- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Cok gecmis olsun ya üzüldüm bu kadar acı çekmene. Fizik tedavi genelde sonuc verir insallah gerek kalmaz ameliyata da
Bir de kol surekli kullaniliyor tabi isinde zor Allah yardim etsin
Ne guzel boyle bir evlat yetistirmissin. İnsallah tez vakitte şifa bulSağ olasın canımGerçekten fena hele gece daha da azıyor ağrı ve resmen sabahliyorum devletten randevu bulamadım sadece çok uzak bir hastanede vardı eşim yol masrafı aynı kapıya çıkar buralarda uygun bir yer buluruz nasılsa dedi hani bir iki gün bir şey de değil ki arkadaşından ödünç alalım arabasını birde istemiyorum da açıkçası emanet arabayla iş yapmak Sağ olsun arkadaşı her zaman der al araba senin diye ama bana göre olmaz
Allah'tan kızlar her işi yapıyor büyük zaten otur ben yaparım diyor ve yemekleri bile kendi yapiyorama hem ağrı hemde üzülüyorum sanki çocuğumu kullanıyormuş gibi oluyorum diye
Allah razı olsun duş alacaksan ben yardımcı olurum zorlama kendini diyor
Bu minnoş çok tatlıymış tam yemelik :) Allah bağışlasın canımAkşam yemeği
1 kepce yoğurtlu corba
1 tabak karnabahar yemegi
1 dilim ekmek
Salata
Semizotu yogurtlusu
Sağolasın inşallahBu minnoş çok tatlıymış tam yemelik :) Allah bağışlasın canım
Kız geleli 2 gün oldu daha ne oldu da banlandinHoş buldum, inşallah sağol
Halâ koli açıyorum 1+1 evi taşıdım ama ne çok ıvır zıvır varmış bitmedi.bir dün yenek pişirebildim daha, dışarı işi çok olduğu için yemek vakitleri hep dışarda geçti.
Artık evde düzenli yemek yapmaya başlıyorum inşallah
Cumaya kadar olan bildirimlere baktım etiketin gelmemiş cnm. Hayırlı olsun cnm topiginBen yeni topik açtım sizleri de etiketledim. Hic biriniz gelmediniz, etiket mi gitmedi anlamadim yoksa gelmek mi istemezdiniz selam verseniz yeterdi
Şuracıga öncesi sonrasi resimlerimi birakayim. Son resimler bugün
Selamün aleyküm kizlarrrr
Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayimOmuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi
Maalesef kemigimde yamukluk varmışçarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi
Fazla yormak da yasak şimdilikzaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata
Cok az yememis misin canim. Ben senin yaninda dunyalari yemisimBu arada menüm
Sabah filtre kahve
Öğle 7 hurma fındık
Ara türk kahvesi
Aksam kısır ve patlıcan yogurtlamasi
Nasıl duruyorsun bütün gün aç aç??Bu arada menüm
Sabah filtre kahve
Öğle 7 hurma fındık
Ara türk kahvesi
Aksam kısır ve patlıcan yogurtlamasi
İnanki imkansiz degil. Hele sporla desteklersen. Az önce birinin instagram sayfasina baktim. 1 ay da 7 kg vermiş. Ama yok boyle bir incelme. 1 ay oncesine videolarda cekmis yani kendisi yüzü falan da belli. Hafta da 6 gün eliptik yapmiş 1 er saat. Ama super incelme varKararlıyım kızlar bu yaz 70li kg larlarda olacağım. Hedefim 75
Bende bugun değişik birşey denicem. Beğenirsem atacam burayadaYulaflı poaca yaptım bakalım nasıl olacak
Bu cok güzel birşey. Benim eşimde benle diyet yapsa bir bu kadar daha verirdim. Diyete basladiktan sonra tatli getirip duruyordu. Cok şükür birakti bu ara. Zaten o da gecen yila gore kg aldi en az 7 kgBugün ailecek bir beslenme programı hazırlayacağızHareketlerim kisitlaninca kızım hepimize uygun ama sadece sağlıklı şeyler yapalım ki en azından sen kilo vermeye devam et bizde sana uyalım dedi onunda esiminde kilo vermesi lazım
Bol bol sıvı da tuketeyim de omuzda oluşan ödem de daha çabuk iyileşsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?