Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Demi kız cimcime anlat bakem beni kaydirigubbakcemile3 Benim deliliğimi çitol ve cimcimem iyi bilir sakın haaa.... Kız cimcimem sende tebrik etsene beni gazlasana biraz diyetim ve verdiğim kilolar için sırnaşık şey

Demi kız cimcime anlat bakem beni kaydirigubbakcemile3 Benim deliliğimi çitol ve cimcimem iyi bilir sakın haaa.... Kız cimcimem sende tebrik etsene beni gazlasana biraz diyetim ve verdiğim kilolar için sırnaşık şey

efferim bacum ...tebrik ederim seni...ama bence sünnet oldun ya ondan gitti 2 kilo:))))))))))))) sırnaşık şey :roflol:sırnaşık şey

kız şaka bi yana hakkaten tebrikler..:nazar::nazar::nazar:.bide ben verebilsem hayırlısıyla.

efferim bacum ...tebrik ederim seni...ama bence sünnet oldun ya ondan gitti 2 kilo:))))))))))))) sırnaşık şey :roflol:sırnaşık şey

:roflol::roflol: Allah iyiliğini versin kız valla doğru söylüyon.Kızım düşünsene sünneti ben çektim kameraya eşimin zoruyla ağlayarak kendimden geçtim renk menk gitti bende içim bayıldı daha bugün düzeldim kaydirigubbakcemile3

ya gerçekten benim moralim çok bozuk bunu anladım...sizi çokkkk seviyorum...ama gerçekten kötüyüm ama sizin için zayıflıcam ne pahasına olursa olsun sizin için...nolur dua edin bi 79 göreyim ondan sonrası kolay lütfen.... yokmu bildiğiniz iyi bi ilaç felan bu elmalı krom hiç işe yaramıyo bunu biliyorum...ya of sizide sıktım demii çok özür dilerim...çıkamıyorum işin içinden ya offf sabah iş akşam ev çocuk ben,ruhum mutsuz sizede mutsuzluk verdim çok özür dilerim

kız şaka bi yana hakkaten tebrikler..:nazar::nazar::nazar:.bide ben verebilsem hayırlısıyla.

Bak ben bilinçli yapmadım yeme işi
ni elimde olmadan sinirden yedim ama iyiki yemişim metobolizmam sapıttı baksana.Sende dene bir istersen gerçekten vücut diyete alışıyor ya.

ya gerçekten benim moralim çok bozuk bunu anladım...sizi çokkkk seviyorum...ama gerçekten kötüyüm ama sizin için zayıflıcam ne pahasına olursa olsun sizin için...nolur dua edin bi 79 göreyim ondan sonrası kolay lütfen.... yokmu bildiğiniz iyi bi ilaç felan bu elmalı krom hiç işe yaramıyo bunu biliyorum...ya of sizide sıktım demii çok özür dilerim...çıkamıyorum işin içinden ya offf sabah iş akşam ev çocuk ben,ruhum mutsuz sizede mutsuzluk verdim çok özür dilerim

ne alakası var güzelim...zaten zor anlarda destek olalım diye burdayız....bizim için diil kendin için yap bunu...

Bak ben bilinçli yapmadım yeme işi
ni elimde olmadan sinirden yedim ama iyiki yemişim metobolizmam sapıttı baksana.Sende dene bir istersen gerçekten vücut diyete alışıyor ya.
valla ben 2 haftadır yapıyorum o işi de diyete giremiyorum :sm_cool: kız bana da patlat 2 dene belki olurkaydirigubbakcemile3

tatlım sakin ol:):) görüceksin yaza istediğin rakamları azıcık sık dişini vücut inatlaşmaya girmiştir bilinç altı zayıflıyacağını beynine yolladığından vücut kendini korumaya almış olabilir bu çok normal bak ben geçen hafta sadece 300 gram verebildim almadım ya onada şükür:):) aynen böyle devam aç kalma kendine eziyet etme yeşil çay iç elma kromu yerine daha sağlıklı

ninanur moralini bozma kardeşim ya ben 90 la diyete başladım tartıya cıktım 92 gösteriyo bugün bi sürü sey yaptım en azından caba göstermek benim moralimi düzeltiyo
hem belki bugün canın sıkkındır üzme kendini emi yarın gel yine konuşuruz :)

Sen bir yere gitme ve önce şu kilo çizelgeni yap bakem adamı hasta etme bi daha yolarım saçını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Bu arada bende kaçtım kızlar malum gece uykusu yok bana oğlum iyileşene kadar öptüm hepinizi yarın tam tekmil burda olsun herkes iyi geceler byyy...

herkese merhaba akşam ızgara et yedim,4yemek kaşıgı pilav birde salata hepsi bukadar 1.5saatte yürüyüş yaptım..

Sen bir yere gitme ve önce şu kilo çizelgeni yap bakem adamı hasta etme bi daha yolarım saçını kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3

Bu arada bende kaçtım kızlar malum gece uykusu yok bana oğlum iyileşene kadar öptüm hepinizi yarın tam tekmil burda olsun herkes iyi geceler byyy...

ii geceler güzelima.s.:1hug:Şeniz

X