- 10 Ocak 2021
- 294
- 704
- 18
- 32
Hakikaten yazdıkça me
Bende çok seviyorumÇok seviyorum bayılıyorum onlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakikaten yazdıkça me
Bende çok seviyorumÇok seviyorum bayılıyorum onlara
Çok güzellermisBunlarda benim karanfillerim
Hakikaten yazdıkça me
Bende çok seviyorum
Sırtın falanda yımışar iyi olurKızlar benim sauna takım geldi yıkarım akşama kurursa hemen bı deneme yaparım bklm yeterince terletiyor mu![]()
Aman terli kalma canim gule gule giyKızlar benim sauna takım geldi yıkarım akşama kurursa hemen bı deneme yaparım bklm yeterince terletiyor mu![]()
Ay insAllah belki faydası olur cidden terleyince bklmSırtın falanda yımışar iyi olur![]()
Saol cnm aynen dikkat etmek lazımAman terli kalma canim gule gule giy
Ay ne kadar güzel. Ben de çok severim çiçekleri. İlk fırsatta balkonumu çiçekler koymayı düşünüyorumHakikaten yazdıkça me
Bende çok seviyorum
Ben de yakın zamanda aldım. Çok güzel terletiyor.Ay insAllah belki faydası olur cidden terleyince bklm
Saol cnm aynen dikkat etmek lazım
Neyde demliyosun. Benim aparat olmadigi icin almiyorum. Ama granulden daha iyi diyor herkesKızlar gün içinde filtre kahve içün baya tok tutuyor. Beni biraz frenliyor siz de bir deneyin isterseniz
Neyde demliyosun. Benim aparat olmadigi icin almiyorum. Ama granulden daha iyi diyor herkes
Eşim evde eskiyi kullan deyip duruyodu geçen gün kırıldıFrenç preste yapıyorum ben al bi tane bitki çayı içinde çok iyi oluyo a101 e gelmişti geçen hafta baya uygundu
Aman markayi napayim işimi görsün yeterBaya pahalı olanları da var makul olanları da
Faydasını gördün mü peki canımBen de yakın zamanda aldım. Çok güzel terletiyor.
Nasıl yapıyorsunuz frenc presle canımFrenç preste yapıyorum ben al bi tane bitki çayı içinde çok iyi oluyo a101 e gelmişti geçen hafta baya uygundu
Filtre kahveyi koyup yavaş yavaş kaynamış suyu döküyorum demlenince içiyorumFaydasını gördün mü peki canım
Nasıl yapıyorsunuz frenc presle canım
Markete gidince bı bakayım filtre kahve bulabilirsem alayımFiltre kahveyi koyup yavaş yavaş kaynamış suyu döküyorum demlenince içiyorum