Yarım kiloluk paketleri var vakumlu baya gidiyo şu işlerim bitsin konuştukça canım istediMarkete gidince bı bakayım filtre kahve bulabilirsem alayım
Ya bakayım canım insAllah tamamYarım kiloluk paketleri var vakumlu baya gidiyo şu işlerim bitsin konuştukça canım istedi
Afiyet olsun canımAkşam yemegimi yedim
Kabak salatalik yogurt keten tohumu
Gelemiyorum hiç yüzüm yokGelmiyosun ki...
Benim de aparat yok. Şimdi hindiba aldım sıcak suya koyuyorm çok pratikNeyde demliyosun. Benim aparat olmadigi icin almiyorum. Ama granulden daha iyi diyor herkes
Canım o kadar emeğine yazık. Yiyoruz da ne oluyor sonra misliyle zahmet çekiyoruzGelemiyorum hiç yüzüm yok
Bu ara maymun istahliyim herşey olsun istiyorum. Ama hiçbir şey olmuyor
Güzel menü bence canım afiyet olsunSabah çeyrek tost az peynirli kekikli 7 8 zeytin
Öğlen 1 küçük havuç bir kase yoğurt 4 tane sarma
Akşam ıspanak yemeği bir kase yoğurt 3 dilim ince ekmek. Yemeğin yanına çorba falan yapamadım.
Az önce de sade soda
Saol canımGüzel menü bence canım afiyet olsun
Sütlaç dışında iyi menü. Afiyet olsun24 Mart Çarşamba
Kahvaltı
1 kucuk haşlamış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Kuru biber kavurma
Ara (komşuya indim 5 dk ısrar etti)
1 kaşık kısır
Salatalık
1 tane fırın sütlaç
Akşam
1 kase tarhana çorbası
6-7 yaprak sarma
Yoğurt
Su 2 lt geçer
Spor yok
Güzel menü afiyet olsunSabah çeyrek tost az peynirli kekikli 7 8 zeytin
Öğlen 1 küçük havuç bir kase yoğurt 4 tane sarma
Akşam ıspanak yemeği bir kase yoğurt 3 dilim ince ekmek. Yemeğin yanına çorba falan yapamadım.
Az önce de sade soda
Kullanan samimi arkadaşlarım var çok faydasını görmüşler. Arkadaşm 84 ten 62 ye düşmüş. 5 6 ayda hala o kg da yıllardır. Benim dizimde bir sorun var o yüzden her gün giyiniyorum. 3 5 kg daha verip daha sık giyinirimFaydasını gördün mü peki canım
Nasıl yapıyorsunuz frenc presle canım
Akşam aç kalmışsın sanki. Keşke bir sebze pişirseydin kendineİyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,biber sos,1 ceviz ,1 çay kaşığı kaymak, 1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:Sade kahve,2-3 yemek kaşığı süzme
Akşam: 1/3 gözleme, 1 kase yoğurt, 5-6 çubuk kraker
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Saol canımSütlaç dışında iyi menü. Afiyet olsun
Sabahtan akşama kadar mı yoksa Spor yaparken mi giyiyorlardi sadece canımKullanan samimi arkadaşlarım var çok faydasını görmüşler. Arkadaşm 84 ten 62 ye düşmüş. 5 6 ayda hala o kg da yıllardır. Benim dizimde bir sorun var o yüzden her gün giyiniyorum. 3 5 kg daha verip daha sık giyinirim
Gözleme olunca yemeyeyim dedim.Akşam aç kalmışsın sanki. Keşke bir sebze pişirseydin kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?