Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi günler diyeyim artik
11 gibi kahvalti yaptik. Sonra evi toplayip süpürüp dışarı çıktım çocuklarla. Şu selulit kreminide sürdüm bunca yakmaya bari işe yarar inşallah.

Disariya gitmeden birseyler hazirladim

Maden suyu, 2 ceviz içi, az kuru uzum, 1 hurma yedim

Sonra baska seylere saldirmadikca sabah az yemek normal. Bende cogunlukla az yiyorum. Yani cesitli seyler hazirlayamiyorum

Afiyet olsun, ana yemeksiz olmus bugun

İyi geceler kızlar bugünün menüsü iç açıcı değil.ams yazacağım biraz utanayım
Kah 2 haş yumurta 9 zeytin havuç brokoli Çökelek
Öğlen 1 kase dom şehriyeli çorba
Ara alınca tattmak zorunda kaldım (bikaç minik lokum bir çikolata ve cevizli pestil vs) yulaf lapasi
Akşam çiğköfte yeşillik ayran turşu
Yarım d baklava 1 halka cevizli pestil

Bu menü eksi getirmez canim iki gun cok dikkat et

Selamün aleyküm kizlarrrr

Herkese hayırlı sabahlar Ve hayırlı kandiller
Rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah.....Aminnnn

Şükür kavusturana Bir kaç gündür omuzlar üzerine de şeker derken ben yine 300-500 kafasindaydim
Sanırım farkında olmadan kendimi biraz fazla zorluyorum ev işi yaparken
Omuzlar için maalesef randevu alamadığım için doktora gidemedim malûm pandemi de özeller bile randevu vermeden bakmıyorlar

Çok şükür bugün daha iyiyim hatta kursa bile gideceğim ama dönüşü minibüse binerim çünkü düşünüyorum da dönüşte okadar yolu yürüyüp terledigim için carpiliyor olabilirim geçen hafta dönüşte bir de arkadaşa deng gelip terli terli yol ağzında sohbet edince fark etmeden baya rüzgarı yedim

Malum kandil olduğu için kurs dönüşü önce kvye sonra da kendi Anneme birer saat uğrayacağım gönülleri olsun diye artık yarın itibariyle tekrar sahalara dönmüş olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…