Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün iyiydi keyfi yerindeydi pansumandan pansumana ağlıyor o kadarda olacak tabi.Çok zormuş yaaa ağlamaktan sevinemedim bile oğlum erkek oldu diye kaydirigubbakcemile3 Bugün iyiydi ya bende iyiyim.

busecim allah damatlığınıda göstersin inşallah...

bu arada çok moralim bozuk:a015:ben 84 kiloyla başladım o kadar güzel yemek yiyorumk, sabah bi meyve tabağı öğlen 1 kase yoğurt akşam 5 de yarın tabak sebze yemeği ama ben 84.7 olmuşum tartının camını kıracaktım..işte bu kadar dedim olmuyo yapamıyorum yaaaaaa çok kafam karışıkkk sinirlerim alt üstfisfisfis

Bu arada pazar gününden beri sıkı bir diyetteyim 3 öğün yiyorum ve sporumu dün dışında 2 gün yaptım.Ve bu sabah gözlerime inanamadım tartıya çıkayım dedim 81-82 arası gidip geldim.L-carnitinin etkisimi, yoksa vücudumu mu kandırmış oldum o kadar yemenin üstüne, yoksa sünnetmi,uykusuzlukmu... Yani anlamış değilim ama 3 güne 2-3 kilo verirmi insan yaaa... Oğlum iyiydi bugün, tartıda da kilo verdiğimi görüne iyice bir keyiflendim.Bakalım cumaya ne olacak..

kızlar selam ben geldim yerimseniben bugün kendime yediklerimi her gün yazacak bir ajanda ve düzenli tartılabilmek icin baskül aldım he bide keten tohumu aldım 250 gr ama denicem bakalım henüz arastırmadım nasıl kullanılıyor bilen varmı acaba varsa yazsın lütfen aktar toz haline getircekti vaktim yoktu böle tohum olarakta tüketilebiliyomuş öle dedi simdilik bu kadar mesajları okumam 1 saatimi aldı zaten :)

buseciğim geçmiş olsun allah damatlığınıda görmeyi nasip etsin

ninanur şişkinlik olabilir en sağlıklısı haftada 1 tartılmak canım

Amin canım çok sağol bozma moralini adet dönemin falan olabilir.Birde bana bak 1 hafta öküz gibi yedim bu hafta sıkı verdim kendimi metobolizma allak bullak oldu. Yani diyete alışıyor ya vücut şaşırt arada.

busecim hadi gözün aydın oldu bitti:)))))))))))

Canım benim sağol valla oldu ve bitti bende bittim. Benmi sünnet oldum oglummu bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

rondoda öğüterek kullan bence...tv de doktor söylemişti öğütmeden tüketmeyin diye...mideye dokunuyomuş...sindiremiyormuş vücut..

secil çok teşekkür ediyorum ama ben pes ettim ayrılıyorum aranızdan... yeter olmuyo işte ölürsem anca zayıflarım ben...
hepinizi çok sevdim...allah hepinizin yardımcısı olsun...inşallah arada girdiğimde öylesine sizleri okuduğumda ben kendi adıma mutlu olurum...ben bu guruba kendimi laik göremiyorum..
üzgünüm...
hoşcakalınnn

cnm hg bence sen onu rondodan geçir toz hali sindirimi daha kolay oluyor ben sabah 1 tatlı kaşığı alıp ardından su içiyorum 1 tatlı kaşığıda akşam günde 1 çorba kaşığına denk getiriyorum bazıları günde 1 sefer 1 çorba kaşığı yortla beraber tüketiyor

kız valla dövücem şimdiklava:klava:e bende veremiyorum kaç haftadır...bende mi ayrılayım yani...ne alakası var...verirsin neyin eksik senin verenlerden...kafana çok taktığın için oluyo böyle...:mymeka:

Kızım senin heberin yok galiba buranın delisi benim ve adamı hasta etme. Buraya giren kilo verse bilenem çıkamaz burdan. Ben geçen haftadan beri öküz gibi yedim,moralim bozuldu yinede burayı bırakmadım.Sakın haaa....klava:kaydirigubbakcemile

kimse ayrılmıyo topikten bende giderim bak...zaten sıkılıyo içim...kız buse ne biçim delisin sen...bak millet ne diyo...al kız sopayı eline....

canım dur yaaaa
nereye gidiyon nasıl pes edersin sen pes ediyosan ben ne edem bu 102 kilo ileee sakin sakin olllll sakın pes etmek yok şimdi çıkıcaksın burdan ps etcen yarın yicen öbür gün yicen gene kilo alıcan arada vücut durur gaz olunca bazen 1 kilo bile fazla çıkabiliyor gitmek yok biyere bırakmıyoruzzzzzzzz

bak cimcime aldı merdaneyi eline haberin olsun ben tutamam onuklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…