum.Sizi okuyup rahatlamak için açtım öylede oldu teşekkürler burda olduğunuz için.

çanım ya bak yaza az kaldı dayanacaz şimdi biraz kalın giyiniyoz anlaşılmıyo badi giyipte üstüne kapatıcı yelek falan giymek istemiyom ben vermemiz lazım
kahvaltını kendine özel bi servis taban hazırla yemedin de öğlen ne olacak kalan lahana dolmasını tencereyle yersin mazallah aç olmaz hadi bekliyoruz kahvaltı tabanı alda gel

Ve bonus bunalımdan sıyrılıp güne başlar....öhöm....

Günaydınnn kızlar delikafadulden

Şimdi kahvaltı yapıcam sonrada bitmek bilmeyen ama her biri ayrı bir zevk olan -tatlicadiarzu- ev işlerimi yapıcam kaydirigubbakcemile2

Ve bonus bunalımdan sıyrılıp güne başlar....öhöm....

Günaydınnn kızlar delikafadulden

Şimdi kahvaltı yapıcam sonrada bitmek bilmeyen ama her biri ayrı bir zevk olan -tatlicadiarzu- ev işlerimi yapıcam kaydirigubbakcemile2

evet işte bu aç bide oynak hava sesini yükselt müziğin işler çar çbuk biticek kolay gelsinnnn:enbuyukkk:

2 dilim kepekli ekmek ve köy peyniri yidim yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3
Nursenacım sağol canım

Son düzenleme:
2 dilim kepekli ekmek ve köy peyniri yidim yaramasın inşallah kaydirigubbakcemile3
Nursenacım sağol canım

valla bravo kız benden az bile yemişsin ev işi hiç bitmiyo ya aklımda burda kalıyo az iş yaptım şimdi dinleniyom normalde dinlenirken bi çikolata yerdim iyiki var burası kalori almadan yaptığım tek iş kadınlar kulubü:)kaydirigubbakcemile3

slm kizlar nursena ben disardayken aikdimmi ayran alip iiyom yanimda hep su oluyor bol su iciyorum cok acikdimmida döner yiyorum arada döner yemenin zarari yok bende evde sebze disarda ekmeksiz tabiki döner ye ben yazin türkiyedeyken hep tabakda döner ekmeksiz yerim yaninda ayran ohhhhhhh kiloda almiyorum döner yagsiz oluyor yaglari akiyor hatta tavuk döneri yesen daha iyi olur delikafadulden

Kontrole gelmiştim herkes burdamı diye aferim hep böyle olun özellikle sen ninanurkaydirigubbakcemile3 Çitolüğm senin sorunun cevabınıda ayrıca vericem şimdi kaçmam lazım öpüldünüz millet

offfff ya alintiyi karistirmisim allahim yaaaaaa size kahvaltimi söyleyeyim 1dilim ekmek kepekli tabiki,3domates,1biber,1kahve ,1cay minicik kasar simdilik bu kadar dün az fazla yedim sandim ama tarti öyle demedi sabahhhhhhhhh:dance::eek:insallah son gaz devam etcem :eek:

offfff ya alintiyi karistirmisim allahim yaaaaaa size kahvaltimi söyleyeyim 1dilim ekmek kepekli tabiki,3domates,1biber,1kahve ,1cay minicik kasar simdilik bu kadar dün az fazla yedim sandim ama tarti öyle demedi sabahhhhhhhhh:dance::eek:insallah son gaz devam etcem :eek:

ben anladım canım denicem valla dün eve zor düştüm varya kendimi sıka sıka kocamada yedirmedim oh canıma deysinnnnn

kızlarrrrr slm bonus harikasın arada olur kaçamaklar abartmamışsın ya ona bak sen:):):)

merhaba kızlar özledim valla sizleri nevar necokk:))ben birazdan ögle yemegimi yiyecem
3parca biftek 2dilimkepek ekmegi.sabah 3kayısı birbardak su,menemen ve 3dilim ekmek yedim arada 2incir.

ben anladım canım denicem valla dün eve zor düştüm varya kendimi sıka sıka kocamada yedirmedim oh canıma deysinnnnn

ac kalmakda iyi deil biliyorsundurda ben yinede söyleyeyim acikdimmi ben kendime hakim olamiyom yiyom patlayana kadar , bisey duymusdum doydugumuz benimize yarim saat sonra gidiyormus o zamana kadar patlayana kadar yiyoruz ondan SIK SIK yemeliyiz cnm ben bide misafirlige gidince yanimda ton baligi tasiyorum ordan sismanlati seyleri yemekdense delikafaduldenyada önce tonbaligimi yiyom kirilmasin diye aazcik arkadasimin yapdigindanda yiyorum yani ton baligi karnimi doyuruyo bende beynime hakim oluyorumdelikafadulden

X