• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle bengisu bazen koyveriyorum bazende tutuyorum kendimi.
Bugün annemin evindeydim temizledim istediği gibi içime oturdu görmeyişi.

Allahın takdiri elden bişey gelmiyo
Bonus bu duyguyu yaşaman çok normal. Ömrünün sonuna kadar da kalacak. Bak babam 78 yaşında heralde 50 yıl olmuştur annesini kaybedeli. Geçen bahsetti sadece annem dedi gözlerini doldu. Olumlu taraflarını düşüneceksin en azından anneni hatırlıyorsun biliyorsun anıların var.. 1.sınıf öğrencim vardı annesini kaybetmişbir defasında parmağını kapıya sıkıştırdı anne diye bir çığlık attı. Hiç birşey yapamadım sadece sarıldım .o yaşta o acıyla nasıl başedecek ve annesinin sesini bile hatırlamıyordur. Sen diyorsundur sesi kulağımda hala. Buna hasret olan kişiler bile var.

Ben de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.
Zaman gecse de acın en taze yerinde hep kalbine dokunacak. Allah şefaatçi eylesin o melek şimdi

Neyse menümü de yazaym

Kahsaat 11 1 yumurtayla menemen 1 haş yumurta
Yarım d ekmek
3 zeytin Çökelek yoğurt 1 d peynir

Ara 4
Sade kahve
3 gün kurusu kayısı
5.10 çiğ badem
Akşam 7.30
1.5 kase nohutlu bamya
1 tabak yoğurtlu kuru patlıcan yemeği
Su 2 lt yakın
Spor 1 saat yürüdüm

Ben de dün bahçeye gittim badem ağacları çiçek açmış. Bir ağaç var kocaman 5 yıl önce arabayı durdurup önünde fotoğraf çektirdim tam martın ortasıydı yine. 9 aylık hamileydim. Heralde 37.haftamdı.o kadar neşeli o kadar mutluydum ki. Bugün yarın kızım doğar Zeynep imi kucağıma alırım diyordum. Eşime dönüp şimdi karnımda bir dahakine kucağımda foto çekerim dedim. Ama nasip olmadı. Hiç göremedim bile. 26 martta doğum yapmıştm. Doğum günü kaybettiğim gün olarak kaldı.
Ahh canım ne büyük heveslerle ne büyük umutla bekliyorduk ilk bebişindi, melek oldu hepimizin içi yandı çok üzüldük ....

Sonra senin ikinci hamileliğin ve korkuların belli etmesekte 9 ay hiç aklımdan çıkmadın, sonunda sağlıkla bebeğini kucağına aldın. Çok şükür bu günümüze hayat daha bize neler gösterecek yaşayıp göreceğiz bakalım bundan sonrası sağlık olsun gerisi halloluyor bir şekilde

Bende yarin sekersiz 21 gune basliyorum
Ben yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi 😅🥰

Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Bende başlayabilirim sanırım şekersiz 21 güne yoksa olmayacak
Bana ds bildirim gelmedi ya da gözümden kacti sanırım canım bakarım şimdi fark var 🤩 bombol olduğunu da görücez o tunigin insAllah 🤗
Allah rahmet eylesin şefaatçin olsun insAllah canım çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın sizlere saatlik sıhhat versin insAllah 🤲

Günaydın kızlar 🤗
Eveeeet yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm daha aktif olucam insAllah hatadır çok ugrayamadim 😌

Ahh canım ne büyük heveslerle ne büyük umutla bekliyorduk ilk bebişindi, melek oldu hepimizin içi yandı çok üzüldük ....

Sonra senin ikinci hamileliğin ve korkuların belli etmesekte 9 ay hiç aklımdan çıkmadın, sonunda sağlıkla bebeğini kucağına aldın. Çok şükür bu günümüze hayat daha bize neler gösterecek yaşayıp göreceğiz bakalım bundan sonrası sağlık olsun gerisi halloluyor bir şekilde
İnan bütün çevrem aynı korkuyu yaşıyordu. Ablam demişti sen bir doğurdun biz 9 doğurduk diye 🙂

Ben yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi 😅🥰

Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Maşallah sana müthiş fark :nazar: Bu arada bana da bildirim gelmedi.
Sende bi haller var gibi kulağıma söyle istersen :sus:
Ya valla bir keyifsizlik var üstümde son zamanlarda yoruluyorum. E bir de çok adapte de olamıyorum diyete o da moralimi bozuyor.
Günaydın kızlar 🤗
Eveeeet yeni hafta hepimize güzellik getirsin eve cumartesi döndük hafta sonunu da atlattık artık yine başlangıç zamanı 3 hafta kacamaksiz, sağlıklı menülerle ilerlemek istiyorum şu 18 günü ne kadar hasarla atlattım ilerleyen saatlerde görücez bklm daha aktif olucam insAllah hatadır çok ugrayamadim 😌
Hoşgeldin

Günayydınn 💜
Huzurlu haftalar 🍀

2e1a44861132230c8a9c6e5631305bde.webp

Amine Busra Amine Busra
bengisu022 bengisu022
74FRIDA 74FRIDA
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
oynakbasi34 oynakbasi34
Mthn83 Mthn83
Bulamiyorum Bulamiyorum
S Seferye hatun
@Matmatass
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi

Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi ama😌 ev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım 😢

Evet bildirimimi yapayım
22 Şubat Pazartesi
86.4
15 Mart Pazartesi
89.2

3 hafta bana +2.8 olarak döndü wc çıkamadım gerçi ama😌 ev işlerini hallettim oğlan emdi uyudu bende çayımı demledim yumurta haşlıyorum güzel bı kahvaltı yapalım kızımla sonrasında belki oğlan durursa mutfak dolaplarını silerim camasir katlanacak her yer iş çiçeklerin bakımı var kurumuş onları halletmem lazım 😢

Kolay gelsin ne çiçeğin var? Tam bakım budama zamanı

Kolay gelsin ne çiçeğin var? Tam bakım budama zamanı
Sağol canım ay vala ben çokta anlamıyorum aslında ama işte uğraşmak hoşuma gidiyor çoğu çiçek tutturamiyorum bile telgraf çiçeğim vardı o kurumuş kurumayan dallarından sanırım yeniden ekerim kılıç, kaktüs, aleovera var geçen marketten çuha çiçeği yemiş ondan almıştım biri solmuş

Sağol canım ay vala ben çokta anlamıyorum aslında ama işte uğraşmak hoşuma gidiyor çoğu çiçek tutturamiyorum bile telgraf çiçeğim vardı o kurumuş kurumayan dallarından sanırım yeniden ekerim kılıç, kaktüs, aleovera var geçen marketten çuha çiçeği yemiş ondan almıştım biri solmuş

Kurumadıysa açar tabi yeniden
Çuha çok dayanmıyo ama sıcaklara kadar durur

Back
X