Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bana verilen liste bu,
Perşembe başladım 95.1 ile cuma Konya’ya gittim uyumadım pek ama bozmadım da
Bu sabah 93.2 oldum

ilk 5 kilo kolay gidiyor da sonrası zor :/

Eklentiler

• 932B392C-4132-427B-A8DC-64F9D8BA7ACA.webp
    87,7 KB · Görüntüleme: 32
Bana verilen liste bu,
Perşembe başladım 95.1 ile cuma Konya’ya gittim uyumadım pek ama bozmadım da
Bu sabah 93.2 oldum

ilk 5 kilo kolay gidiyor da sonrası zor :/
Canim ilki sonu yok, sen uydukça gidiyor. Ekimden beri verdigim 19 kg oldu. İte kaka verdim işte ocak Şubat'ta dikkat etsem 25e tamamlayabilirdim bundan sonra devam

Günaydın Bonus um. Evet uğramamışım inşallah daha sık gelirim. En azından her akşam menü paylaşırım.

Dün çok saçma geçti. Kahvaltıda 2 dilim ekmek peynir yumurta sucuk bal kaymak yedim

Kahvaltıdan 2 saat sonra falandı birden çok aç hissettim dolapta ufak bi tabak bulgur pilavı vardı ve bi an gözüm döndü resmen onu ekmekle yedim

Sonra kv çağırdı börek yapmış 1 dilim yedim saat 5 gibiydi ama çok yağlıydı ve çok rahatsz etti daha bişe yemeden uyurum dedim ama uyuyaöadım bi kase yoğurt yedim öyle uyudum

Canim ilki sonu yok, sen uydukça gidiyor. Ekimden beri verdigim 19 kg oldu. İte kaka verdim işte ocak Şubat'ta dikkat etsem 25e tamamlayabilirdim bundan sonra devam

inşallah bu sefer uyacağım ya, sürekli bi bahene
yıllardır 86 nın altına bi inemedim

İyi akşamlar kızlar.
Bugün 2 ayrı denetleme vardı birine geldiler birine gelmediler. Yoğunluk hiç bitmiyor maşallah biri bitiyor biri basliyor.

Bugünkü menüm .
9 filtre kahve
11 türk kahvesi
13.30 hurma ve fındık
16 filtre kahve
19 taze fasülye çiğ köfte
21 soda
Çay demledim birazdan çay icerim

Slmlar kızlar hiç gelemedim dün çok kötüydüm bulantı, halsizlik, karın ağrısı derken baktım hiç kalkamıyorum annemlere geldik cocukalra baktılar bende dinlendim şükür bugün bira daha iyiyim bulantı karın ağrısı yok ama halsizlik devam sizler nasılsınız sauna takım sipariş ettim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…