Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Duzene girene kadar normal canim. Evde olmayinca bütün duzen bozuluyor. Kg gider yine

Kurumadıysa açar tabi yeniden
Çuha çok dayanmıyo ama sıcaklara kadar durur
Bklm öyleymiş galiba aldıktan sonra nette okudum bende
Duzene girene kadar normal canim. Evde olmayinca bütün duzen bozuluyor. Kg gider yine
Aynen cnm evden uzaklaşınca düzen çok kaçıyor
Bende hiç çiçek bakamiyorum. Ya kuruyor ya çürüyor
Benim bı ara güzel olmuştu ama sonra hamileliğin son dönemi doğumdan sonra derken ilgilenemedim kötü oldu cogu

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı günler
Cumadan beri fenalardayim Omuzumun ağrısı gün geçtikçe beter oldu hatta iki gecedir sabahliyordum ağrıdan sabah eşim hemen hastaneye götürdü beni sağ olsun
Bana kalsa masraf çıkmasın diye az daha beklerdim ama kalayi yiyince hiç itiraz etmeden gittim tabi

Maalesef kemigimde yamukluk varmış çarpmaya bağlı olabilir yada doğuştan dedi ama doğuştan olduğunu sanmam yoksa çok daha evvel sıkıntı yaratirdi dedi yamukluk yüzünden diğer kemiğe baskı yapıyor ve kaslarda suruntumeye bağlı incelme oluşmuş.
Kortizonlu iğne yapılmıştı geçmişte dediğimde ben tavsiye etmem ancak ağrıyı öteler ve durumu daha kötü hale getirir dedi
4 tane ilaç verdi bir tane de Krem birde fizik tedavi tavsiyesinde bulundu ama bu da gecirmezse kesinlikle ameliyat şart dedi

Fazla yormak da yasak şimdilik zaten ara ara sağ kolum komple uyuşuyor parmaklara kadar.
Şimdilik hemen ilaçlara başlıyor ve uygun fizik tedavi yapan yer arayacağım insallah gerek kalmaz ameliyata

Çok geçmiş olsun canım

Çok geçmiş olsun

Allah şifa versin canım. İyi ki gitmişsin hastaneye

Geçmiş olsun.

İyi akşamlar
9.00 2 haşlanmış yumurta 1 kk peynir 5 zeytin 1 patates bol salatalık rooibos çayı
11.00 1 minik muz
13.30 1 kase çorba 4 yk kıyma kavurma 1 kase salata
18.00 3 incir 2 ceviz
19.45 1 kase mercimek çorbası 1 kase nohut yemeği yarım dilim ekmek yarım portakal

2 lt su

Şimdi 1 çatal bisküvili pasta

Biliyorum orayı çokta güzel bir hastane gerçi bana biraz uzak ama yinede önüne kadar vesait var Hemen bakayım belki boşluk vardır fazla vakit geçmeden direk başlarım

Cok gecmis olsun ya üzüldüm bu kadar acı çekmene. Fizik tedavi genelde sonuc verir insallah gerek kalmaz ameliyata da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…