Bildirim gelmedi nerde topiğinBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirim gelmedi nerde topiğinBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Eyi diyelim eyi olalım be ya
az önce diyetisyen ile konuştum
salı günü ilk randevum
spor için de kardeşimi ayarladım beni zorlaması açısından
evde ki tüm abur cubur ve benzerleri imha edildi
geriye azim kaldı...
Nerdesin sen kaç aydır niye yoktun?
Öyle mi dersin..inan girdikçe yazıyorum bu ara herşeyden vazgeçmiş gibiyim bu hallerim herkesi yıldirdi
sizler nasilsiniz ?
nerdeydim , nerdeydiiiimm
en son yiyordum
yok yaa cok zor bi homeofisi dönemiydi
çok ükür işler bitti 2 ay kafa rahat, bari kendimi adam edeyim dedim
bahanemde kalmadı![]()
nerdeydim , nerdeydiiiimm
en son yiyordum
yok yaa cok zor bi homeofisi dönemiydi
çok ükür işler bitti 2 ay kafa rahat, bari kendimi adam edeyim dedim
bahanemde kalmadı![]()
hatırladım![]()
yaaaaaaaa, başınız sağolsun canımmm benimmmSeninle paylaşamadım yoktun kaybettim annemi.
yaaaaaaaa, başınız sağolsun canımmm benimmm
mekanı cennet olsun inşAllah, nurlar içinde yatsın.
ben maalesef okumadım o tarafları, hakkını helal et
Yoktun ki zaten helal olsun bende yok gibiydim. İnsan sevdiği birini görünce duygulanır öyle oldum bende şimdi
Çok güzel fark var canım. Hiç bildirim gelmedi topiginden etiketle bizi canımBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Ahh Bonus çok zor gerçekten acını içimde hissedyrm o kaybettik kelimesi ne kadar ağurbir duygu taşıyor bilirim.Seninle paylaşamadım yoktun kaybettim annemi.
Ahh Bonus çok zor gerçekten acını içimde hissedyrm o kaybettik kelimesi ne kadar ağurbir duygu taşıyor bilirim.