Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eveeet arkadaşlar bir haftadr doğru düzgün menü paylasamadim. Bugün sabah iki haşlanmış yumurta 7 küçük zeytin. 1 YK peynir. 4 grisini.
Öğlen bir elma iki kare bitter cikolata. 3 tane fıstık
Saat 6 gibi Akşam bir köfte yeşillik. Eğer çok acikirsam tarçınlı yogutla yulaf yigecegim.

Su da henüz 3 bardak

Gazamız mübarek olsun

Nur 70 li kilolarda ama çok eskiden beri bu topikte bulunmuşluğu var o yüzden burada yani bizim inmeyi istediğimiz kiloda

Gazamız mübarek olsun

Nur 70 li kilolarda ama çok eskiden beri bu topikte bulunmuşluğu var o yüzden burada yani bizim inmeyi istediğimiz kiloda
Valla ben bu menünün pek kilo verdireceğine inanmayarak başladım bakalım tam uymaya çalışçam verirsem herkese yaycam bu listeyi

sabah geç kalktık öğlen kahvaltı yaptık. domates salatalık bitmiş yeşilliksiz kahvaltı yaptım.
2 yumurta, içinde az kaşar ve peynir çocuklarla birlikte yedik. ekmek farkedemedim fazla yemişimdir.

kiraz sapı çayı birde bebişin kalan elmalı fındıklı mamasından 5 tk

15,30 sütlü kahve 3 incir içine az fıstık ezmesi ve badem

Aynen daha iyiyim Bonus. 79 a kadar ekmeği tüketmeyi düşünmüyorum. Başka türlü kilo veremiyorum. Birr tanıdık 2.3 ayda neredeyse 20 kg vermiş. Sadece ekmeği bırakarak be yürüyüşle. Bir ara sabah 10 da başlayıp akşam 10 a kadar sürekli yiyordum. Sanırım şekerim düşüyordu. Yani 12 saatin belki 9 saati ağzım durmuyordu. Böyle çok şükür dayanabiliyorum

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:5 çubuk kraker,1/2 ayva,az peynir ekmek,3-4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam: Yumurta piyazı(2 yumurtadan)Yemek uygun değildi ve ikindi çok olunca akşam böyle oldu.Piyaz kurtarıcım.☺
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Menüm

9.00 1 haşl yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 2 ince dilim ekmek 1 tk bal domates çay
12.00 4 kare çikolata yeşil çay
15.00 1 kase kereviz yemeği 5 yk haşlanmış tavuk 3 yk yoğurt
17.00 yarım başak 1 tk tahin pekmez 1 bardak tarçınlı süt
20.00 5 köfte 4 yk makarna 1 kase salata

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…