• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Eklentiler

• IMG20210324094419.webp
    IMG20210324094419.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 21
Geceye göre idare eder ama hala var cnm senin dediğin hareketi yapicam gece biraz yaptım yaparken bı rahatlama geliyor sonrası gene ağrı

Vardır orda bişey annen yakın dimi bardak çekseniz falan? Kas gevşeticiler iyi gelir de süte geçer tavsiye edemiyorum o yüzden.
Sırt boyun esnetme hareketleri dene bakalım sıcak bişey koy

Geceye göre idare eder ama hala var cnm senin dediğin hareketi yapicam gece biraz yaptım yaparken bı rahatlama geliyor sonrası gene ağrı
Çok geçmiş olsun canm. Bel diz ağrısı biraz kg da etkiliyor. Benim dizim ara ara ağrıyor. Sırf bu yüzden bile kg vermem gerekiyor

Vardır orda bişey annen yakın dimi bardak çekseniz falan? Kas gevşeticiler iyi gelir de süte geçer tavsiye edemiyorum o yüzden.
Sırt boyun esnetme hareketleri dene bakalım sıcak bişey koy
Kaş gevşetici kullandım daha önce eczaneden emzirdigim söyleyip almıştık ama hareketler daha fazla ise yarar sanırım saolasin cnm
Çok geçmiş olsun canm. Bel diz ağrısı biraz kg da etkiliyor. Benim dizim ara ara ağrıyor. Sırf bu yüzden bile kg vermem gerekiyor
Saol cnm aynen öyle bende o yüzden vermem gerek

Back
X