• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şuradaki bildirimi görünce içim cız ediyor yüreğim hopluyor ama kaçış yok.
Menü berbat ötesi berbat
Sabah tost çeyrek ekmek
Öğlen 2 tane minik gofret :KK43:
Akşam 5 te bir tabak makarna :KK43:
Su içmeyi de unuttum. Ama çay içmeyi unutmuyorum nasıl oluyorsa 2 demlikte çay içtim :KK43:

Öff nasıl utanıyorum şuan var ya. Bir yığın sebze aldım salata malzemesi aldım ama yapamadım yemek :KK43: makarnayı da çocuk istedi diye yaptım yorulunca iş arasında yedim :KK43:
Cezam neyse uygula acayip hakediyorum Bonus Bonus :KK43:

Şuradaki bildirimi görünce içim cız ediyor yüreğim hopluyor ama kaçış yok.
Menü berbat ötesi berbat
Sabah tost çeyrek ekmek
Öğlen 2 tane minik gofret :KK43:
Akşam 5 te bir tabak makarna :KK43:
Su içmeyi de unuttum. Ama çay içmeyi unutmuyorum nasıl oluyorsa 2 demlikte çay içtim :KK43:

Öff nasıl utanıyorum şuan var ya. Bir yığın sebze aldım salata malzemesi aldım ama yapamadım yemek :KK43: makarnayı da çocuk istedi diye yaptım yorulunca iş arasında yedim :KK43:
Cezam neyse uygula acayip hakediyorum Bonus Bonus :KK43:

Musluğum yaa kendini üzmekle olmuyo canım benim üzme lütfen.

Olucak inşallah yazdıkça yazdıkça düzelicez inşallah.
Hepimizin inişli çıkışlı oluyo bu süreçleri burda hep hassas bünyeleriz yemekle bozmuşuz ruhumuzu düzeltmesi kolay değil ama çok zorda değil.

Yarına ne pişirelim onu planlayalım emi?

Musluğum yaa kendini üzmekle olmuyo canım benim üzme lütfen.

Olucak inşallah yazdıkça yazdıkça düzelicez inşallah.
Hepimizin inişli çıkışlı oluyo bu süreçleri burda hep hassas bünyeleriz yemekle bozmuşuz ruhumuzu düzeltmesi kolay değil ama çok zorda değil.

Yarına ne pişirelim onu planlayalım emi?
Bu ara moralim bozuk yine yemeğe sardım ama yine firenlenmeye çalışıyorum kendimi. Doktor randevusu da iptal olmuş çalışma saatleri değişmiş. Başka randevuda bulamadım ona da canım sıkıldı. :/

Ispanak var pırasa var mantar var. Bilemedşm bende hangisini yapayım. Mantar sote yapayım yanına salata dedim ama bilemedşm ki. 🙈

Bu ara moralim bozuk yine yemeğe sardım ama yine firenlenmeye çalışıyorum kendimi. Doktor randevusu da iptal olmuş çalışma saatleri değişmiş. Başka randevuda bulamadım ona da canım sıkıldı. :/

Ispanak var pırasa var mantar var. Bilemedşm bende hangisini yapayım. Mantar sote yapayım yanına salata dedim ama bilemedşm ki. 🙈

Çorba ve mantar olur ama ıspanak daha çabuk bozulur hani öncr onu yapmak istersen zeytinyağlı veya yumurtalı çok güzel olur

Çorba ve mantar olur ama ıspanak daha çabuk bozulur hani öncr onu yapmak istersen zeytinyağlı veya yumurtalı çok güzel olur
Ispanağı temizleyip buzluğa atarım diye düşündüm. Gözüm de büyüyor o iş :/ çorba ne çorbası yapcan sen 👀
Bende az içiyorum dürtelim birbirimizi inş.
Ölmiycek kadar içiyorum bi bardak 😃
1 bardak mı? Başım ağrıyor benim az çay içince bağımlısıyım :D

Ispanağı temizleyip buzluğa atarım diye düşündüm. Gözüm de büyüyor o iş :/ çorba ne çorbası yapcan sen 👀

1 bardak mı? Başım ağrıyor benim az çay içince bağımlısıyım :KK70:

Mercimek yeni bitti yayla çorbası yaparım heralde yağ yakarım üstüne bide off nalet gele iştahımıza

Kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum 😩

Kızlar ya aylardır doğumdan sonra geçmeyen sırt ağrım var deli oluyorum artık feci bı durum geçmiyor nete bakmamaya çalışıyorum direk toprak atın moduna girerim yoksa diye ama artık ciddi bı durum olduğunu düşünüyorum nedense ortopedi ya da fizik tedaviye gidilmeli diyor nette fizik tedaviye aldım randevu bakalım ne diyecek dinlenince geçmiyor kesinlikle sabah ağrı ile uyanıyorum ağrıyla uyuyorum 😩
Sezeryan mı oldu doğum? Benim de spinal sezeryan dan sonra 1 sene sürdü.

Doğum emzirme derken omurilik çok zorlanıyor boyun fıtığı boyun düzleşmesi vs olabilir yastık yatak değiştir farkediyomu diye bak bakalım zaten gidicekmişsin

Back
X