• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sabah yediklerim

Eklentiler

• IMG_20210310_114245_012.webp
    IMG_20210310_114245_012.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 18
iyi akşamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun
dün akşam giremedim masumlar apartmanına takıldım. sonrada uyudum kaldım.
bugün işte de yoğundum akşam mesaiye kaldım 19:30da geldim eve. annemi alerji tutmuş kaşınıyor hap almış geçmemiş. gel dedim üzerimi değişmeden gidip gelelim. gittik acile bi iğne yaptırdık döndük hemen. reçeteyi eşime verdim eve gelince sen al dedim. yemeğe oturdum sonra 20:10 gibi anca.

dünkü menüm

oruç ertesi gün olduğu için tuzsuz beslendim
10da 7 hurma
13te salata
15te bitki çayı
19da fırında karnıbahar, brokoli, brüksel lahanası, arpacık soğan cerry domates

bügünkü menü
8buçukta filtre kahve
11de türk kahvesi
12de 7 hurma fındık
20yi on geçe dünkü sebze yemeğine tuz serptim üzerine yoğurt koydum ve 3 küçük haşlanmış tavuk baget
22de sade soda içerim

yarın yine oruç günüm menüm olmıcak. yarın mesaiye kalıcam eve geç gelirim büyük ihtimalle buraya gelemebilirim şimdiden haber vereyim.

S Seferye hatun iyi misin nasıl gidiyor durumlar. çok fazla olmasada eksideyim ben haber vereyim :KK66:

Mutlu günler

Bonus Bonus sana gelsin
Sabah:1 dilim ekmek 3 zeytin

Öğle: 1 kase tarhana çorbası, tel peynir, pırasalı yumurta ve lavaş yedim bir miktar 🤥

Sabah az yemişsin dediğinizi duyar gibiyim okula giderken pek bişi yiyemiyorum. Daha doğrusu uyku kahvaltıdan daha tatlı geliyor 🤤
o 1 dilim ekmeğe 3 zeytin çok olmuş 1 zeytin yemeliydin :KK70: :KK200:

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:5 çubuk kraker
Akşam: 2 sarma,1 yemek kaşığı mantı, 1 börek, avuçiçi gözleme,2 çatal kremalı pasta,8-10 badem,2 avuç çekirdek (😑kötü oldu)
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi akşamlar kızlar
kandiliniz mübarek olsun
dün akşam giremedim masumlar apartmanına takıldım. sonrada uyudum kaldım.
bugün işte de yoğundum akşam mesaiye kaldım 19:30da geldim eve. annemi alerji tutmuş kaşınıyor hap almış geçmemiş. gel dedim üzerimi değişmeden gidip gelelim. gittik acile bi iğne yaptırdık döndük hemen. reçeteyi eşime verdim eve gelince sen al dedim. yemeğe oturdum sonra 20:10 gibi anca.

dünkü menüm

oruç ertesi gün olduğu için tuzsuz beslendim
10da 7 hurma
13te salata
15te bitki çayı
19da fırında karnıbahar, brokoli, brüksel lahanası, arpacık soğan cerry domates

bügünkü menü
8buçukta filtre kahve
11de türk kahvesi
12de 7 hurma fındık
20yi on geçe dünkü sebze yemeğine tuz serptim üzerine yoğurt koydum ve 3 küçük haşlanmış tavuk baget
22de sade soda içerim

yarın yine oruç günüm menüm olmıcak. yarın mesaiye kalıcam eve geç gelirim büyük ihtimalle buraya gelemebilirim şimdiden haber vereyim.

S Seferye hatun iyi misin nasıl gidiyor durumlar. çok fazla olmasada eksideyim ben haber vereyim :KK66:

o 1 dilim ekmeğe 3 zeytin çok olmuş 1 zeytin yemeliydin :KK70: :KK200:
Sen böyle geçersin valla helal olsun maşaAllah ne güzel menün çok az yemek yemişsin. 👏

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,peynir,zeytin,domates sos,biber sos,1 ceviz ,1 tatlı kaşığı bal,çaylar
İkindi:5 çubuk kraker
Akşam: 2 sarma,1 yemek kaşığı mantı, 1 börek, avuçiçi gözleme,2 çatal kremalı pasta,8-10 badem,2 avuç çekirdek (😑kötü oldu)
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

Baya kilo verdin diye bir rehavet mi oldu?

Menüm
9.00 2 yumurta 30 gr kaşar ile omlet 1 dilim ekmek 1 çk tereyağ 1 tk bal yeşilçay

10.30 şekersiz sütlü kahve 2 incir

15.00 1 kase tarhana 5 kanat salata

19.00 5 kanat salata 2 yk yoğurt

Az önce 4 kare çikolata 😞😒

2 lt su

Meyve yerine say hiç bişey olmaz ondan menün güzel. Tabi bu saatte olmasa iyi ama ekmek arası değil sonuçta

İyi akşamlar kızlar ben dağıldım, 8 martta iş yeri yemeği vardı akşam fena yedik içtik. Bu akşamda eşimin doğumgünüydü pastada yidim, napıyım bilemedim sizsizde yapamıyorum ben bu ara muhabete geleyim olurmu .....

En basiti Akşamları 7 den sonra bişey yememem lazım yapamadım ...

Nasıl kafan rahat ediyosa öyle yap diycemde buraya gelmezsen artı olursun iyice buna daha çok canın sıkılır.

Yedin içtin madem bi telafi günü yapalım olmaz mı?

Bir telafi gününden kurtulmaz herhalde yarın dikkat edeyim ama...

2 gün yap sende napalım cumaya endeksli yaşamıyoruz sonuçta olan olmuş kopmandan daha iyi değil mi?

Yedim içtim tüh kötü oldu ve peşinden nasılsa yedim diye dahasını yaparak buraya geldik zaten

Back