- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Sen ne güzel insansın. Yine muhteşem bir paylaşimGünaydın
Tenekeyi değil içindekini görenlere
Eki Görüntüle 2809097
Amine Busra
bengisu022
Nur1835
lolaxx
misafir1001
@nisan34
@Minik Meleklerim
@Fit mutlu anne
@oynakbasi34
@HasibeG
S Seferye hatun
@huzurunmeraklisi
@musluk suyu
Bugün nasılsın canm.daha iyisindir umarım.Biraz yorgunluk biraz keyifsizlik derken gelemedim
Evet yine aksattım ama saçma menülerdi yazmaya utandım. Neyse şuan itibariyle başlıyorum tekrar. HattaBonus la ortak bir listeye başladık. Ara öğün kahve ve 2 kare çikolatayla. Dukan çayı da hazır arada onu da içicem. Bakalım nasıl bir sonuç çıkacak
Gazamız mübarek olsun
Nur 70 li kilolarda ama çok eskiden beri bu topikte bulunmuşluğu var o yüzden burada yani bizim inmeyi istediğimiz kiloda
Valla ben bu menünün pek kilo verdireceğine inanmayarak başladım bakalım tam uymaya çalışçam verirsem herkese yaycam bu listeyiGazamız mübarek olsun
Nur 70 li kilolarda ama çok eskiden beri bu topikte bulunmuşluğu var o yüzden burada yani bizim inmeyi istediğimiz kiloda
Valla ben bu menünün pek kilo verdireceğine inanmayarak başladım bakalım tam uymaya çalışçam verirsem herkese yaycam bu listeyi
Yapmıyorum pislik yaa. Listeye değil ama sana inanıyorum o yüzden uycam listeye işe yararsa da işte ben de inanmayanlara vercemPislik yapmasana be yiyerek vericez biz
yaaa inşallah yaz sonu olduğun kgda olabilirim. tebrik ederimBana bakın motive olun konu mankeni gibi oldum
Aynen daha iyiyim Bonus. 79 a kadar ekmeği tüketmeyi düşünmüyorum. Başka türlü kilo veremiyorum. Birr tanıdık 2.3 ayda neredeyse 20 kg vermiş. Sadece ekmeği bırakarak be yürüyüşle. Bir ara sabah 10 da başlayıp akşam 10 a kadar sürekli yiyordum. Sanırım şekerim düşüyordu. Yani 12 saatin belki 9 saati ağzım durmuyordu. Böyle çok şükür dayanabiliyorumYemekten sonra başka bişey yemediysen iyi kurtarmışsın gözlemeden
Ekmeksiz olmuş öğünlerin daha mı rahat oluyo böyle? Doyma acıkma açısından?
Sütlaçıda meyve yerine dersek toparlama menüsü için iyi gibi
Güzel olmuş musluk akşam ekmek 3 fazla gelmesin gözüne sabah çok az çünkü.
3 dilim ekmek olunca çorbaya gerek yok zaten
Dengeler o onu sanırımNur1835 çikolata yememiştim ben 1 dilim kek yedim
Dengeler o onu sanırım
Rakibem benim pek umudum yok bu hafta valla sabit olursa şükür diyeceğim. Eksi hissetmiyorum.Rakibem yarını merak ediyorum. Bakalım sonuç ne olacak???
Allaha şükürBugün nasılsın canm.daha iyisindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?