- 12 Temmuz 2006
- 869
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok pis döverim:)))))))))))bak cimcime aldı merdaneyi eline haberin olsun ben tutamam onuklava:
Demi kız cimcime anlat bakem beni kaydirigubbakcemile3 Benim deliliğimi çitol ve cimcimem iyi bilir sakın haaa.... Kız cimcimem sende tebrik etsene beni gazlasana biraz diyetim ve verdiğim kilolar için sırnaşık şey
Demi kız cimcime anlat bakem beni kaydirigubbakcemile3 Benim deliliğimi çitol ve cimcimem iyi bilir sakın haaa.... Kız cimcimem sende tebrik etsene beni gazlasana biraz diyetim ve verdiğim kilolar için sırnaşık şey
efferim bacum ...tebrik ederim seni...ama bence sünnet oldun ya ondan gitti 2 kilo:))))))))))))) sırnaşık şey :roflol:sırnaşık şey
kız şaka bi yana hakkaten tebrikler...bide ben verebilsem hayırlısıyla.
kız şaka bi yana hakkaten tebrikler...bide ben verebilsem hayırlısıyla.
ya gerçekten benim moralim çok bozuk bunu anladım...sizi çokkkk seviyorum...ama gerçekten kötüyüm ama sizin için zayıflıcam ne pahasına olursa olsun sizin için...nolur dua edin bi 79 göreyim ondan sonrası kolay lütfen.... yokmu bildiğiniz iyi bi ilaç felan bu elmalı krom hiç işe yaramıyo bunu biliyorum...ya of sizide sıktım demii çok özür dilerim...çıkamıyorum işin içinden ya offf sabah iş akşam ev çocuk ben,ruhum mutsuz sizede mutsuzluk verdim çok özür dilerim
valla ben 2 haftadır yapıyorum o işi de diyete giremiyorum :sm_cool: kız bana da patlat 2 dene belki olurkaydirigubbakcemile3Bak ben bilinçli yapmadım yeme işi
ni elimde olmadan sinirden yedim ama iyiki yemişim metobolizmam sapıttı baksana.Sende dene bir istersen gerçekten vücut diyete alışıyor ya.
ya gerçekten benim moralim çok bozuk bunu anladım...sizi çokkkk seviyorum...ama gerçekten kötüyüm ama sizin için zayıflıcam ne pahasına olursa olsun sizin için...nolur dua edin bi 79 göreyim ondan sonrası kolay lütfen.... yokmu bildiğiniz iyi bi ilaç felan bu elmalı krom hiç işe yaramıyo bunu biliyorum...ya of sizide sıktım demii çok özür dilerim...çıkamıyorum işin içinden ya offf sabah iş akşam ev çocuk ben,ruhum mutsuz sizede mutsuzluk verdim çok özür dilerim
Sen bir yere gitme ve önce şu kilo çizelgeni yap bakem adamı hasta etme bi daha yolarım saçını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
Bu arada bende kaçtım kızlar malum gece uykusu yok bana oğlum iyileşene kadar öptüm hepinizi yarın tam tekmil burda olsun herkes iyi geceler byyy...
herkese merhaba akşam ızgara et yedim,4yemek kaşıgı pilav birde salata hepsi bukadar 1.5saatte yürüyüş yaptım..
benim kilom 86 ha cimcimecim benide yarışmaya yazıyorsun dimi canımcım.