- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
Bonus bu duyguyu yaşaman çok normal. Ömrünün sonuna kadar da kalacak. Bak babam 78 yaşında heralde 50 yıl olmuştur annesini kaybedeli. Geçen bahsetti sadece annem dedi gözlerini doldu. Olumlu taraflarını düşüneceksin en azından anneni hatırlıyorsun biliyorsun anıların var.. 1.sınıf öğrencim vardı annesini kaybetmişbir defasında parmağını kapıya sıkıştırdı anne diye bir çığlık attı. Hiç birşey yapamadım sadece sarıldım .o yaşta o acıyla nasıl başedecek ve annesinin sesini bile hatırlamıyordur. Sen diyorsundur sesi kulağımda hala. Buna hasret olan kişiler bile var.Öyle bengisu bazen koyveriyorum bazende tutuyorum kendimi.
Bugün annemin evindeydim temizledim istediği gibi içime oturdu görmeyişi.
Allahın takdiri elden bişey gelmiyo
Zaman gecse de acın en taze yerinde hep kalbine dokunacak. Allah şefaatçi eylesin o melek şimdiBen de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.
Ahh canım ne büyük heveslerle ne büyük umutla bekliyorduk ilk bebişindi, melek oldu hepimizin içi yandı çok üzüldük ....Ben de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.
Bende yarin sekersiz 21 gune basliyorum
Bende başlayabilirim sanırım şekersiz 21 güne yoksa olmayacakBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Allah rahmet eylesin şefaatçin olsun insAllah canım çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın sizlere saatlik sıhhat versin insAllahBen de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.
İnan bütün çevrem aynı korkuyu yaşıyordu. Ablam demişti sen bir doğurdun biz 9 doğurduk diyeAhh canım ne büyük heveslerle ne büyük umutla bekliyorduk ilk bebişindi, melek oldu hepimizin içi yandı çok üzüldük ....
Sonra senin ikinci hamileliğin ve korkuların belli etmesekte 9 ay hiç aklımdan çıkmadın, sonunda sağlıkla bebeğini kucağına aldın. Çok şükür bu günümüze hayat daha bize neler gösterecek yaşayıp göreceğiz bakalım bundan sonrası sağlık olsun gerisi halloluyor bir şekilde
Maşallah sana müthiş farkBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Ya valla bir keyifsizlik var üstümde son zamanlarda yoruluyorum. E bir de çok adapte de olamıyorum diyete o da moralimi bozuyor.Sende bi haller var gibi kulağıma söyle istersen
HoşgeldinGünaydın kızlar
Eveeeet yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm daha aktif olucam insAllah hatadır çok ugrayamadim
Hoşbuldum canımHoşgeldin
Günaydın canım amin insAllah
Süper canım
Hadi hayırlısıGünaydın bende dün 94 le basladim sekersize gazam mubarek ola
Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2
3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi amaev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım
Sağol canım ay vala ben çokta anlamıyorum aslında ama işte uğraşmak hoşuma gidiyor çoğu çiçek tutturamiyorum bile telgraf çiçeğim vardı o kurumuş kurumayan dallarından sanırım yeniden ekerim kılıç, kaktüs, aleovera var geçen marketten çuha çiçeği yemiş ondan almıştım biri solmuşKolay gelsin ne çiçeğin var? Tam bakım budama zamanı
Sağol canım ay vala ben çokta anlamıyorum aslında ama işte uğraşmak hoşuma gidiyor çoğu çiçek tutturamiyorum bile telgraf çiçeğim vardı o kurumuş kurumayan dallarından sanırım yeniden ekerim kılıç, kaktüs, aleovera var geçen marketten çuha çiçeği yemiş ondan almıştım biri solmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?