• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar 💜

Uğrayamadım bugün babamdaydım.
Deli gibi yedirdi sağolsun işe verdim kendimi havada güzeldi epey yoruldum.

Amine Busra Amine Busra etiket hatırlamıyorum ki hiç görmedim çok bildirim oluyo bazen kaçıyo gözümden bulurum ben şimdi

Öyle mi dersin 🙄 ..inan girdikçe yazıyorum bu ara herşeyden vazgeçmiş gibiyim bu hallerim herkesi yıldirdi 🤦🏼‍♀️sizler nasilsiniz ?

Minik bak bozuluyorum sana valla ya tam azcık iyi gibi olmaya başlamıştın neden yine vazgeçiş?

Başka minik mi var dünyada kimden vazgeçiyosun öyle hey yavrum bi tanesin teksin başka yoksun.

yaaaaaaaa, başınız sağolsun canımmm benimmm
mekanı cennet olsun inşAllah, nurlar içinde yatsın.

ben maalesef okumadım o tarafları, hakkını helal et

Yoktun ki zaten helal olsun bende yok gibiydim. İnsan sevdiği birini görünce duygulanır öyle oldum bende şimdi

Ben yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi 😅🥰

Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Çok güzel fark var canım. Hiç bildirim gelmedi topiginden etiketle bizi canım

Ahh Bonus çok zor gerçekten acını içimde hissedyrm o kaybettik kelimesi ne kadar ağurbir duygu taşıyor bilirim.

Öyle bengisu bazen koyveriyorum bazende tutuyorum kendimi.
Bugün annemin evindeydim temizledim istediği gibi içime oturdu görmeyişi.

Allahın takdiri elden bişey gelmiyo

Ben de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.

Back