Gecmis olsun canim neden olduki acabaSlmlar kızlar hiç gelemedim dün çok kötüydüm bulantı, halsizlik, karın ağrısı derken baktım hiç kalkamıyorum annemlere geldik cocukalra baktılar bende dinlendim şükür bugün bira daha iyiyim bulantı karın ağrısı yok ama halsizlik devam sizler nasılsınız sauna takım sipariş ettim bu arada
Bilmiyorum ki cnm vala salgın var herhlde herkeste var aynı şikayet bu araGecmis olsun canim neden olduki acaba
Aman allah korusun canim. Dikkat et kendine. Cocuklardan kendimize bakamiyoruz kiBilmiyorum ki cnm vala salgın var herhlde herkeste var aynı şikayet bu ara
Allah şifa versin canım.Uğrayamadım eyi günler
Küçük kızım rahatsız dünden beri onunla ilgileniyorum.
Bugün dr götürdüm sonuçları bekliyorum
Nesi var geçmiş olsunUğrayamadım eyi günler
Geçen hafta değil dün akşam ateslendi. İdrar enfeksiyonu varmış mahvolduk yaAmine Busra senin çocukta ateşliymiş dememiştin geçmiş olsun
Zamanında burda yusra her hastalandiginda paylasiyodum dedim artik hastalik anlatmiyim
İnsallah iyidir cabucak iyilessinlerYok ya olur mu geçmiş olsun tekrar hafif ateş bizimki çok değil test yapıldı bakalım sonuç bekliyoruz
Aynen öyle cnm vala aminAman allah korusun canim. Dikkat et kendine. Cocuklardan kendimize bakamiyoruz ki
Hadi hayırlısı ben yapamamıştım nasıl yapıyon soteleyip yoğurtla yemiştim benBen 3 günlük kabak detoksuna başladım. 92.4 ile. Bakalım bir fayda saglayacak mi? İlk kabağımı yapicam şimdi
Geçmiş olsun cnm hayırlı sonuçlar olsun insAllahUğrayamadım eyi günler
Saol cnm Allah razı olsun kesinlikleAllah şifa versin canım.Fit mutlu anne sana da çok geçmiş olsun canm. İyi ki annene yakınsın
Ne bilim cnm vala bana da öyle geldi başta ama hala halsizim ben onun dışında iyi hissediyorum adet olmadım acaba diyecek bı durumda olmadı ama bu halsizlik düşündürdü beniFit mutlu anne geçmiş olsun üşütmeye de benziyo sanki
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çocukların hastalığı insanı daha çok yoruyorGeçen hafta değil dün akşam ateslendi. İdrar enfeksiyonu varmış mahvolduk ya
Aynen öyle cnm vala amin
Hadi hayırlısı ben yapamamıştım nasıl yapıyon soteleyip yoğurtla yemiştim ben
Geçmiş olsun cnm hayırlı sonuçlar olsun insAllah
Saol cnm Allah razı olsun kesinlikle
Ne bilim cnm vala bana da öyle geldi başta ama hala halsizim ben onun dışında iyi hissediyorum adet olmadım acaba diyecek bı durumda olmadı ama bu halsizlik düşündürdü beni
Ayy çok geçmiş olsun canım ya çocukların hastalığı insanı daha çok yoruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?