- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Kendini ne zaman iyi hissedersen başla canim once iyileş25 Mart Perşembe
Kahvaltı hazırlamaya üşendim
1 kase- sütle tam buğdaylı mısır gevreği
Ceviz
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
3 tane peynirli börek
Acı biber turşusu
Ayran
Su 2 lt anca olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor yok
Biliyorum çok çok çok kötü menü hiç perşembe menüsü değil ama hiç birşeye halim yokk akşama kadar oğlan uyudugunda uyudum uyanıkken uzandım hep
Rakibem benim pek umudum yok bu hafta valla sabit olursa şükür diyeceğim. Eksi hissetmiyorum.
Allaha şükür
25 Mart Perşembe
Kahvaltı hazırlamaya üşendim
1 kase- sütle tam buğdaylı mısır gevreği
Ceviz
Ara
1 elma
1 portakal
Akşam
3 tane peynirli börek
Acı biber turşusu
Ayran
Su 2 lt anca olmuştur yatana kadar içerim daha
Spor yok
Biliyorum çok çok çok kötü menü hiç perşembe menüsü değil ama hiç birşeye halim yokk akşama kadar oğlan uyudugunda uyudum uyanıkken uzandım hep
Nasıl da iyi tanıyorsun beniÇok iyi niyetlisin bana karşıiçimden bi ses diyor ki yarın böyle olmaz
Menü harika ama su cok az tabi dukan kac litre bilemiyorumBugünün menüsü
Kahvaltı 1 yumurta 1 büyük dilim ekmek diyim tam emin değilim labne peynir köy peyniri bal kaymak
4 gibiydi sanırım sade nescafe yanında 2 parça çikolata
6.30 7.30 arası 1tabak etli taze fasulye 1 dilim ekmek 1 büyük kase salata
9 gibi 6 tane fındık 2 badem 1 kayısı 1 incir ve çay
1 litre dukan çayındab 1 bardak kadar kaldı onu da içerim birazdan
1 litre su olmamıştır sanırım
1 litre dukan 1 litre su 1 litreden fazla da siyah çay :) çay içmekten su içemiyorum ki 0.5 lik bi şişe aldım yanıma uyuyana kadar içerim inş.bakalımMenü harika ama su cok az tabi dukan kac litre bilemiyorum
Oooo siyah cay miktarı cok fazlaymış1 litre dukan 1 litre su 1 litreden fazla da siyah çay :) çay içmekten su içemiyorum ki 0.5 lik bi şişe aldım yanıma uyuyana kadar içerim inş.bakalım
Evet azaltmam lazım ama işte alışkanlık malesef anca kendime getiriyo beniOooo siyah cay miktarı cok fazlaymış
Kahvaltı çeyrek tost
Öğlen salatalık 1 kase yoğurt
Akşam
Mercimek çorbası az yağlı mantar sote 1 dilim ekmek koca kase salata.
2 litre su
Kahvaltıdan sonra kaçamak yaptım pişman oldum ama iş işten geçmişti
GofretNeymiş neymiş
2 tane ondan. Bildiğin çikolatalı gofret amaKaç tanebi gofret için mi bu üzgün surat
2 tane ondan. Bildiğin çikolatalı gofret ama
Geçmiş olsun cnmSlmlar kızlar hiç gelemedim dün çok kötüydüm bulantı, halsizlik, karın ağrısı derken baktım hiç kalkamıyorum annemlere geldik cocukalra baktılar bende dinlendim şükür bugün bira daha iyiyim bulantı karın ağrısı yok ama halsizlik devam sizler nasılsınız sauna takım sipariş ettim bu arada
Geçmiş olsun cnm yanlış okumadiysam tahlilleri temiz çıktı demiştin.Uğrayamadım eyi günler
Küçük kızım rahatsız dünden beri onunla ilgileniyorum.
Bugün dr götürdüm sonuçları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?